Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Necati Şaşmaz sigara içiyormu hala resimde elinde sigara görünce şaşırdım bırakmış zannediyodum ben. :D
Keşke RTÜK izin verse de tekrar içse dizide :) Usta sigarayı yakınca bütün bir nesil yakıyordu aynı anda.. İyi bir meret değil ama Polat Alemdar'a inanılmaz yakışıyordu.

Necati Şaşmaz sigara içiyormu hala resimde elinde sigara görünce şaşırdım bırakmış zannediyodum ben. :D
aga dizide bıraktı sadece normalde devam :D eski vadide sigara içmeyen karakter yok bayan karakterler bile peş peşe içiyor gerçekten bir nesli sigayara başlattı vadi o anda milyonlar polat alemdarla sigara yakıyordu :D tabi bu iyi bişey değil ama yakışır adama napalım :D

Bizans Oyunları adlı filmi izleyen takas mı bunu söylüyor gözlerime inanmıyorum :A
memati var diye izledim o kadar senin gibi bütün gün boş boş filmlerle uğraşmıyorum yok oscarmış yok leonarda di caprioymuş
lan oğlum bizene onun oscarından sen harbiden kayışı kopardın nereye takıldığını nereleri okuduğunu çok iyi biliyorum ve malesef ki etkileniyorsunda :(

üstad coşuyor hemen indirelim bunları da :D müzik ziyafeti çekiyoruz resmen :D

Aga bu muziklerin en az birimizde bulunmasi lazim ustad silerse elimizin altinda bulunsun
aga dün indirdimde bugün 6 tane daha eklemiş bugün ekledikleri hangileri indireyim
tüm müziklerine destek olmak amaçlı beğeniyorum hak ettiği değeri görmüyor bu adam vadinin gizli kahramanı

Tıklanmaları az ,bence daha çok olması lazım bu emeğe karşı :)
aga tabi az olur milyon tane farklı video var her müziğin milyonlarca tıklanma alan müzikleri var ama kendi hesabı değil tabi :D

'Bülbülüm Altın Kafeste' 285. bölümde var bizim teslim ettiğimiz dosyada, Loopus.

Şu Cendere V3 Perşembe günü bi çalsın da coşayım ya on numara bir müzik cenderenin en mükemmel cover hali bence. :)

aga dizide bıraktı sadece normalde devam :D eski vadide sigara içmeyen karakter yok bayan karakterler bile peş peşe içiyor gerçekten bir nesli sigayara başlattı vadi o anda milyonlar polat alemdarla sigara yakıyordu :D tabi bu iyi bişey değil ama yakışır adama napalım :D

memati var diye izledim o kadar senin gibi bütün gün boş boş filmlerle uğraşmıyorum yok oscarmış yok leonarda di caprioymuş
lan oğlum bizene onun oscarından sen harbiden kayışı kopardın nereye takıldığını nereleri okuduğunu çok iyi biliyorum ve malesef ki etkileniyorsunda :(
Aga hatırlatırım Aamir Khan filmleri arıyordun forumda :D O sitede takılmıyorum ben sadece güzel film iizliyorum sanada tavsiye edeyim.Dicaprio olayı da bu yıl öğrendim baya geyik yyapılıyordu bende oscarı alsın diye destekledim.Bu arada boş işse Vadi de sinema filmleri çekti hala de çekecek.Reytinglerde bana göre boş bizene kaç dizi izlenmiş ssaçmalıklarından?