Polat Şaşmaz
Favori Üye
Biraz daha büyük atsaydin 15 dakika coktan dolduTutar tutar 15 dakika içinde etkisini gösteriyor tesirli totem bu
Biraz daha büyük atsaydin 15 dakika coktan dolduTutar tutar 15 dakika içinde etkisini gösteriyor tesirli totem bu
Allah rahatlik versin simdi cikar fragmanyarına kaldı herhalde ben gidiyom iyi geceler
polatın elifin öldüğünü öğrendiğinde elif mezarlık sahnesi bekliyorum havaya giriyorum oyüzden@papuleoo aga avatarın müthişşş olmuş eyvallah jest için
@Çiğdem- tamam sahne süper ötesi müzik zaten adamı bitirmeye yetiyor da çok aşırı abartmışsın pusuda sadece pusuda o sahneden güzel yüzlerce sahne gösteririm sana
@Master.1000 aga son bölümü mutlaka izle derim özellikle son 1 saatinde mest olacaksın dinle bizi bir göz at derim mutlaka
Çok beklersinpolatın elifin öldüğünü öğrendiğinde elif mezarlık sahnesi bekliyorum havaya giriyorum oyüzden
Bu saatten sonra yuklenmez artikYa şu fragmanı yükleyin artık hadi bir gün gecikince izlenmeler azalıyor bugün yüklemek lazım..
Hani sosyal medya fragmanı falan diyorlardı daha o var onu da atlarlar.Bu saatten sonra yuklenmez artik
boşa havaya girme öyle bi sahne gelmez kimden öğrenecek yani mantıklı bişey olmaz unut o sahneyi bu kadarı da yetti bize tabi sen daha fazlasını bekliyorsun amapolatın elifin öldüğünü öğrendiğinde elif mezarlık sahnesi bekliyorum havaya giriyorum oyüzden
ya aga geçen hafta yoktu ya gönül almak için koydular bence İnşallah sürekli olur ama pek sanmıyorumHani sosyal medya fragmanı falan diyorlardı daha o var onu da atlarlar.
Fotofragmanda bişey yokki aga fotoları art arda koyup arkasına müzik eklemekte bişey yok hiç heyecan vermiyor. Fotoları ayrı yayınlıyorlar zaten. Maksat bölümdeki bazı kesitleri görmek bence sosyal medya fragmanı daha iyi.boşa havaya girme öyle bi sahne gelmez kimden öğrenecek yani mantıklı bişey olmaz unut o sahneyi bu kadarı da yetti bize tabi sen daha fazlasını bekliyorsun amakimden öğrenecek yusuftan mı
ya aga geçen hafta yoktu ya gönül almak için koydular bence İnşallah sürekli olur ama pek sanmıyorumonun yerine fotofragman çıksa aslında beğeniyordum foto fragmanı
yav orası öyle ama sosyal medya fragmanı çok kısa aga uzatılarsa en azından 30 saniye olursa tabiki isteriz ama 15 saniye çok azFotofragmanda bişey yokki aga fotoları art arda koyup arkasına müzik eklemekte bişey yok hiç heyecan vermiyor. Fotoları ayrı yayınlıyorlar zaten. Maksat bölümdeki bazı kesitleri görmek bence sosyal medya fragmanı daha iyi.
aga bugün bjk ye yazık oldu iyi oynadılar ama şansları yoktu fener çok ballı izledin mi10 dakika içinde fragman gelir
İzledim aga .Fenerbahçe zaten her zaman ballı kadiköydeyav orası öyle ama sosyal medya fragmanı çok kısa aga uzatılarsa en azından 30 saniye olursa tabiki isteriz ama 15 saniye çok az
agalar @Amoureux @Doğu @Polat Şaşmaz üstad kırdar ın müziklerini indiriyormusunuz indirmediyseniz indirin derim en orjinal halleriyle paylaşıyor ve hepsi mükemmel müzikler bu kaliteyi başka yerde bulamayız youtube mp3 programı bozuk düzeldiği gibi hepsini indirecem harika paylaşımları var helal olsun. siler miler kalsın bizde
aga bugün bjk ye yazık oldu iyi oynadılar ama şansları yoktu fener çok ballı izledin mi
Yok aga bozuk degil bazi videolari ceviremiyor ama youtube mp3 yaz googleda ilk cikan yerden yapın o site hata verdigindeyav orası öyle ama sosyal medya fragmanı çok kısa aga uzatılarsa en azından 30 saniye olursa tabiki isteriz ama 15 saniye çok az
agalar @Amoureux @Doğu @Polat Şaşmaz üstad kırdar ın müziklerini indiriyormusunuz indirmediyseniz indirin derim en orjinal halleriyle paylaşıyor ve hepsi mükemmel müzikler bu kaliteyi başka yerde bulamayız youtube mp3 programı bozuk düzeldiği gibi hepsini indirecem harika paylaşımları var helal olsun. siler miler kalsın bizde
aga bugün bjk ye yazık oldu iyi oynadılar ama şansları yoktu fener çok ballı izledin mi
O youtube mp3'e gerek yok aga ben sana iki program vereyim ordan indir telefona. Bende hafıza yok ondan indiremiyorum.yav orası öyle ama sosyal medya fragmanı çok kısa aga uzatılarsa en azından 30 saniye olursa tabiki isteriz ama 15 saniye çok az
Aga o dandirik siteye prim vermeyin IDM kullanın en güzeli o film falan da indirirsin tertemizYok aga bozuk degil bazi videolari ceviremiyor ama youtube mp3 yaz googleda ilk cikan yerden yapın o site hata verdiginde
bunları arenada yenmemiz artık farz oldu ölümüne oynamamız lazımİzledim aga .Fenerbahçe zaten her zaman ballı kadiköyde
Denizli istifa edecekti bugün sözde .Yarın istifa eder büyük ihtimal .Sağlam hoca lazım bize,en azından bu yıl şu derbileri kazansak teselli olur
Bilgisayara mı indirecen mobile mi? Ona göre
Bizden bir halt olmaz aga Arena'da da yenileceğiz bak göreceksiniz. Bjk de fener de Arena'da bize fark atar.Denizli istifa edecekti bugün sözde .Yarın istifa eder büyük ihtimal .Sağlam hoca lazım bize,en azından bu yıl şu derbileri kazansak teselli olur
ah aga ah morinhoyu da getirsen imparator fatih terim i de getirsen olmaz kadromuz gerçekten çok zayıf fenerin kadrosuna bir bak yanında çok güçsüz kalıyoruz adamların giren oyuncusu nani yedekteki adamları genelde van persie düşün gerisiniDenizli istifa edecekti bugün sözde .Yarın istifa eder büyük ihtimal .Sağlam hoca lazım bize,en azından bu yıl şu derbileri kazansak teselli olur
bilgisayara atacam ordan telefonaBilgisayara mı indirecen mobile mi? Ona göre
Bizden bir halt olmaz aga Arena'da da yenileceğiz bak göreceksiniz. Bjk de fener de Arena'da bize fark atar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?