Polat Şaşmaz
Favori Üye
Haketmiştin amaDövmüştün işteO günü hala unutamadım .ss
Şampiyonlar ligi ffinalinde kendi kalesine gol atan futbolcu gibiydim
Bu sene kendini artık geliştirmişindirŞampiyonlar ligi ffinalinde kendi kalesine gol atan futbolcu gibiydim
OlabilirBu sene kendini artık geliştirmişindir
Bugün survivor yok mu ? büyük ihtimal yok ,yoksa sen buralara gelmezdinOlabilir
Aleykümselam aga seni burada görmek çok güzel İnşallah hakkında en hayırlısı ne ise o olur temennimiz tabi ki rahat bir yere çıkması dualarımız seninle. Allah yar ve yardımcınız olsun bizi habersiz bırakma sakınSelamun Aleykum arkadaşlar yine bi boşluk bulup girdim foruma @china_shangai abimin dediği gibi o gün gözlüğüm kırılmıştı reçete yazdırmaya gelince boşluk buldum bugünde gelim yenisini aldım yine bi boşluk buldum girim dedim.Jandarma takımındayım bu cuma yemin törenimiz var dağıtım yerimiz törenden 2 hafta sonra olucak ozaman yine abimi arayıp sizi haberdar ederim dualarınızı esirgemeyin yeter.Son olarak hepinizi çok özledim inşallah vadi rayına oturmuşturhadi Allaha emanet olun kendinize iyi bakın
Adamlar fake attı.Fragman cikmadi la
görülmüş aga 2 sene önce perşembe günü saat 19.00 sularında v2 çıkmıştıAdamlar fake attı.Demiştim çıkmaz diyeVadi tarihnde son gün V2 çıktığı görülmüş mü
La illa beni g.t edecenizgörülmüş aga 2 sene önce perşembe günü saat 19.00 sularında v2 çıkmıştı
Adamlar fake attı.Demiştim çıkmaz diyeVadi tarihnde son gün V2 çıktığı görülmüş mü
Galatasaray maçı var hacıAleykümselam aga seni burada görmek çok güzel İnşallah hakkında en hayırlısı ne ise o olur temennimiz tabi ki rahat bir yere çıkması dualarımız seninle. Allah yar ve yardımcınız olsun bizi habersiz bırakma sakın
@Since2011 aga bikaç gündür yoksun daha tam özlememiştim çünkü bende giremiyorum kaç gündür geceleri uğrayıp çıkıyorum yarın full kadro burda olup konuyu coşturalım
@Polat Şaşmaz ne fragmanı aga yarın yeni bölüm var gerçi bi ara bölüme 1 saat kala fragman çıkmıştı vadinin işi de belli olmaz
yav çıkar çıkmaz o ayrı konu ama daha önce nerdeyse yayın saatinde çıkmışlığı var vadi bu herşey olabilirLa illa beni g.t edecenizÇıkmayacak v2 falan
umutu selçuk u falan çekemem aga sana iyi seyirler ben vadiye bakacam zaten geçen haftada yoktuGalatasaray maçı var hacı
Sahaya 11 tane kazık çak üstlerine Galatasaray forması giydir yine de izlemen lazım aga biz Avrupa'da enteresan bir takımız. Eğrisi doğusuna denk gelir kazanırız belkiyav çıkar çıkmaz o ayrı konu ama daha önce nerdeyse yayın saatinde çıkmışlığı var vadi bu herşey olabilirzaten polat şaşmaz koymuş hemen o fragmandı işte kısalığından belli
umutu selçuk u falan çekemem aga sana iyi seyirler ben vadiye bakacam zaten geçen haftada yoktu
@Doğu aga vadi olmasa da izlemem mesele vadinin olması değil bu ruhsuzları çapsızları yeteneksizleri izlemek istemiyorum boşuna canımı sıkamam
Yusuf'un çilesini çekmekten iyidir hacıyav çıkar çıkmaz o ayrı konu ama daha önce nerdeyse yayın saatinde çıkmışlığı var vadi bu herşey olabilirzaten polat şaşmaz koymuş hemen o fragmandı işte kısalığından belli
umutu selçuk u falan çekemem aga sana iyi seyirler ben vadiye bakacam zaten geçen haftada yoktu
@Doğu aga vadi olmasa da izlemem mesele vadinin olması değil bu ruhsuzları çapsızları yeteneksizleri izlemek istemiyorum boşuna canımı sıkamam
1.444.375
fragmanın izlenme sayısı
yok aga ben izlemiyorum bu kadar kötü yönetilemez bir takım izleyince sinir krizi geçiyorum zaten bu seneyi sildimSahaya 11 tane kazık çak üstlerine Galatasaray forması giydir yine de izlemen lazım aga biz Avrupa'da enteresan bir takımız. Eğrisi doğusuna denk gelir kazanırız belkiZaten ikinci yarısını tam anlamıyla ben de izlemeyeceğim belki telefondan ya da tabletten açarım açık kanalda olduğu için.
Aga aynı duyguları paylaşıyoruz zaten bu sene bitti bizim için. Hatta Avrupa maçları haricinde maç izleyesim gelmiyor Digiturk'ü iptal ettiriyodum geçen hafta Trabzon maçında vazgeçtim.yok aga ben izlemiyorum bu kadar kötü yönetilemez bir takım izleyince sinir krizi geçiyorum zaten bu seneyi sildim
yusufun ne çilesi varmış usta ali candan olmuş 2 haftadır bekliyoruz yemişim maçını bi halta yaradıkları var sankiYusuf'un çilesini çekmekten iyidir hacı.Senin gibi Gs'lı bu maçı nasıl seyretmez.Lig maçı olsa neyse ama ne olursa olsun avrupa maçını seyretmen lazım
lan aga ne başka kimliği 2 senedir avrupada da rezil durumdayız berbat lazioyu yenemedik çünkü bir daha berbatızAga aynı duyguları paylaşıyoruz zaten bu sene bitti bizim için. Hatta Avrupa maçları haricinde maç izleyesim gelmiyor Digiturk'ü iptal ettiriyodum geçen hafta Trabzon maçında vazgeçtim.Ama her ne olursa olsun Avrupa'da çok başka bi kimliğe bürünüyoruz. Bu nedenle bir şans vermelisin takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?