Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aleykümselam aga seni burada görmek çok güzel İnşallah hakkında en hayırlısı ne ise o olur temennimiz tabi ki rahat bir yere çıkması dualarımız seninle. Allah yar ve yardımcınız olsun bizi habersiz bırakma sakın

@Since2011 aga bikaç gündür yoksun daha tam özlememiştim çünkü bende giremiyorum kaç gündür geceleri uğrayıp çıkıyorum yarın full kadro burda olup konuyu coşturalım

@Polat Şaşmaz ne fragmanı aga yarın yeni bölüm var gerçi bi ara bölüme 1 saat kala fragman çıkmıştı vadinin işi de belli olmaz

Galatasaray maçı var hacı

La illa beni g.t edeceniz
Çıkmayacak v2 falan
yav çıkar çıkmaz o ayrı konu ama daha önce nerdeyse yayın saatinde çıkmışlığı var vadi bu herşey olabilir
zaten polat şaşmaz koymuş hemen o fragmandı işte kısalığından belli

Galatasaray maçı var hacı
umutu selçuk u falan çekemem aga sana iyi seyirler ben vadiye bakacam zaten geçen haftada yoktu

@Doğu aga vadi olmasa da izlemem mesele vadinin olması değil bu ruhsuzları çapsızları yeteneksizleri izlemek istemiyorum boşuna canımı sıkamam

1.444.375

fragmanın izlenme sayısı

Sahaya 11 tane kazık çak üstlerine Galatasaray forması giydir yine de izlemen lazım aga biz Avrupa'da enteresan bir takımız. Eğrisi doğusuna denk gelir kazanırız belki
Zaten ikinci yarısını tam anlamıyla ben de izlemeyeceğim belki telefondan ya da tabletten açarım açık kanalda olduğu için.

Yusuf'un çilesini çekmekten iyidir hacı
.Senin gibi Gs'lı bu maçı nasıl seyretmez
.Lig maçı olsa neyse ama ne olursa olsun avrupa maçını seyretmen lazım

yok aga ben izlemiyorum bu kadar kötü yönetilemez bir takım izleyince sinir krizi geçiyorum zaten bu seneyi sildim

yok aga ben izlemiyorum bu kadar kötü yönetilemez bir takım izleyince sinir krizi geçiyorum zaten bu seneyi sildim
Aga aynı duyguları paylaşıyoruz zaten bu sene bitti bizim için. Hatta Avrupa maçları haricinde maç izleyesim gelmiyor Digiturk'ü iptal ettiriyodum geçen hafta Trabzon maçında vazgeçtim.
Ama her ne olursa olsun Avrupa'da çok başka bi kimliğe bürünüyoruz. Bu nedenle bir şans vermelisin takıma

Yusuf'un çilesini çekmekten iyidir hacı
.Senin gibi Gs'lı bu maçı nasıl seyretmez
.Lig maçı olsa neyse ama ne olursa olsun avrupa maçını seyretmen lazım
yusufun ne çilesi varmış usta ali candan olmuş 2 haftadır bekliyoruz yemişim maçını bi halta yaradıkları var sanki
bizim galatasaraylılığımız sorgulanmaz ama şu takımda o kadar çok haksızlık ve yanlışlık yapılıyor ki artık kabullenemiyorum aga şu konuyu da kapatalım vadi varken vadi izlerim ben gerisi teferruattır

lan aga ne başka kimliği 2 senedir avrupada da rezil durumdayız berbat lazioyu yenemedik çünkü bir daha berbatız
forvetsiz bir takım hayatımda ilk kez gördüm bizim forvetimiz yok