Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

işte sosyal medyadan gelen hiçbir şeyi sevmiyorum aga :D neyse vadiye 2 gün kaldı ustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Ulan ailemi bu kadar özlemedim 2 haftadır özlemden kavruluyoruz inşallah efsane bir bölüm olur. Beklenti tavanı deldi geçti :A 2 günden az bir süre kaldı.

Bu hafta maç da var ölüm kalım maçı ama Vadi izleyeceğim gibi duruyor. Aşırı özledim çünkü.
ölüm kalım mı :D aga bu sene ne bekliyorsun ki takımdan inan zerre umrumda değil bu turu geçsek bile diğer tur eleniriz zaten bişey bekleme fazla

ölüm kalım mı :D aga bu sene ne bekliyorsun ki takımdan inan zerre umrumda değil bu turu geçsek bile diğer tur eleniriz zaten bişey bekleme fazla
Kendi adıma ölüm kalım maçı aga bu maçta elenirsek bu sene maçları izlemeyi bırakacağım. :) Zaten ceza gelecek seneye de Avrupada yokuz.

Kendi adıma ölüm kalım maçı aga bu maçta elenirsek bu sene maçları izlemeyi bırakacağım. :) Zaten ceza gelecek seneye de Avrupada yokuz.
açıkçası ben ümidi çoktan kestiğim için bu sene izlemiyorum aga
hiç belli olmaz avrupa işi İnşallah şaha kalkarız yeniden

Selamun Aleykum arkadaşlar yine bi boşluk bulup girdim foruma @china_shangai abimin dediği gibi o gün gözlüğüm kırılmıştı reçete yazdırmaya gelince boşluk buldum bugünde gelim yenisini aldım yine bi boşluk buldum girim dedim.Jandarma takımındayım bu cuma yemin törenimiz var dağıtım yerimiz törenden 2 hafta sonra olucak ozaman yine abimi arayıp sizi haberdar ederim dualarınızı esirgemeyin yeter.:)Son olarak hepinizi çok özledim inşallah vadi rayına oturmuştur :D hadi Allaha emanet olun kendinize iyi bakın :)

Selamun Aleykum arkadaşlar yine bi boşluk bulup girdim foruma @china_shangai abimin dediği gibi o gün gözlüğüm kırılmıştı reçete yazdırmaya gelince boşluk buldum bugünde gelim yenisini aldım yine bi boşluk buldum girim dedim.Jandarma takımındayım bu cuma yemin törenimiz var dağıtım yerimiz törenden 2 hafta sonra olucak ozaman yine abimi arayıp sizi haberdar ederim dualarınızı esirgemeyin yeter.:)Son olarak hepinizi çok özledim inşallah vadi rayına oturmuştur :D hadi Allaha emanet olun kendinize iyi bakın :)
Eyvallah aga Allah hakkında hayırlısını versin , yar ve yardımcın olsun Allah a emanet ol

Allah yardımcın olsun aga bir ihtiyacın olursa burdayız maddi manevi. Rabbim bütün askerlerimizi korusun bileğinize güç versin. Allaha emanet ol. :)

Hşg @34rcp44 hakkında hayırlısı diyelim inş güzel bir yer çıkar. Vadi rayına busene zor oturur sende iyi biliyosun. :D

@34rcp44 seni forumda görünce çok mutlu oluyorum :) Allaha emanet ol Allah yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle :) mutlaka telefonunu bekliyorum :) vadi hariç her şey yolunda :))))))

@34rcp44 seni forumda görünce çok mutlu oluyorum :) Allaha emanet ol Allah yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle :) mutlaka telefonunu bekliyorum :) vadi hariç her şey yolunda :))))))
sağol abi hepinizden Allah razı olsun inşallah aricam yine müsait oldukça merak etme :)
Hşg @34rcp44 hakkında hayırlısı diyelim inş güzel bir yer çıkar. Vadi rayına busene zor oturur sende iyi biliyosun. :D
aynen öyle vallahi inşallah ben dönene kadar adam akıllı bi iş çıkartırlar ortaya :D

Bu arada askerlik nası gidiyor @34rcp44 anlat bakalım ne yapıyonuz ne ediyonuz nereye çıkar diye tahminler varmı.? :)
ya vallahi işte şu aralar yürüyüş üzerinde yoğunlaştık şu dakka itibarıylada yemin töreni provası yapıyolar onun dışında silah tutuşları filan onları öğrettiler şimdiye kadar.Nereye çıkacağı konusunda ise yine Allah bilir tabide biz jandarma olduğumuz için büyük ihtimal karakollara düşücez köydeki bu yerlerde % 80 doğu oluyomuş hayırlısı bakalım :)

gitme vakti geldi Allaha emanet olun tekrar görüşürüz inşallah :)

Son düzenleme: