Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Arkadaşlar selamun aleykümm herkese hayırlı cumalar hepinizi özledim Allaha emanet olun dualarınızı esirgemeyin haftaya yemin töreni var

Arkadaşlar selamun aleykümm herkese hayırlı cumalar hepinizi özledim Allaha emanet olun dualarınızı esirgemeyin haftaya yemin töreni var
RECEP SENDEN HABER BEKLİYORUM KARDEŞİM gittiğin yerden tlf et mutlaka haberdar et bizleri bizler de seni özledik asker kardeşim

Aleykümselam aga sende kendine iyi bak Allah senin ve bütün askerlerimizin yardımcı olsun kazadan beladan korusun. Dualarımız seninle olacak

@Doğu üşengeçlikte son nokta
Adam yükleme işinden bile vazgeçti
yükleme işinden bile derken? kolay mı yükleme yapmak madem o kadar kolay bi işe yarada sen yükle
boş boş konuşmaktan başka bi işe yaradığın var mı aga

Aga video yüklemek zor iş öyle ha diyince olmuyor izlemesi kolay da upload zor.
Öyle indirmeye de benzemiyor 2 yükleme var bir normal yükleme iki işlenme yüklemesi. Uzun bir işlem yani

Ne ulaşıyorsunuz arkadaş izlemek isteyen nereden izlerse izler bulur hey Allahım ya

Yüklerim ne var bunda

Ne ulaşıyorsunuz arkadaş izlemek isteyen nereden izlerse izler bulur hey Allahım ya
aga bizdekiler orjinal. Milletin arayıp bulacağı yer yok. Bir tane youtube kanalı var orda da bölümlerin içine etmişler. Yeni izlemeye başlayacaklar ordan izlese hayata küser rezil etmişler güzelim bölümleri..