La yok bana meşgale oluyor benim için bir sorun yokaga iptal mi etsek izleyen izlesin bulsun bi şekilde olacak gibi değil uğraşma en iyisi
La yok bana meşgale oluyor benim için bir sorun yokaga iptal mi etsek izleyen izlesin bulsun bi şekilde olacak gibi değil uğraşma en iyisi
Nerde vazgeçtim lan
Allah yar ve yardımcın olsun sen ve tüm askerlerimizin inşallah.Arkadaşlar selamun aleykümm herkese hayırlı cumalar hepinizi özledim Allaha emanet olun dualarınızı esirgemeyin haftaya yemin töreni var
RECEP SENDEN HABER BEKLİYORUM KARDEŞİM gittiğin yerden tlf et mutlaka haberdar et bizleri bizler de seni özledik asker kardeşimArkadaşlar selamun aleykümm herkese hayırlı cumalar hepinizi özledim Allaha emanet olun dualarınızı esirgemeyin haftaya yemin töreni var
Aleykümselam aga ; Allah yar ve yardımcın olsun , kendine iyi bakArkadaşlar selamun aleykümm herkese hayırlı cumalar hepinizi özledim Allaha emanet olun dualarınızı esirgemeyin haftaya yemin töreni var
Aleykümselam aga sende kendine iyi bak Allah senin ve bütün askerlerimizin yardımcı olsun kazadan beladan korusun. Dualarımız seninle olacakArkadaşlar selamun aleykümm herkese hayırlı cumalar hepinizi özledim Allaha emanet olun dualarınızı esirgemeyin haftaya yemin töreni var
yükleme işinden bile derken? kolay mı yükleme yapmak madem o kadar kolay bi işe yarada sen yükle
Aga video yüklemek zor iş öyle ha diyince olmuyor izlemesi kolay da upload zor.Öyle indirmeye de benzemiyor 2 yükleme var bir normal yükleme iki işlenme yüklemesi. Uzun bir işlem yani
yükleme işi ne durumda halledemediniz gitti aga 2 hafta sonra benim aktiflik gider sınavlar başlıyor daha bitmez
güllü karılara bakarak araba sürerken öndekine tosladıen favori karakterlerimin başında geliyor güllü erhanaslan amcadan doğudan falan önde benim için
Yüklerim ne var bundaAleykümselam aga sende kendine iyi bak Allah senin ve bütün askerlerimizin yardımcı olsun kazadan beladan korusun. Dualarımız seninle olacak
yükleme işinden bile derken? kolay mı yükleme yapmak madem o kadar kolay bi işe yarada sen yükleboş boş konuşmaktan başka bi işe yaradığın var mı aga
aga bizdekiler orjinal. Milletin arayıp bulacağı yer yok. Bir tane youtube kanalı var orda da bölümlerin içine etmişler. Yeni izlemeye başlayacaklar ordan izlese hayata küser rezil etmişler güzelim bölümleri..Ne ulaşıyorsunuz arkadaş izlemek isteyen nereden izlerse izler bulur hey Allahım ya
aga seni tanımasam chp li sanardım aynı chp zihniyetiYüklerim ne var bunda
bu haftayı es geçtik ya millet fragmana yüklenir 1.5 milyona kadar yolu varFragman 3 Günde 1 milyon izlenme
vayy atmazsan adam değilsinKurtlar Vadisinin Şamiliyle fotoğraf çekildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?