ne girememesi adamlar grup kurdu sen girememekten bahsediyorsunBiz giremiyoruz aga sen engele takılmadan giriyorsun
ne girememesi adamlar grup kurdu sen girememekten bahsediyorsunBiz giremiyoruz aga sen engele takılmadan giriyorsun
Tövbe tövbe 😱ne girememesi adamlar grup kurdu sen girememekten bahsediyorsunayrıca senin giremeyeceğin site yok boşuna hikaye anlatma bana
Bu lafin ustune ne diyim bilemedim ki simdiçok gezenin ayağına bok bulaşır bıldırcın cin olmadan adam çarpmaya kalkma
böyle şaşırırsın işteTövbe tövbe 😱
ne diyeceksin ulan bıldırcınBu lafin ustune ne diyim bilemedim ki simdi
Uyu sen artıkböyle şaşırırsın işte
ne diyeceksin ulan bıldırcın
Oğlum çok hasta eşim hasta kızım hasta olmaya adayben ne yapacağımı şaşırdımAllah bize ve herkese şifa versin
abi Allah acil şifa versin geçmiş olsun önemli bişey var mıOğlum çok hasta eşim hasta kızım hasta olmaya adayben ne yapacağımı şaşırdımAllah bize ve herkese şifa versin
Abi Allah şifa versin.Oğlum çok hasta eşim hasta kızım hasta olmaya adayben ne yapacağımı şaşırdımAllah bize ve herkese şifa versin
Aman abi dikkat et Allah şifa versin.Hepinizden Allah razı oksun Ateş öksürük geniz akıntısı
aga bu sessizliğin hiç hoşuma gitmiyor bişey varsa ve söylemiyorsan ayıp ediyorsunburlardayım aga takipteyim
sıkıntı yok agaaga bu sessizliğin hiç hoşuma gitmiyor bişey varsa ve söylemiyorsan ayıp ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?