Ben de zaten kavga gürültü için izliyorumbıraktım aga beyaz futbolu çok geç saatte oynuyor sabah kalkamıyorum
izlerim aga ama boş şeyler izlemem
Ben de zaten kavga gürültü için izliyorumbıraktım aga beyaz futbolu çok geç saatte oynuyor sabah kalkamıyorum
izlerim aga ama boş şeyler izlemem
Hallettik abla yükleme işi kaldı@Doğu ablacım ne yaptınız video sitesini
@Master.1000'la hiç denk gelemiyoruz ya bölüm yükleyecek adam ama o sabahçı ben gececiBi denk gelsek gruba alacam o da başlayacak yüklemeye
Hallettik abla yükleme işi kaldı
bizi ne hallere düşürdüler ya gelde kafayı yemeAhmet Çakar'ın yeni bestesini gördünüzmü twet atmış. @takas @Doğu
ahmetcakar@ahmetcakar1
oy dingala dingala kömür de koydum mangala sabri linnes ortala bombala M.Denizli bombala
Shdjdhsjhd yine bin RT,FAV falan almıştırAhmet Çakar'ın yeni bestesini gördünüzmü twet atmış. @takas @Doğu
ahmetcakar@ahmetcakar1
oy dingala dingala kömür de koydum mangala sabri linnes ortala bombala M.Denizli bombala
Ahmet Çakar'ın yeni bestesini gördünüzmü twet atmış. @takas @Doğu
ahmetcakar@ahmetcakar1
Hacı az önce hoca ne dedi duydun mu?Shdjdhsjhd yine bin RT,FAV falan almıştırAdam twitter fenomeni
Yok göremedim yaa grupla uğraşıyordumHacı az önce hoca ne dedi duydun mu?hepimizi karı köpeğiyiz dedi 😱😱
Ne grubu hayırdırYok göremedim yaa grupla uğraşıyordumNetten izlerim
agaaa çok üzerime oynuyosunuz ben anlamam rus sitelerinden falan
Hee takas tavsiye etti bildigi iki uc grup varmis davetiye gonderdi bizde kabul etmek durumunda kaldik onla ugrasiyoz iste
Biz giremiyoruz aga sen engele takılmadan giriyorsunagaaa çok üzerime oynuyosunuz ben anlamam rus sitelerinden falan
çok gezenin ayağına bok bulaşır bıldırcın cin olmadan adam çarpmaya kalkmaHee takas tavsiye etti bildigi iki uc grup varmis davetiye gonderdi bizde kabul etmek durumunda kaldik onla ugrasiyoz iste
O anlar o grup işlerindenHee takas tavsiye etti bildigi iki uc grup varmis davetiye gonderdi bizde kabul etmek durumunda kaldik onla ugrasiyoz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?