Polat Şaşmaz
Favori Üye
En son 21 dakika once aktifmis simdi kim bilir ruyasinda ne goruyodurBu gece uyku yok kimsede @takas hala uyumaya gidemedin yoksa uyuyamı kaldın.
En son 21 dakika once aktifmis simdi kim bilir ruyasinda ne goruyodurBu gece uyku yok kimsede @takas hala uyumaya gidemedin yoksa uyuyamı kaldın.
Evet Angara otyrm ama aslen Ankaralı değilim sen Ankara sanırsam.Olur seve seveAnkaralıydın demi sende aga
Bide sabah 7'de kalkcam diyodu 5 saatlik uyku çekicek.En son 21 dakika once aktifmis simdi kim bilir ruyasinda ne goruyodur
ben de senin gibi Angarada oturuyorum ama Erzurumluyum @Polat Şaşmaz gibiEvet Angara otyrm ama aslen Ankaralı değilim sen Ankara sanırsam.
Bide sabah 7'de kalkcam diyodu 5 saatlik uyku çekicek.
Yapma ya şimdi acayip bir gol kaçırdı kafayla bu arada Kadlec ön liberodamı oynuyor ben mi yanlış görüyorumama penaltıdan
aynen vitor pereira football manager oynuyor herhalde burası Türkiye burda fantezi yemez 😉 Sen Beşiktaşlı değil misin zaten aga bırak adam batırsınYapma ya şimdi acayip bir gol kaçırdı kafayla bu arada Kadlec ön liberodamı oynuyor ben mi yanlış görüyorum
adamı sneijderle kıyaslıyorlardı bi araDiego gol attıktan sonra çıldırdı o nası sevinme la dövücekmiş gibi milleti.
Aynen Bjk şampiyon oluruz umarım.aynen vitor pereira football manager oynuyor herhalde burası Türkiye burda fantezi yemez 😉 Sen Beşiktaşlı değil misin zaten aga bırak adam batırsın
inşallahAynen Bjk şampiyon oluruz umarım.
Maşallah sende hiç uyku yok geceleri sanırsam hergece böylemesin kaçta yatıyon.inşallahhak eden de sizsiniz zaten bunu görmemek için kör olmak lazım.
6-7 civarıMaşallah sende hiç uyku yok geceleri sanırsam hergece böylemesin kaçta yatıyon.
Offf sen çok geç yatıyon ya akşam kalkıyosundur o zaman sen 6-7 yatarsan.6-7 civarıForuma bekçi diye aldılar
Genelde öyle oluyorOfff sen çok geç yatıyon ya akşam kalkıyosundur o zaman sen 6-7 yatarsan.
Dikkat et valla sağlığın bozulmasın.Genelde öyle oluyoraz uyuyorum ailem kızıyor ama alışmışım artık
Bünye alışmış artık uykum gelmiyorDikkat et valla sağlığın bozulmasın.
Yazin biz sabahlara akip csgo atacaz sende gel istiyosanDikkat et valla sağlığın bozulmasın.
Bende çok erkenci değilim ama 12-1 bazen çok uykum gelirse 11 felan nadir yani 10 veya aşşağı saatte uyuduğum.Bünye alışmış artık uykum gelmiyorSen genelde kaçta yatarsın erkenci misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?