Polat Şaşmaz
Favori Üye
En son 21 dakika once aktifmis simdi kim bilir ruyasinda ne goruyodurBu gece uyku yok kimsede @takas hala uyumaya gidemedin yoksa uyuyamı kaldın.
En son 21 dakika once aktifmis simdi kim bilir ruyasinda ne goruyodurBu gece uyku yok kimsede @takas hala uyumaya gidemedin yoksa uyuyamı kaldın.
Evet Angara otyrm ama aslen Ankaralı değilim sen Ankara sanırsam.Olur seve seveAnkaralıydın demi sende aga
Bide sabah 7'de kalkcam diyodu 5 saatlik uyku çekicek.En son 21 dakika once aktifmis simdi kim bilir ruyasinda ne goruyodur![]()
ben de senin gibi Angarada oturuyorum ama Erzurumluyum @Polat Şaşmaz gibiEvet Angara otyrm ama aslen Ankaralı değilim sen Ankara sanırsam.
Bide sabah 7'de kalkcam diyodu 5 saatlik uyku çekicek.![]()
Yapma ya şimdi acayip bir gol kaçırdı kafayla bu arada Kadlec ön liberodamı oynuyor ben mi yanlış görüyorumama penaltıdan![]()
aynen vitor pereira football manager oynuyor herhalde burası Türkiye burda fantezi yemez 😉 Sen Beşiktaşlı değil misin zaten aga bırak adam batırsınYapma ya şimdi acayip bir gol kaçırdı kafayla bu arada Kadlec ön liberodamı oynuyor ben mi yanlış görüyorum![]()
adamı sneijderle kıyaslıyorlardı bi araDiego gol attıktan sonra çıldırdı o nası sevinme la dövücekmiş gibi milleti.![]()
Aynen Bjk şampiyon oluruz umarım.aynen vitor pereira football manager oynuyor herhalde burası Türkiye burda fantezi yemez 😉 Sen Beşiktaşlı değil misin zaten aga bırak adam batırsın![]()
inşallahAynen Bjk şampiyon oluruz umarım.
Maşallah sende hiç uyku yok geceleri sanırsam hergece böylemesin kaçta yatıyon.inşallahhak eden de sizsiniz zaten bunu görmemek için kör olmak lazım.
6-7 civarıMaşallah sende hiç uyku yok geceleri sanırsam hergece böylemesin kaçta yatıyon.![]()
Offf sen çok geç yatıyon ya akşam kalkıyosundur o zaman sen 6-7 yatarsan.6-7 civarıForuma bekçi diye aldılar
![]()
Genelde öyle oluyorOfff sen çok geç yatıyon ya akşam kalkıyosundur o zaman sen 6-7 yatarsan.![]()
Dikkat et valla sağlığın bozulmasın.Genelde öyle oluyoraz uyuyorum ailem kızıyor ama alışmışım artık
![]()
Bünye alışmış artık uykum gelmiyorDikkat et valla sağlığın bozulmasın.![]()
Yazin biz sabahlara akip csgo atacaz sende gel istiyosanDikkat et valla sağlığın bozulmasın.![]()
Bende çok erkenci değilim ama 12-1 bazen çok uykum gelirse 11 felan nadir yani 10 veya aşşağı saatte uyuduğum.Bünye alışmış artık uykum gelmiyorSen genelde kaçta yatarsın erkenci misin ?
![]()