telde değilim bilgisayardayımAllah zihin acikligi versin bence telefonu kapat cik forumdan diger turlu uyuyamazsin
telde değilim bilgisayardayımAllah zihin acikligi versin bence telefonu kapat cik forumdan diger turlu uyuyamazsin
Yazin Erzuruma gidiyorum İstanbula gel dinlenme tesislerinde birbirimizi buluruzseni bulacam olum seni bulacam vallaha bulacam
bunu izlemiştik aga recep kardeşim konu falan açmıştıBu videoyu izleyin bugün izledim baya güldüm belki izlemişinizdir.
@34rcp44 kardesim bir ara acmisti cok eskide kaldi bunlar çip falanBu videoyu izleyin bugün izledim baya güldüm belki izlemişinizdir.
Allah kabül etsin hacı.D.Konuyu uzatacaktım da neyse yat artık senaga benim o tür ahlak dışı işlerle işim olmaz yatsıyı yeni kıldım daha neler diyosun
Binermisin buna yada binen yokmu.bunu izlemiştik aga recep kardeşim konu falan açmıştıbaya gülmüştük
şekil mi yapıyonuz olm
aynen ben izledim komediBu videoyu izleyin bugün izledim baya güldüm belki izlemişinizdir.
geçen sene o havada dönen şeye binmiştim çok kötü başım döndü bi daha da binmem. zaten sevmem bu tür antin kuntin şeyleri arkadaş zorla bindirmiştiBinermisin buna yada binen yokmu.
Bu daha komikBu videoyu izleyin bugün izledim baya güldüm belki izlemişinizdir.
@Polat Şaşmaz ın altından çıktı aga yoksa ben hiç öyle şeyler der miyimşekil mi yapıyonuz olmnankörler bunun bedelini ağır ödeyeceksiniz özellikle sen ve çd
sizin ihanetinizi kaldıramam
Sövdünmü bunun gibi arkadaşına.geçen sene o havada dönen şeye binmiştim çok kötü başım döndü bi daha da binmem. zaten sevmem bu tür antin kuntin şeyleri arkadaş zorla bindirmişti
La ben gizlimiyim bir daha baksana hic cikmiyorum nedenseŞu an bu başlığı görüntüleyenler (7 üye ve 0 misafir)
saat 2 oldu konuda 7 vadici var ötesi yokkkkkkkk
bugünkü transferi yapabilseydin 8 olacaktı adamın bonservisini alamadın zaarŞu an bu başlığı görüntüleyenler (7 üye ve 0 misafir)
saat 2 oldu konuda 7 vadici var ötesi yokkkkkkkk
yok aga küfür etmiyorum öyle bir alışkanlığım yokSövdünmü bunun gibi arkadaşına.
Abahshshshw Hahabugünkü transferi yapabilseydin 8 olacaktı adamın bonservisini alamadın zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?