telde değilim bilgisayardayımAllah zihin acikligi versin bence telefonu kapat cik forumdan diger turlu uyuyamazsin![]()
telde değilim bilgisayardayımAllah zihin acikligi versin bence telefonu kapat cik forumdan diger turlu uyuyamazsin![]()
Yazin Erzuruma gidiyorum İstanbula gel dinlenme tesislerinde birbirimizi buluruzseni bulacam olum seni bulacam vallaha bulacam![]()
bunu izlemiştik aga recep kardeşim konu falan açmıştıBu videoyu izleyin bugün izledim baya güldüm belki izlemişinizdir.
@34rcp44 kardesim bir ara acmisti cok eskide kaldi bunlar çip falanBu videoyu izleyin bugün izledim baya güldüm belki izlemişinizdir.
Allah kabül etsin hacı.D.Konuyu uzatacaktım da neyse yat artık senaga benim o tür ahlak dışı işlerle işim olmaz yatsıyı yeni kıldım daha neler diyosun![]()
Binermisin buna yada binen yokmu.bunu izlemiştik aga recep kardeşim konu falan açmıştıbaya gülmüştük
![]()
şekil mi yapıyonuz olm
aynen ben izledim komediBu videoyu izleyin bugün izledim baya güldüm belki izlemişinizdir.
geçen sene o havada dönen şeye binmiştim çok kötü başım döndü bi daha da binmem. zaten sevmem bu tür antin kuntin şeyleri arkadaş zorla bindirmiştiBinermisin buna yada binen yokmu.![]()
Bu daha komikBu videoyu izleyin bugün izledim baya güldüm belki izlemişinizdir.
@Polat Şaşmaz ın altından çıktı aga yoksa ben hiç öyle şeyler der miyimşekil mi yapıyonuz olmnankörler bunun bedelini ağır ödeyeceksiniz özellikle sen ve çd
sizin ihanetinizi kaldıramam![]()
Sövdünmü bunun gibi arkadaşına.geçen sene o havada dönen şeye binmiştim çok kötü başım döndü bi daha da binmem. zaten sevmem bu tür antin kuntin şeyleri arkadaş zorla bindirmişti![]()
La ben gizlimiyim bir daha baksana hic cikmiyorum nedenseŞu an bu başlığı görüntüleyenler (7 üye ve 0 misafir)
saat 2 oldu konuda 7 vadici var ötesi yokkkkkkkk![]()
bugünkü transferi yapabilseydin 8 olacaktı adamın bonservisini alamadın zaarŞu an bu başlığı görüntüleyenler (7 üye ve 0 misafir)
saat 2 oldu konuda 7 vadici var ötesi yokkkkkkkk![]()
yok aga küfür etmiyorum öyle bir alışkanlığım yokSövdünmü bunun gibi arkadaşına.![]()
Abahshshshw Hahabugünkü transferi yapabilseydin 8 olacaktı adamın bonservisini alamadın zaar![]()