yok yav ciddimisin senÇakır Polattan daha çok sevildiği için öldürdüler aga @takas
@china_shangai abi yerime transfer yapmişsiniz bile
yok yav ciddimisin senÇakır Polattan daha çok sevildiği için öldürdüler aga @takas
@china_shangai abi yerime transfer yapmişsiniz bile
Aga bence yukleme sen @Doğu orjinal Vadi kasetlerinden ekleyecekIyi aksamlar diliyorum..@Doğu ve @Polat Şaşmaz 'la görüsdüm özelden ama suan icin bekliyecegimiz söylendi.. (yanlis anlamadiysam taibiki) o yüzden beklemedegim.. @Polat Şaşmaz isi galiba tamamen üstüme yikti 😉
bıldırcından fayda yok onu geç doğuyla sen kaldınız geriye bu iş seni çok uğraştıracak mı aga uğraştıracak sa yapma kimsenin uğraşmasını istemeyiz. mesela 1 bölümü kaç dakkada yüklersin
Aynen oyle aga. Cakir Polatin onune gecmisti hatta bir yerden duymustum Osman Sinav gelmis Raci ile Bahadirin yanina demiski Cakiri en kisa zamanda cikartiyoruz diye.yok yav ciddimisin senulan yürü git burdan
İstenmediğim yerde durmamyok yav ciddimisin senulan yürü git burdan
aga siz konuşmadınız mı bu konuyu daha @Doğu youtube harici bir yere yükleyecektik ama karar sizinYüklemeyi nereye yapacagiz?
varlığınla yokluğun belli değil zaten git survivor konusuna falan biz bize yeterizİstenmediğim yerde durmam
Iatedigin yere yap aga farketmez (youtubea yapma da)Yüklemeyi nereye yapacagiz?
o da etkenlerden biri ama farklı sebepler var o olaydaAynen oyle aga. Cakir Polatin onune gecmisti hatta bir yerden duymustum Osman Sinav gelmis Raci ile Bahadirin yanina demiski Cakiri en kisa zamanda cikartiyoruz diye.
Aga elektrik sesi geliyor ama ''deryaya bakın'' demiyor Çakır direk burdaki gibi bitiyor.20.Bölüm son sahne. Lambalarin dususu degisik olacak elektrik sesleri falan gelecek en sonunda Polat Cakir Memati gozukecek Cakir deryaya bakin diye bitecek aga. Muzige degil sahneye dikkat et bu sekil olmayacak
Aynen oyle aga. Cakir Polatin onune gecmisti hatta bir yerden duymustum Osman Sinav gelmis Raci ile Bahadirin yanina demiski Cakiri en kisa zamanda cikartiyoruz diye.
Survivor konusunda da aktif ddeğilim bu sene pek güzel ddeğilaga siz konuşmadınız mı bu konuyu daha @Doğu youtube harici bir yere yükleyecektik ama karar sizin
varlığınla yokluğun belli değil zaten git survivor konusuna falan biz bize yeteriz
yav aga normali bu zaten bıldırcın uyduruyor bişeyler sezon finali orda bitiyor rahat ol orjinaldir. benim aldığımda orjinal adam kaç sene önce yüklemişAga elektrik sesi geliyor ama ''deryaya bakın'' demiyor Çakır direk burdaki gibi bitiyor.
@Master.1000 aga sende bakar misin o sahnede Cakir deryaa diye bagiriyor olmasi lazimAga elektrik sesi geliyor ama ''deryaya bakın'' demiyor Çakır direk burdaki gibi bitiyor.
Aynen kesin yaşanmıştır buAynen oyle aga. Cakir Polatin onune gecmisti hatta bir yerden duymustum Osman Sinav gelmis Raci ile Bahadirin yanina demiski Cakiri en kisa zamanda cikartiyoruz diye.
Yav aga senin o yuklediginde sadece kirilma sesleri cikiyor ne uydurmasi inanmiyosan inanma kimseye yalan borcum yokyav aga normali bu zaten bıldırcın uyduruyor bişeyler sezon finali orda bitiyor rahat ol orjinaldir. benim aldığımda orjinal adam kaç sene önce yüklemiş
Aynen kesin yaşanmıştır buYa şu her gördüğünüz habere inanmayın. Ne yaşandığını kimse bilemez.
bir etkende bu işte oktay kaynarca kendini role kaptırmış diyolardı mafyayla gerçekte görüşmeler falan filanAynen ablacım Oktay bey set dışındada çakır gibi davranıyormuş zaten polatın
önü açılsın diye ölecekmiş çakır ama osman sınav demişti en az 20 bölüm erken
çıkmış diziden
Vallaha bilemeyeceğim eğer öyle bişey varsa göstersin sahneyi bize herkeste böyle. Başka sahne var mı mesela abdülün nah bu kadar dediği sahne hangi bölümde ora da yoktu sanırım.yav aga normali bu zaten bıldırcın uyduruyor bişeyler sezon finali orda bitiyor rahat ol orjinaldir. benim aldığımda orjinal adam kaç sene önce yüklemiş
bir etkende bu işte oktay kaynarca kendini role kaptırmış diyolardı mafyayla gerçekte görüşmeler falan filan
çakırın erken ölmesinde birden fazla sebep var yoksa o adam 60.bölümden önce ölmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?