Abdülkerim kızdıAhmet Çakar formunda bu gecetecavüz müziği çaldılar Abdülkerime gazoz verdi ROK
Abdülkerim kızdıAhmet Çakar formunda bu gecetecavüz müziği çaldılar Abdülkerime gazoz verdi ROK
Aga bugün muazzam vaktin varsa izle sağlam goygoy dönüyoraga artık izlemiyorum çok geç saatte başlıyor koptum dahaarada denk gelirse anca
O da çay almıştı ROK'aAbdülkerim kızdı
Aynen doğru bak @takas aga ben demiştim inanmamıştın. Adam telif yememek için videoları mundar etmiş@takas @Polat Şaşmaz @Doğu
aaaa o vadi kanalının fon müzik koymasından haklı olarak şikayetçi olmuşsunuz ama nedeni telif hakkı yememek için yapıyorlar videolara farklı müzik eklersen eğer telif gelmiyor tek o vadi videolarındakı fon müziği için değil bir çok videoda eğer başka fon müziği kullanılmışsa bunu yapanlar çok var telif yememek için yapıyorlar farklı fon müziği eklersen kimse videonu kaldıramıyor çünkü o çocuk işin yolunu bulmuş oyüzden videoları kaldırılmamış büyük ihtimalle
@takas @Polat Şaşmaz @Doğu
aaaa o vadi kanalının fon müzik koymasından haklı olarak şikayetçi olmuşsunuz ama nedeni telif hakkı yememek için yapıyorlar videolara farklı müzik eklersen eğer telif gelmiyor tek o vadi videolarındakı fon müziği için değil bir çok videoda eğer başka fon müziği kullanılmışsa bunu yapanlar çok var telif yememek için yapıyorlar farklı fon müziği eklersen kimse videonu kaldıramıyor çünkü o çocuk işin yolunu bulmuş oyüzden videoları kaldırılmamış büyük ihtimalle
Demek ki müziklerin telifi var, bölümlerin yok.Aynen doğru bak @takas aga ben demiştim inanmamıştın. Adam telif yememek için videoları mundar etmiş
Bence YouTube'un Shazam gibi bir sistemi var. Video işlenme aşamasında koymaya çalışılan videouyu sanal olarak dinliyor. Eğer telif gereken bir video ise direk telifi çakıyor.Demek ki müziklerin telifi var, bölümlerin yok.
Büyük ihtimal öyle.Bir yerden okudum ,vidionun telif sahibi parmak izi gibi ID atıyormuş,bu ID ise ses izi oluşturuyormuş.Senin de dediğin gibi sesten direk tespit ediyorlar .Bence YouTube'un Shazam gibi bir sistemi var. Video işlenme aşamasında koymaya çalışılan videouyu sanal olarak dinliyor. Eğer telif gereken bir video ise direk telifi çakıyor.
Nereye Afyon'a mı ??????Rascoln sonunda geliyor
yok başkan vadiye 🙂Nereye Afyon'a mı ??????)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?