Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas paralele giydirdi risk aldı daha geçen yine birisiyle denk geldik o bölümden sonra izlemeyu bırakmış böyle çok insan var ïşte adam risk aldı en zor günde devletinin yanında yer aldı bedel ödemeyi göze aldı

@takas @Polat Şaşmaz @Doğu
aaaa o vadi kanalının fon müzik koymasından haklı olarak şikayetçi olmuşsunuz ama nedeni telif hakkı yememek için yapıyorlar videolara farklı müzik eklersen eğer telif gelmiyor tek o vadi videolarındakı fon müziği için değil bir çok videoda eğer başka fon müziği kullanılmışsa bunu yapanlar çok var telif yememek için yapıyorlar farklı fon müziği eklersen kimse videonu kaldıramıyor çünkü o çocuk işin yolunu bulmuş oyüzden videoları kaldırılmamış büyük ihtimalle :F:F:F

aaaa o vadi kanalının fon müzik koymasından haklı olarak şikayetçi olmuşsunuz ama nedeni telif hakkı yememek için yapıyorlar videolara farklı müzik eklersen eğer telif gelmiyor tek o vadi videolarındakı fon müziği için değil bir çok videoda eğer başka fon müziği kullanılmışsa bunu yapanlar çok var telif yememek için yapıyorlar farklı fon müziği eklersen kimse videonu kaldıramıyor çünkü o çocuk işin yolunu bulmuş oyüzden videoları kaldırılmamış büyük ihtimalle :F:F:F
Aynen doğru bak @takas aga ben demiştim inanmamıştın. Adam telif yememek için videoları mundar etmiş :)

Aynen doğru bak @takas aga ben demiştim inanmamıştın. Adam telif yememek için videoları mundar etmiş :)
Demek ki müziklerin telifi var, bölümlerin yok.

Bence YouTube'un Shazam gibi bir sistemi var. Video işlenme aşamasında koymaya çalışılan videouyu sanal olarak dinliyor. Eğer telif gereken bir video ise direk telifi çakıyor.
Büyük ihtimal öyle.Bir yerden okudum ,vidionun telif sahibi parmak izi gibi ID atıyormuş,bu ID ise ses izi oluşturuyormuş.Senin de dediğin gibi sesten direk tespit ediyorlar .

Beyaz tv'de efsane sahne var. "Köpek doğduysan köpek ölürsün" sahnesi vakti olan kaçırmasın.

314a46b6aacdcffff8d0452461286693.jpg