Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

iyisin iyi işte üniversiteli olmak rahatlık demek çoğunlukla 😀
aga bu sene hiç rahat değiliz son sene formasyon var normal dersler bi yandan kpss bi yandan ne yapacaz bilmiyorum
kpss çalışmak yerine vadi izliyorum işte

Allah yardimcisi olsun kardesimin İnsallah sag salim doner aramiza. Tum kalbimiz onunla.

aga bu sene hiç rahat değiliz son sene formasyon var normal dersler bi yandan kpss bi yandan ne yapacaz bilmiyorum
Sende durdun durdun simdi izlemeye basladin cidden aga bu sene epey asilman lazim asıl yani önemli 😀

Sende durdun durdun simdi izlemeye basladin cidden aga bu sene epey asilman lazim asıl yani önemli 😀
he ya yıllarca izlemedim şimdi başladım
aga yüksek bi puan almam çok zor mayısta sınav var çalışma sıfır

Fragman çıkmıştır diye bi umutla girdim
YouTube'a bakan admin uyuyor galiba

Aga şevkini kırmak gibi olmasın ama hem okul hem kpss bir arada yürümüyor [emoji2] ben geçen sene bunu bizzat yaşadım [emoji2] bu sene rahatım sadece iki ders var. Sen en iyisi kpss ye bak boş ver okul derslerini falan [emoji2] ama vadiyi bırakma hatta benim gibi yap istersen. Ben geçen sene vadinin ilk 97 bölümünü izlemiştim belki hatırlarsın [emoji2]

aga zaten bunun bilincindeyim kpss de iyi bir puan almak çok zor okul derslerinin yanında birde formasyon dersleri var bizim anlayacağın boş zaman yok
vadiyi zaten bırakmam 2-3 haftaya bitiririm bu gidişle
asıl hedefim polislik barajını yani 70 hatta olursa 75 i geçmek bunun içinde 1 ay yeter bana

Senin Fen-Fak o zaman aga [emoji20] formasyonu alırsın ama dönem uzayabilir. Allah hakkında hayırlı olanı versin.

Hiç bilmiyordum inşallah tez zamanda kazasız belasız teskeresini alıp aramıza geri döner

Oha JR. Alemdar resmen Maskeli Fedai olmuş 😱 Dediğim gibi Gölge varsa aksiyon var, Gölge yoksa salla gitsin artık. Bu arada Pusat umarım ölmez ölürse büyük tepki çekerler.

Arkadaşlar dualarınız için Allah bin kerem razı olsun hepinizi çok seviyorum sanırım @china_shangai abim yanlış anlamış kısmet olursa yarın çıkıcam yola gelen gidenden fırsat bulup giremedim büyük ihtimal dahada giremem.Abimi bilgilendiricem inşallah oda sizi bilgilendirir @sürgünüm eyvallah sağolasın inşallah nasipte varsa buluşuruz.Tekrardan hepinizden Allah razı olsun hepinizi çok seviyorum inşallah hayırlısıyla döneriz Rabbim bütün asker ve polisimizin ve bizim de yar ve yardımcısı olsun Allaha emanet olunn