iyisin iyi işte üniversiteli olmak rahatlık demek çoğunlukla 😀aga fragmanı vadi izleyerek bekliyorum 8.bölümdeyim
iyisin iyi işte üniversiteli olmak rahatlık demek çoğunlukla 😀aga fragmanı vadi izleyerek bekliyorum 8.bölümdeyim
aga bu sene hiç rahat değiliz son sene formasyon var normal dersler bi yandan kpss bi yandan ne yapacaz bilmiyorumiyisin iyi işte üniversiteli olmak rahatlık demek çoğunlukla 😀
@34rcp44 kardeşimiz bugün Samsun'da birliğine teslim olduAllah yar ve yardımcısı olsun 😉 ben telefonda görüştüm kendisiyle . askerlik süreciyle ilgili telefonda bilgi vereceğini söyledi banaeğer kendisinden bilgi alırsam sizlerle paylaşırım 😉 Allah bütün askerlerimize ve polislerinize güç kuvvet versinAllah yardımcıları olsun dualarımız sizinle 😉
Sende durdun durdun simdi izlemeye basladin cidden aga bu sene epey asilman lazim asıl yani önemli 😀aga bu sene hiç rahat değiliz son sene formasyon var normal dersler bi yandan kpss bi yandan ne yapacaz bilmiyorum
kpss çalışmak yerine vadi izliyorum işte
he ya yıllarca izlemedim şimdi başladımSende durdun durdun simdi izlemeye basladin cidden aga bu sene epey asilman lazim asıl yani önemli 😀
Aga başla bir an önce birşey kalmamış su gibi geçer zaman başla zaten devamı gelirhe ya yıllarca izlemedim şimdi başladımaga yüksek bi puan almam çok zor mayısta sınav var çalışma sıfır
sen daha yeni bakmissin birde sikayet ediyon 6 saattir bakiyom benFragman çıkmıştır diye bi umutla girdimYouTube'a bakan admin uyuyor galiba
Yarın yükleyecekler herhaldesen daha yeni bakmissin birde sikayet ediyon 6 saattir bakiyom ben
başlayacam aga en kısa zamandaAga başla bir an önce birşey kalmamış su gibi geçer zaman başla zaten devamı gelir
Aga şevkini kırmak gibi olmasın ama hem okul hem kpss bir arada yürümüyor [emoji2] ben geçen sene bunu bizzat yaşadım [emoji2] bu sene rahatım sadece iki ders var. Sen en iyisi kpss ye bak boş ver okul derslerini falan [emoji2] ama vadiyi bırakma hatta benim gibi yap istersen. Ben geçen sene vadinin ilk 97 bölümünü izlemiştim belki hatırlarsın [emoji2]aga bu sene hiç rahat değiliz son sene formasyon var normal dersler bi yandan kpss bi yandan ne yapacaz bilmiyorum
kpss çalışmak yerine vadi izliyorum işte
Yarın yükleyecekler herhaldeNeyse çıkar birazdan diyeyim de çıksıngeçen hafta öyle olmuştu
aga zaten bunun bilincindeyim kpss de iyi bir puan almak çok zor okul derslerinin yanında birde formasyon dersleri var bizim anlayacağın boş zaman yokAga şevkini kırmak gibi olmasın ama hem okul hem kpss bir arada yürümüyor [emoji2] ben geçen sene bunu bizzat yaşadım [emoji2] bu sene rahatım sadece iki ders var. Sen en iyisi kpss ye bak boş ver okul derslerini falan [emoji2] ama vadiyi bırakma hatta benim gibi yap istersen. Ben geçen sene vadinin ilk 97 bölümünü izlemiştim belki hatırlarsın [emoji2]
Senin Fen-Fak o zaman aga [emoji20] formasyonu alırsın ama dönem uzayabilir. Allah hakkında hayırlı olanı versin.aga zaten bunun bilincindeyim kpss de iyi bir puan almak çok zor okul derslerinin yanında birde formasyon dersleri var bizim anlayacağın boş zaman yok
vadiyi zaten bırakmam 2-3 haftaya bitiririm bu gidişleasıl hedefim polislik barajını yani 70 hatta olursa 75 i geçmek bunun içinde 1 ay yeter bana
Hiç bilmiyordum inşallah tez zamanda kazasız belasız teskeresini alıp aramıza geri döner@34rcp44 kardeşimiz bugün Samsun'da birliğine teslim olduAllah yar ve yardımcısı olsun 😉 ben telefonda görüştüm kendisiyle . askerlik süreciyle ilgili telefonda bilgi vereceğini söyledi banaeğer kendisinden bilgi alırsam sizlerle paylaşırım 😉 Allah bütün askerlerimize ve polislerinize güç kuvvet versinAllah yardımcıları olsun dualarımız sizinle 😉
yok yok dersleri verirsek dönem uzamıyor şuan alıyoruz zatenSenin Fen-Fak o zaman aga [emoji20] formasyonu alırsın ama dönem uzayabilir. Allah hakkında hayırlı olanı versin.
Hadi inşallah halledersin [emoji2] Aga zaten formasyon dersleri eğitim dersleri oluyor hem kpss eğitim bilimlerinde işine yarar.yok yok dersleri verirsek dönem uzamıyor şuan alıyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?