Aga ona gerek yok bilgisayarın kasaysa hdd'sini sök götür.yok yav unuttum ama bu orjinal büyük ihtimalle
bikaç tane flashbellek bulup yarın veya diğer gün 25-30 bölüm atacam
Aga ona gerek yok bilgisayarın kasaysa hdd'sini sök götür.yok yav unuttum ama bu orjinal büyük ihtimalle
bikaç tane flashbellek bulup yarın veya diğer gün 25-30 bölüm atacam
yok aga laptopAga ona gerek yok bilgisayarın kasaysa hdd'sini sök götür.
foto bu sefer olmuş 🙂 eski nickin daha iyiydi doğu nun senle ne ilgisi var bari isminle yazsaydın neyse senin tercihin böyle olmuş 🙂Aga ona gerek yok bilgisayarın kasaysa hdd'sini sök götür.
Sağolfoto bu sefer olmuş 🙂 eski nickin daha iyiydi doğu nun senle ne ilgisi var bari isminle yazsaydın neyse senin tercihin böyle olmuş 🙂
sen öyle diyosan tamamdırSağolaga Doğu daha jenerik bi isim bence öbür türlü avatarı değişince saçma sapan bişey ortaya çıkıyorduBu daha iyi oldu
aslında fena olmaz da bunca yaşanmışlığın üstüne zor gelir be 😀 bir ara değiştirmiştin ne olduğunu unutmamışsındırbende mi nickimi değiştirsem ne yapsamAlemdar yapacam
yok aga o öylesineydi adminle anlaşmıştım 2-3 kere üst üste değiştirmiştim aynı gündeaslında fena olmaz da bunca yaşanmışlığın üstüne zor gelir be 😀 bir ara değiştirmiştin ne olduğunu unutmamışsındır
Saçmalama aga senin nick iyibende mi nickimi değiştirsem ne yapsamAlemdar yapacam
ne sağlamı aga berbat bi nickSaçmalama aga senin nick iyi5-6 yıl önceden bi seni hatırladigima göre demek ki sağlam bi nick bence değiştirme
Boyu değil işlevi gibi bişey oldu bune sağlamı aga berbat bi nickhatırladığın nick değil mesajlardır nickim başka bişey olsaydı da hatırlardın
nasıl böyle bir değişik nick bulmuştun 😀ne sağlamı aga berbat bi nickhatırladığın nick değil mesajlardır nickim başka bişey olsaydı da hatırlardın
Değil de burda da siyah bar var. Neyse kenarlardan olmasın da üst ve alttan olsun böyle daha iyi.
Sinegrafta 3 bolum arizaliydi master kardesim onlari baska yerden cekmis. Onlarda kenarlarda var siyahlik o 3 bolumun ne sorunu olduguna bakayim dedim bendeki sinegraflara o bolumlerde ses sorunu var ses ile video ayni gitmiyodu.Değil de burda da siyah bar var. Neyse kenarlardan olmasın da üst ve alttan olsun böyle daha iyi.
3 bölümde mi sorun var sadece? Ya bu sinegraf niye kaldırdı youtubedan niye insanları uğraştırıyosun kaç paraysa verelim geri yükleyin şunları anasını satayımSinegrafta 3 bolum arizaliydi master kardesim onlari baska yerden cekmis. Onlarda kenarlarda var siyahlik o 3 bolumun ne sorunu olduguna bakayim dedim bendeki sinegraflara o bolumlerde ses sorunu var ses ile video ayni gitmiyodu.
bir tek Maximo Polpo yu hatırlıyorum diğerini hatırlayamadım aganasıl böyle bir değişik nick bulmuştun 😀
Benimi engellemisler acababir tek Maximo Polpo yu hatırlıyorum diğerini hatırlayamadım aga
@Polat Şaşmaz yorumlar gözüküyor bende nasıl devre dışı
o değilde izlenme 1 milyonu geçmiş (2.194) yorum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?