Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

foto bu sefer olmuş 🙂 eski nickin daha iyiydi doğu nun senle ne ilgisi var bari isminle yazsaydın neyse senin tercihin böyle olmuş 🙂
Sağol
aga Doğu daha jenerik bi isim bence öbür türlü avatarı değişince saçma sapan bişey ortaya çıkıyordu
Bu daha iyi oldu

bende mi nickimi değiştirsem ne yapsam
Alemdar yapacam

aslında fena olmaz da bunca yaşanmışlığın üstüne zor gelir be 😀 bir ara değiştirmiştin ne olduğunu unutmamışsındır
yok aga o öylesineydi adminle anlaşmıştım 2-3 kere üst üste değiştirmiştim aynı günde
ama bu sefer belki tamamen değiştirebilirim

Saçmalama aga senin nick iyi
5-6 yıl önceden bi seni hatırladigima göre demek ki sağlam bi nick bence değiştirme
ne sağlamı aga berbat bi nick
hatırladığın nick değil mesajlardır nickim başka bişey olsaydı da hatırlardın

Değil de burda da siyah bar var. Neyse kenarlardan olmasın da üst ve alttan olsun böyle daha iyi.
Sinegrafta 3 bolum arizaliydi master kardesim onlari baska yerden cekmis. Onlarda kenarlarda var siyahlik o 3 bolumun ne sorunu olduguna bakayim dedim bendeki sinegraflara o bolumlerde ses sorunu var ses ile video ayni gitmiyodu.

Sinegrafta 3 bolum arizaliydi master kardesim onlari baska yerden cekmis. Onlarda kenarlarda var siyahlik o 3 bolumun ne sorunu olduguna bakayim dedim bendeki sinegraflara o bolumlerde ses sorunu var ses ile video ayni gitmiyodu.
3 bölümde mi sorun var sadece? Ya bu sinegraf niye kaldırdı youtubedan niye insanları uğraştırıyosun kaç paraysa verelim geri yükleyin şunları anasını satayım
Bu nedir ya