Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

foto bu sefer olmuş 🙂 eski nickin daha iyiydi doğu nun senle ne ilgisi var bari isminle yazsaydın neyse senin tercihin böyle olmuş 🙂
Sağol :) aga Doğu daha jenerik bi isim bence öbür türlü avatarı değişince saçma sapan bişey ortaya çıkıyordu :) Bu daha iyi oldu

aslında fena olmaz da bunca yaşanmışlığın üstüne zor gelir be 😀 bir ara değiştirmiştin ne olduğunu unutmamışsındır
yok aga o öylesineydi adminle anlaşmıştım 2-3 kere üst üste değiştirmiştim aynı günde :D ama bu sefer belki tamamen değiştirebilirim

Saçmalama aga senin nick iyi :) 5-6 yıl önceden bi seni hatırladigima göre demek ki sağlam bi nick bence değiştirme :F
ne sağlamı aga berbat bi nick :D hatırladığın nick değil mesajlardır nickim başka bişey olsaydı da hatırlardın :D

Bizdekiler yarım ekran mı? @Polat Şaşmaz
Tam ekran sanirim
0m6BkY.jpg

Değil de burda da siyah bar var. Neyse kenarlardan olmasın da üst ve alttan olsun böyle daha iyi.
Sinegrafta 3 bolum arizaliydi master kardesim onlari baska yerden cekmis. Onlarda kenarlarda var siyahlik o 3 bolumun ne sorunu olduguna bakayim dedim bendeki sinegraflara o bolumlerde ses sorunu var ses ile video ayni gitmiyodu.

Sinegrafta 3 bolum arizaliydi master kardesim onlari baska yerden cekmis. Onlarda kenarlarda var siyahlik o 3 bolumun ne sorunu olduguna bakayim dedim bendeki sinegraflara o bolumlerde ses sorunu var ses ile video ayni gitmiyodu.
3 bölümde mi sorun var sadece? Ya bu sinegraf niye kaldırdı youtubedan niye insanları uğraştırıyosun kaç paraysa verelim geri yükleyin şunları anasını satayım :D Bu nedir ya