Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

hüsnü yü haifife almayın adam pusu serisinin en başından beri var kimler geldi geçti hüsnü hala dimdik ayakta 😀

228.Bölümü az önce bitirdim, birazdan son bölüme geçeceğim. Polat'ın Ömer babalı rüyası dehşet.. gerçekten çok etkiliyici.. Necati Şaşmaz'ın gösterdiği oyuncu performansı olağan üstü, özelikle de uyandıktan sonra. Adam ordaki duyguyu müthiş hissetirdi. Sezon can alıcı sahnelerinden birtanesi. Pusat ile Miran'nın çatışma sahnesi çok iyi hazırlanmış, tekrar izlemeye değer. Son bölümden sonra genel bir değerlendirme yapmaya çalışacağım ama şunu söyliyebilirim yeni sezon bekletinin de üzerinde olacak allahın izniyle..

Taptalk 2

Muro hüsnü sahneleri efsanedir polat alemdarin delisi demesi yok mu
)))

Bugün ki 2.bölümü de bitirdik birazdan yıkanacam malum yarın bayram. Sonra 47,48,49,50,51,52,53 sırasıyla izlenecek sabaha kadar

tüm vadicilerin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun

@Maskeli Fedai aga bende o yöntemibyapmak isterim ama bizim dvd desteklemiyor dvix ve xvidi destekliyor

@takas sen şimdi mp4 olarak indirdin onu alıp usb ye attın ve çalıştı öyle mi ben mi yanlış anladım
Ben her zaman öyle yapıyorum çalışıyor aga mp4 şeklinde indiriyorum usb ye takıyorum sonra onuda televizyona çalışıyor

tüm vadicilerin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun
Cümlemizin kardeşim iyi ki seni tanımışız

Vadi bitince babamın yorumu:
(4 bölüm izledik 4 ünde de aynı yorum) Hadi bir bölüm daha izleyelim
Annemin yorumu:
Aa yeter yarın seyredersiniz

Kumanda kavgası çıktı annemden alamadık kumandayı