yine çok bekledikfragmanı bekliyoruz bu hafta nedense baya heycanla bekliyorum bu defa da hayal kırıklığı olursa ümidimi tamamen keseceğim
yine çok bekledikfragmanı bekliyoruz bu hafta nedense baya heycanla bekliyorum bu defa da hayal kırıklığı olursa ümidimi tamamen keseceğim
İnşallah aga dualarımız seninle nereye gidiyorsun Allah nasip ederseDua edip haklarını helal eden arkadaşlardan Allah razı olsun.İnşallah kazasız belasız gidip gelmek bütün askerlerimize ve banada nasip olur.
Allah yar ve yardımcınız olsunDua edip haklarını helal eden arkadaşlardan Allah razı olsun.İnşallah kazasız belasız gidip gelmek bütün askerlerimize ve banada nasip olur.
Allah razı olsun aga kısmetse samsuna gidicemİnşallah aga dualarımız seninle nereye gidiyorsun Allah nasip ederse
iyi iyi samsun iyidir tabi acemi birliği samsun demi agaAllah razı olsun aga kısmetse samsuna gidicem
aynen aga acemi birliği samsun inşallah usta birliğide hayırlısıyla iyi bi yer çıkariyi iyi samsun iyidir tabi acemi birliği samsun demi aga
Allah razı olsun kısmetse 2 şubatta gidicemHayırlı tezkereler kazasız belasız bitirirsin inşallah @34rcp44 ne zaman gidiyosun bu arada.?
İnşallah düzgün bi yer olur aga bizim malatyalıların çoğu doğuya gidiyor ama hayırlısı bakalımaynen aga acemi birliği samsun inşallah usta birliğide hayırlısıyla iyi bi yer çıkar
hayırlısı olsun be aga kaderimizde neresi varsa oraya gidicez Allah askerimize polisimize zeval vermesinİnşallah düzgün bi yer olur aga bizim malatyalıların çoğu doğuya gidiyor ama hayırlısı bakalım
en son bizim akraba şırnak a gitti dayıoğlum hakkariye
Amin agahayırlısı olsun be aga kaderimizde neresi varsa oraya gidicez Allah askerimize polisimize zeval vermesin
sanmam aga ama belli de olmaz
vallahi aga benim kursdan arkadaşımda orada samsunda görev yaptı şuanda hakkaride 85 günü filan kaldı oda diyo doğu veya kıbrıs olur diye
Benim kuzene de 5-6 sene once Samsun cikti. Diyarbakir da usta birligini yapti. Allah yardimcin olsun aga İnşallah düzgün bir yer cikar hayirlisiaynen aga acemi birliği samsun inşallah usta birliğide hayırlısıyla iyi bi yer çıkar
müthiş bi adamsın abi@34rcp44 kardeşim kusura bakma foruma yeni girebildim .Allah yardımcın olsun dualarımız seninle birlikte bütün asker ve polis kardeşlerimizebende hakkın varsa sonuna kadar helal olsunsen de bizlere hakkını helal et .
bak sana bişey söyliyecem ben samsunluyumve akrabalarım orada ikamet ediyorlareğer istersen sana orada yardımcı olurlar özelden bana telefonunu ilet
sakın bu dediğimi yabana atma ben askerliğimi ağrıda yaptım .inan evde ki duygularınla oraya gittiğindeki duyguların tamamen değişiyor .orada sana yardımcı olacak birilerini arıyorsun .çarşı izninde sana yardımcı olurlar her türlü ihtiyaçlarını giderirler .bir nebze nefes aldırırlar sana .askerliğe alışma döneminde arkadaş olurlar sana .belki orada bir komutan tanırlar işlerin yağver gider . bunu bütün samimiyetimle söylüyorum .askere ağrıya gittiğimde elime ne kadar telefon numarası sıkıştırdılarsa hepsini aradım ziyretlerine gittim hepsinden de ayrı ayrı istifade ettim .
karar senin .sıkılıp utanmana gerek yok .sana yardım için hazır kıta bekliyorum haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?