Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtlar Vadisi PUSU: İsmiyle müsemma!
21 Ocak 2016
Geçen bölüm Polat’ı dışarıda namlunun ucunda bırakmıştık. Yorumlarda herkes Asya ile buluşacağını ve bu sayede vurulmaktan kurtulacağını yazmıştı. Eğer seyircilerin çoğu izlediği hikayede bir sonraki hamleyi tahmin edebiliyorsa bana göre orada bir başarısızlık var demektir. Zira yine bana göre iyi bir hikayeci herkesin hemen aklına gelmeyen bir yol bulabilmelidir. Bu açıdan Asya’yı görünce epey keyfim kaçtı. Polat’la da her şeyi konuştular ama esas beklediğimiz yüzleşme gerçekleşmedi.

Tam bu anda herkes yoluna gitmişken Polat’ın Yusuf’a arkadan yaklaşması bütün olayı adeta ipten aldı. Öncelikle Yusuf gibi muazzam eğitilmiş birine o şekilde yaklaşabilmesi boynuzun kulağı henüz geçmediğini gösterdi ki bu çok keyifliydi. İyisin, hoşsun, gençsin, kuvvetlisin ama bir Polat değilsin. Ayrıca sahne beni geçmişe götürdü ki nostalji severKurtlar Vadisi Pusu seyircileri olarak bunlara bayılıyoruz. Uzun zamandır Polat gidiyor, dağıtıyor ve çıkıyor. Eskiden böyle enteresan şekillerde, enteresan yerlerden çıkar bizi şaşırtırdı.

Bak oğlum simidin iyisi pastanede değil, sokakta satılır.

Baba oğul yan yana oturduğunda Polat’ın silahı hafifçe eline vurması güzel bir ayrıntıydı. Daha dakika bir ama “n'apıcam ben bu çocukla” der gibi bir izlenim aldım. Yine de çok güzel konuştu. Gün geldiğinde kulaklarını da çekecektir ama önce tatlı tatlı konuşmalı. Yusuf da daha baba diyemeden ardı ardına nasihatleri yedi. Babalar hep aynı galiba. Her babanın nasihati değerlidir. Polat’ınkiler de bu açıdan değerliydi. #GönlünüPusulaYapKendine dedi, "rehberini doğru seç" dedi, "doğru yolda olduğuna inanıyorsan tereddüt etme" dedi ve Yusuf’u resmen dağıttı.

Yusuf, İstanbul’da ne sota yerler biliyormuş öyle yahu! Baraj kenarı mıydı, neresiydi anlamadım ama güzel yerdi. Adamın o tarz bir araba kullanmasına anlam veremiyorduk ama meğer kendini dağa bayıra vuruyormuş. Yusuf’u içerken görmek şaşırtıcıydı doğrusu ama hoşuma gitti. Bu dizide bir bölüm önce Kur’an okunuyordu bir bölüm sonra içiliyor. Üstelik bir bölüm önce camiye sığınan adam içiyor. Bakın bu muazzam bir manzara. Doğrusunu, yanlışını tartışmıyorum ama bu biziz yani.

Uzun zamandır birbirinden koparılmaya çalışılan iki tarafımızın aynı bünyede olduğunu görmek bence çok değerli bir mesaj. Daha açık anlatmak gerekirse eskiden alkol alan adam da, camiye giden adam da toplum içinde bugünkü kadar ayrışmamıștı. Bu konularda daha fazla hoşgörü vardı. En azından halkın nazarında bu böyleydi. İkisi de kabullenilir ve bu tercihler keskin bir ayrım yaratmazdı. O günleri hatırlamaya çok ihtiyacımız var. Bunları hayatı boyunca ağzına bir damla içki sürmemiş biri olarak söylüyorum.

Böyle annem olsa ben de içerdim. (Çok mu ağır oldu?)

Yalnız şişe kareydi Yusuf, öylece kafaya dikmek hiç iyi fikir değil. Zira bira gibi hafif bir şey olmadığı kesin. Yusuf'un gaza yüklendiği anlar ise açıkçası bana en ufak bir heyecan, ne bileyim korku hissettirmedi. Polat Alemdar’ın mayasından gelen adam öyle kolay vazgeçmez. Bu kadarından eminiz.

Neyse ki alkol sayesinde Murali’yi tanıdık. Yusuf kendine sakin bir liman buldu diyebiliriz. Yine ney çıktı karşımıza ki Vadi’de başka bir şey çıksa şaşırırdım. Ney ile özdeşleştik artık. Murali karakterine hayat veren oyuncu hakkında henüz fikrimi belirtmeyeceğim ama karakterinin güzel yazıldığını düşünüyorum. “Kuyudaki Yusuf mu, zindandaki Yusuf mu, saraydaki Yusuf mu?” sorusu çok güzeldi. Vadi seyircileri olarak çok severiz bu tarz soruları.

Fehmi rahatlığıyla beni şoktan şoka sokmaya devam ediyor. Yusuf’un peşinden adam yollamıyorsun ama haberini merakla bekliyorsun. Yusuf geliyor “erteledim” diyor, “doğru karar” diyorsun. Madem karar doğru neden yanlış yapmasını bekledin? Gecenin bir yarısı gelinin olacak kız "gideceğim" diyor ve bıraktırmak için ısrar dahi etmiyorsun. Fehmi’nin kesin Yusuf’a bir kastı var. Yakında kokusu çıkar.

Uzun zamandır beraberiz, Vadi Aklı'nın söylediklerini hep beraber çözmeye çalıştık. O akıl genelde bizim bir şekilde bildiğimiz konulara farklı bir pencere açmaya çalışırdı. Anlattığı şeylere hep aşina olurdum fakat bu çin tuzu tam bir sürpriz oldu. Vallahi hakkında en ufak bir bilgim yoktu. Anadolu hocam “bütün fast food’larda var” derken “neyse ki tavuk döner seviyorum” dedim içimden ama artık dönere de koyuyorlarmış. Bir döner zevkimiz vardı onu da mı elimizden alacaksınız yahu? Hayır, benim bildiğim döner evvelden daha leziz olurdu. Bu nasıl bir lezzet katıyormuş öyle bilemedim. Yine de fast food çocuklarına güzel uyarı oldu. Fakat döner olmaz. #DönerimeDokunma

Hamburger diyeceğim ama kızarsın şimdi sen...

Abbas’a da değinmeden olmaz. İştahı ve abi geldiği andaki bakışı hiç hoşuma gitmedi. Aslında iştahlı adam severim ve karşılaştırdığımda en ufak bir benzerlik dahi yok ama aklıma mapusta Çakır’ın yanına giren Berdan Mardini’nin kahvaltı yapış şekli geldi. Seyirciye bir şüphe verildi. Hemen ardından Cahit’in evi daha bir hafta önce yolda tanıdığı adama emanet etmesi de şüphenin üzerine tuz biber oldu. Bu ne rahatlık yahu? Herkesi anlarım da Cahit gibi çift taraflı oynamış, karşıda nerelere yükselmiş bir adamın kocca Polat Alemdar’ın evinde birini bırakmasına inanamıyorum. Gel de şüphelenme…

Öktem yeni Aslan Akbey olmaya çalışıyor galiba… Sabah sabah Yusuf’a ulaşmasının başka bir izahı yok. Numara ezberletiyor, çok uzun bir yolun başından bahsediyor. Bunlar hep Aslan Akbey hareketleri ama o iş olmaz. Yusuf’un önünde iki seçenek var. Ya Kuzuzade kalıp sağlam bir güce yön verecek ya da biyolojik babasının izinden gidip dünyayı yönetenlere yine dünyayı dar edecek. Kuzuzade kalmayı seçerse Öktem’le zaten bir işi olmaz. Babasının izini seçerse bunu Polat’dan ayrı yapamaz. Polat da asla Öktem’i bu işlere sokmaz. Öktem’in yerinde olsam doğal güzelliği bol, kışları ılık, yazları serin bir kasaba falan bulurum. Zamanı geldi...

Azra -Yusuf arasında bir soğukluk olduğu, çift olarak çok da inandırıcı olmadıklarına dair yorumlar yapılmıştı. Bu bölüm adeta tüm bunlara cevap verdiler. Azra ve Yusuf arasında evet bir soğukluk var. Aslında Yusuf en başından beri bunu dile getiriyordu ama demek ki seyirciye geçmiyordu. Bu bölümde verdiği hediyeyle Azra son noktayı koymuş oldu. Kimin aklına geldiyse epey romantikmiş doğrusu. Bu çifti daha fazla eleştirmemek gerek. Yusuf’un Azra’ya tamamen döndüğünü anladıktan sonra tekrar değerlendiririz. Bu arada Azra’ya da üzülmüyor değilim. O kadar duygusal bir hediyeyi güzel bir paketle verdi ama Yusuf’a kendi ailesinin verdiği hediye siyah kutudaydı. Ben böyle depresif sülale görmedim. Partileri eğlenceli değil, yüzlerde sürekli bir hüzün, hediye paketleri siyah… Vallahi insanın ruhu daralır.
Babil sergisi merkezli olaylar bu sefer birbirine iyi bağlanmıştı. Son birkaç bölümdür gelişmeler arasında olan kopuk bağlantılar ardından gerçekten iyi geldi. Kılıcı saraydan çıkartacak Kuzuzadeler ve peşindeki bay Ferdinand ve ahvali… Çok güzel çatışma vallahi. Jurgen kargoyu takip ederken Gölge’nin aracın boş olduğunu anlama şekli nefisti. BirazItalian Job filmini andıran bir yöntemdi ama çok yakıştı ve Hakkı beni çok şaşırttı. Boşuna her devrin adamı olmuyor adam. Ferdinand’a feyk atmak her babayiğidin harcı değil.

Karun’daki sırıtışı görüp de gülmeyen var mı? Muazzam keyiflendiğini geçen bölüm yazısında da söylemiştim zaten. Yusuf’un şaşırtmalarına karşı merakı kabarmış ama bu hiç iyi bir şey değil. Merak kediyi öldürür demişler. Nitekim Polat’ı öldürmek istemeyen, ailesine de kıyamayan Yusuf bıçağı resmen karşı tarafa soktu. Yusuf’un bu yönü bana ümit verdi. Kafası Polat’dan daha farklı çalışıyor. Polat “bana Allah yeter” der alayına gider yapardı. Yusuf ise fitneyi öyle bir saldı ki kolay kolay iflah olmaz artık orası.

Safiye yeniden savaş alanına gidecekmiş. Başına gelecek var belli. Yanındaki kızı önce beğenmiştim ama bu bölüm resmen rahatsız oldum. Bangır bangır “bende bir numaralar var” diyor. Safiye’miz de aşırı saf olunca insan korkuyor tabii. Bir anda ev sürekli kıkırdayan ve ne olduğunu bilmediğimiz bir kızla daha bir hafta önce yolda gördüğümüz adamla doldu. Hiç hayra alamet değil.

Sevgi mi demiş hakikaten?

Ne zamandır Saf’iye demiyorum ama yakında yine diyeceğim galiba. Oradaki çocukların öncelikle sevgiye ihtiyacı varmış. Tüm dünyanın kabul ettiği Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisi hiç de öyle demiyor sevgili Safiye. Maslow diyor ki önce fizyolojik gereksinimler arkadaş. Yani hava, besin, su, uyku falan… Sonra diyor güvenlik gereksinimleri gelir. Ardından sevgiye ve sevecenliğe ihtiyaç duyarız. Yani Safiyecim onların senin götüreceğin “cınım nısılsın” yaklaşımına ihtiyaçları yok. Onların barınmaya ve beslenmeye ve temizliğe falan ihtiyaçları var. Bunlar olduktan sonra merak etme ihtiyaçları olan sevgiyi oradaki insanlar yine birbirine gösterecektir. Sana yine ihtiyaç yok yani. Safiye’nin bu bakış açısı klasik batıcı, kendini üstün gören ve lütfeden bir bakış açısı. Bunu sevmiyorum işte…

Bay Ferdinand'ın büyük toplantıya çağrılmamasına şaşırmıştım. Bu bölüm onun zaten o ailelerin hemen hepsiyle geçmişte iş yaptığını ve hala yapıyor olduğunu öğrenmemiz çok ama çok önemli bir bilgi. Polat’ın hizmetkar olarak çağrıldığı yerde Ferdinand o temsilcilerin patronlarıyla iş yapıyor. Herhalde kafalardaki Polat ve Ferdinand seviyesi netleşmiştir.

Asya ve Gölge’yi nasıl bu kadar sevdim bilmiyorum ama ikisini aynı sahnede görünce içimde bir sıcaklık oluştu. Sanırım geçmişi özlemek Vadi seyircisinde bir refleks oldu. İkisinin arasındaki diyaloglar da güzel yazılmıştı. Bu bölüm Vadi’ye genel olarak farklı bir el değmiş gibiydi zaten. Biz Asya’nın planını merak ederken Gölge operasyona başladı bile. Tek kişilik operasyonlarına alıştık ama koca binaya tek başına dalması da harbiden delilik. Tek bir kurşun dahi atılmadı ki bu kabul edilebilir ama Gölge’yi görenlerin hiçbir şekilde silahına davranmaması inandırıcılığı biraz zedeledi doğrusu. Yine de şunu söyleyebilirim ki bu adama dövüş sahneleri yakışıyor. Bir şekilde öpücükle, çeşitli hareketlerle kurtarıyor.

Bi de taç çaldık mı tamamdır bu iş..

Aksi gibi kılıç da eline yakıştı. O kadar yüzyıl öncesine ait olunca insan daha büyük bir kılıç bekliyor zira Topkapı Sarayı’nda sergilenen bazı kılıçları kaldırıp sallamak için 2-3 kişi falan gerekir ama bu gayet minimalist bir silahmış. Gölge yeni oyuncağına bayıldı ama demedi demeyin o, o kılıçla öldürülür. Zaten sahneye bir kılıç girdiyse onun kan akıtmaması imkansız.

Asya, Gölge’den çıkıp Polat’a gittiğinde ufak bir şok yaşamadım değil. Aksi gibi “oğlumdan uzak durursan Gölge’yi sana veririm” dediğinde ufak bir şok yaşadım ama hemen inandım doğrusu. Sonuçta oğlunu korumak için tabii ki Gölge’den vazgeçebilir. Aslan Akbey tarafından çok acılar çektirilen Asya'ya her ne kadar Suriyeliler meselesinden dolayı kızgın olsak da neredeyse sempati duymaya başlayacaktık.

Polat'ı satanı biz de satarız.. En azından sevmeyiz.

Açık konuşayım, Polat’ın o teklifi kabul edeceğini düşünmüyordum. Kabul ettiğini gördüğümde çok şaşırdım. Asya’ya güvendi ve peşine takılıp Gölge’yi almaya gitti. Oysa arabalarını park etme şekillerinden tut ortadan yürümelerine kadar her şey öyle tuzak kokuyordu ki…

Bütün hafta tartışacağımız konu hakkında fikrimi baştan net olarak söyleyeyim. Bence Polat o tuzağa gerçekten düştü. Zira o, hep Asya’ya güvendi ve ilk defa Polat’ın yüzünü o halde gördüm. Muazzam bir oyunculukla kendi kafasından geçen “yolun sonuna geldik galiba” düşüncesini bana tamamen hissettirdi. Silahını teslim edişi resmen yüreğimi acıttı.

Sık ananın kafasına çocuğum..

Asya’yı artık bu seyirci kolay kolay affetmez. Bundan sonra acılı anne tarafının seyircide büyük bir sempati uyandıracağını düşünmüyorum. Zira ben bile çok kızgınım ona! Meğer Aslan Amca’nın da haklı olduğu yönler varmış. Asya bu zayıflıklarıyla ne Aslan Amca’ya ne İhtiyarlar’a ne de bu vatana hizmet edebilecek karakterde biri değilmiş. Vallahi çok zoruma gitti yahu. Polat’dan çok bana koydu resmen.

Şimdi, Polat ve Gölge bir kez daha karşı karşıya geldiler. Güvenebileceğimiz iki şey var. Birincisi Cahit’in aldığı plaka, ikincisi de Gölge’nin kibri… Polat bu kadar uzun yaşadıysa hep bu kibir yüzünden yaşadı. Ele geçen ilk fırsatta Polat’a sıkmayanlara hep sonradan o sıktı. Gülümsemesinden belli ki Gölge de sıkmayacak ama ne yapacak?

Çok güzel dizi çooook... İzleyin diye reklam yapıyorum.

Gölge ve Polat karşı karşıya geldikleri anda aklıma RaniniTv’de yorumlarını yaptığım ve her bir karesine hayran olduğum Fargo dizisi geldi. Orada da gücü eline geçiren adam kralların tahta çıktığında yaptıklarından bahsetmişti. Önce birilerini bağışlarlar ki halk ne kadar merhametli olduğunu görsün. Sonra birilerini çok acımasızca cezalandırırlar ki halk çizgiden çıkarsa başına gelecekleri görsün.

Sahip olduğu kılıcın sembolik gücü ve Karun’un yol vermesiyle kuşkusuz o gece Gölge kral gibi hissedecek ve Polat’ın payına düşen kısım doğal olarak merhamet gösterisi olmayacak. Öyleyse nasıl bir cezalandırma olacak? Bunu haftaya göreceğiz. Gölge gibi bir manyaktan her şeyi bekliyorum ama Asya’dan bu ihaneti beklemezdim. Bak yine oraya döndüm. Ulan çok koydu bee…

Kurtlar Vadisi Pusu 280. Bölüm böylesi müthiş bir ihanet sekansıyla bitti. 281’i gerçekten iple çekiyorum ki bu Vadi’de bir süredir hissetmediğim bir şey. Bu bölüm gerçekten farklı bir el dokunmuş Vadi’ye ve pek çok şey toparlanmış, üstüne üstlük bir süreden beri ilk defa gerçekten büyük bir merakla gelecek haftaya gidiyoruz. Yazı biraz uzadı belki ama son zamanların aksine bu sefer gerçekten hiç sıkılmadan yazdım. Var olsunlar…

Haftaya görüşürüz…

Not: Pusat’ı unuttuğumu yazıyı bitirince fark ettim. Bir yerlere de sıkıştırıp yazının doğal akışını bozmak istemiyorum. Zaten öncelikle Yasin Komutan’ın ona karşı davranışını gördükten sonra durumu değerlendirmek lazım. Sağ kolu yaparsa iki deli çok keyiflendirir bizi..

2. Bölüm

Fragman

Mehmet, karıştığı cinayet yüzünden iyiden iyiye tedirgin olmuştur. Geçmişi hakkında daha fazla bilgi sahibi olarak, olanı biteni kafasında çözmeye çalışır. Mehmet’in rüyasında gördüğü telefon numarası, eşi Canan’a aittir. Fakat henüz Mehmet’in, kime ulaşmaya çalıştığından haberi yoktur.

Zeynep, Mehmet’in geçmişine dair detayları Hasan’dan öğrenmeye çalışır fakat duyduğu cevaplar her şeyi daha da karışık hale getirir.

Mehmet, öldürdüğünü düşündüğü birisi için araştırmalarına devam ederken, tanımadığı fakat hep çok yakınında olmuş iki kişiyle karşılaşacak.

Mansur’un öldürülmesi teşkilatta şüphe uyandırır. Olayın üzerine gidilmesi için bir ekip kurulur. Bu sırada Cevahir ve Reşit, durumu örtbas etmek için hummalı bir çalışmaya girişirler.

Tekin, Mehmet ve Barış’ın aynı kişi olduğunu fark eder ve böylelikle konu daha çok ilgisini çeker. Adalet ve Salim, Mehmet’i arayan iki kişi tarafından tutsak edilir.

Adamlar, aradıkları cevapları bulamayınca ne yapacaklar? Ortaya çıkacak duruma Tekin de şahit olacak ve ne kadar karmaşık bir olayın içinde düştüğünü o an anlayacak. Mehmet, öldürdüğünü düşündüğü birisi için araştırmalarına devam ederken, tanımadığı fakat hep çok yakınında olmuş iki kişiyle karşılaşacak.

Senaryo
Ercan Mehmet Erdem

Yönetmen
Serdar Akar

2. Bölüm [Giris]

o değilde geçen haftaki büyük rezillikten sonra reytinglerin düşmemesi aksine ufakta olsa artmasına çok şaşırdım. bu hafta vadinin son şansı bölüm sonu müthiş bitti eğer haftaya her sahnesi dolu dolu aksiyon şov ve seyircilerin istekleri olmazsa vadi için geri dönüşüm yok 281.bölümü büyük heycanla bekliyorum bakalım. böyle büyük seyirciyi hiçbir dizi bulamaz

final sahnesi tam oldu şimdi buradan alıp gitmek lazım cidden vadicilere helal olsun demek bizler sandığımız kadar azınlık değilmişiz değil mi aga 😀 yalnız bu bölümde 1.5 saatte çok fena sıkıldım öyle böyle değil en kötü vadi bölümü diyebilirim bir daha artık tekrarlanmasın şu bölüm sürelerini kısaltsınlar saçma sahneler izlemeyelim

Agalar sizce Pusat gibi bir adamın Yasinin emrine girmesi iyi mi oldu kötü mü? Benim açımdan hem iyi hem kötü oldu. İyi tarafı daha çok süre alacak, daha aktif bir rolde görebileceğiz. Kötü yanı da birinin yanında emri altında çalışması imajına, Çakırın oğlu mertebesindeki bir karektere yakışmıyor. Pusatın yeri sokaklardır, raconlu sahnelerdir.

aga seni anlamıyorum 2 haftadır geçen hafta rezil ötesi berbat bi bölüm vardı bu kadar eleştirmedin bence bu bölüm geçen haftaya göre daha iyiydi tamam yine kötüydü beklentilerin çok altındaydı ama geçen hafta vadi tarihinin en kötü bölümünü izledik belki ondan dolayı bu bölüm bana öyle gelmiştir

ben karar veremedim bi görelimde iyii mi kötü mü o zaman söylerim

ben siyah sancak ı falan aktif görmek istemiyorum aga ustanın ekibi kalabalık olsun operasyona beraber gitsinler istiyorum

olabilir aga geçen hafta duygu falan almıştım ben yine bu bölüm oda olmadı aga inan ilk 1.30 saatte bir ara kanal değiştirmeyi falan düşündüm tabi benim delirmemde kanal d nin salakca verdiği reklam aralarıda etkili olmuştur ama final sahnesi cidden çok iyi oldu o bölümün çehresini tamamen değiştirdi

Youtube da yorum rekoru kırılmış seyirci kendini paralıyor adeta 1 gün olmadan
315.000 izlenme
1.284 yorum yapılmış

şu efe avcı isimli arkadaşı bulup foruma getirmem lazım yorumları çok hoşuma gidiyor popüler vadicilerden

Efe Avcı 21 saat önce
Vadi izleyicisi o kadar özlem içindeki aksiyona son sahnede sosyal medya ayağa kalktı resmen. Eyy senaristler görün bunları biz en ufak bir kıvılcımla yeniden Vadiye sımsıkı bağlanacak durumdayız. Yeter ki o ışığı görelim. Bölümde yine bir ton boş sahne vardı. Yusufa hala çok süre veriyorsunuz. Pusatı 50 saniye gördük diye gazımızı alamazsınız. Haftaya efsane bir bölümle ve çatışma sahnesiyle gönlümüzü almanızı bekliyoruz. Ha bu arada KanalD dünyanın en kepaze yayın anlayışına sahip kanal olarak tarihe geçti bugün. Reklam mı izliyoruz dizi mi belli değil. İnşallah bu sezon KanalD'deki son sezonumuz olur. Tabii bu reytinglerle bizi kim alır orası muamma.. Daha fazla yorum yapmayacağım geçen haftaki rezilliği unutmuş değiliz neyse..

aga geçen hafta hiçbişey yoktu kafayı yiyecektim nerdeyse bırakıp gidecektim ama bu hafta o kadar sıkılmadım
gölgenin sahneleri güzeldi
arielle diyaloglarını extra beğeniyorum zaten

polatın sinirle kalkması
bölümün ilk başları ve müthiş sonu
bölümün rezilliği kapattı bence geçen haftadan iyiydi

PanaFilmin bu sene tek doğru yaptığı iş Ertan Saban'ı kadroya almak adam müthiş bir iş çıkarıyor kısa zamanda herkese sevdirdi kendini mimikler hareketler efsane zaten

senin adına sevindim senin geçen hafta yaşadıklarını ben bu hafta yaşadım ama beklediğimiz olay 281. bölümün fırtına gibi esmesi artık bu bölümün gelmesi lazım

PanaFilmin bu sene tek doğru yaptığı iş Ertan Saban'ı kadroya almak adam müthiş bir iş çıkarıyor kısa zamanda herkese sevdirdi kendini mimikler hareketler efsane zaten
aynen müthiş oyuncu coşturuyor adam onun sahneleri en zevkli sahneler oluyor polat dışında

@-KADİR- umarım 281. bölümle şaha kalkarız cidden bu seferde beklentiler karşılanmaz yusuf zeynep falan filan izlersek geri dönüşü olmaz boş sıkıcı uzatma sahneler olmamalı vadi bu yav insan vadi izlerken nasıl sıkıntıdan patlar

bakalım aga kaldı 3 gün fragman çıkınca işin rengi belli olur ama bu bölüm kesinlikle sağlam olmalı bir izahı olmaz

bakalım aga kaldı 3 gün fragman çıkınca işin rengi belli olur ama bu bölüm kesinlikle sağlam olmalı bir izahı olmaz
aga düşünsene bu bölüm son 2 bölümden bile beter oluyormuş bir silah sesi bile duymuyormuşuz
kendimi keserim