Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga zamanında benim kaynak tutsaydı şimdi star olurduk ama ne yazık ki olmadı [emoji2]

Aga ilk Karunu görünce Martin sandım hatta tüyom tuttu diye sevinmiştim [emoji2]

Agalar BeyazTv'deki bölümdeki samimiyete bak Memati Usta'ya gider yapıyor. Şimdi ise Cahit Polata sizli bizli konuşuyor.. Bizim bu ruhu yeniden oturtmamız lazım.

Aga eskisi gibi ustayi goremiyoruz o da bir sorun. Bolumde full yusuf izliyoruz baska seyrettigimiz bisey yok
Aynen. Bir de eskiden daha hareketli daha agresif bir Polat Alemdar varmış şimdilerde daha iyi anladım. Şimdi Polat Alemdar ofisboy takılıyor. Belki yaş aldığından olabilir.

Aynen. Bir de eskiden daha hareketli daha agresif bir Polat Alemdar varmış şimdilerde daha iyi anladım. Şimdi Polat Alemdar ofisboy takılıyor. Belki yaş aldığından olabilir.
Ya ne yasi aga senaristler ona senaryo yazmiyorlar ki. 2 sene evvel nasil bir Polat vardi simdi nasil bir Polat. Hadi yas sorunu olsun tamam aksiyon olmasina gerek yok ama duzgun mantikli senaryo + eskisi gibi saglam replikler olsun yeter ama o da yok

Ya ne yasi aga senaristler ona senaryo yazmiyorlar ki. 2 sene evvel nasil bir Polat vardi simdi nasil bir Polat. Hadi yas sorunu olsun tamam aksiyon olmasina gerek yok ama duzgun mantikli senaryo + eskisi gibi saglam replikler olsun yeter
Aga eyvallah da Necati Şaşmaz'a böyle uçmalı kaçmalı senaryo yazmayabilirler. Yaşlandı adam artık üst akıl pozisyonunda bana göre. Ama yine de hiç aksiyon olmayacak anlamına gelmez. İskender sezonlarında adam yerinde durmuyordu. Sağlam aksiyon vardı..

Son düzenleme:
Sultanahmet'deki bombayı Mehmet Karahanlıyı infaz edip attıkları yerde patlatmışlar..

Yine zamanlama hatası bir dizi daha
((( arkadaş survıvor başlayacak
bu dönemde başlayan hiçbir dizinin tutma şansı yok
Aynen abi bu saatten sonra dizi tutturmak çok zor boş gün yok ya sezonu erken acican ya da yazin yayina girecen bu dizi farkli olacakmis her bolum 60 dakika falan deniliyordu

Aynen abi bu saatten sonra dizi tutturmak çok zor boş gün yok ya sezonu erken acican ya da yazin yayina girecen bu dizi farkli olacakmis her bolum 60 dakika falan deniliyordu
O diziye verilen emek su an Vadiye verilseydi su an cok farkli noktalardaydik aga 46 nın senaristi de yonetmeni de Vadiden daha iyi malesef

O diziye verilen emek su an Vadiye verilseydi su an cok farkli noktalardaydik aga 46 nın senaristi de yonetmeni de Vadiden daha iyi malesef
Yok aga pana nin baska projelerde bulunmasi gerekli bir hamle buyumesi icin sart ayri ayri isler isteseler vadiye yine takviye yapabilirler ayri ayri bakmak lazim