Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yusuf olayını sağolsun Pana filim 3 gün evvelinden bizlere bildirerek perşembeye kadar hazmetmemizi sağladılar
))) ben artık Yusuf'u geçtim zarfa odaklandım 😉 eğer zarf olayını Ada'm akıllı işlemezlerse benden çekecekleri var
yıkarım lan buraları 😉))))

29 Aralık 2005'te yazılan zarf 24 Aralık 2015'te geliyor. Aradan koskoca 10 yıl geçti.. 10 yıl yaşlandık.. Zaman ne çabuk geçiyor.. Efsaneyi ilk günkü heyecanla bekliyoruz.

Ulan bilmeyende bilinmeyen bir şey keşfettiler zannedecek zaten bütün forumlarda aylar öncesinde bu konu işlendi
))) bu forumlar kör parmağın kör gözüne misali gerçekleri göstere göstere gözlerine sokarcasına gösterdiler
ama sen hala Hikmet'i Pana yazım grubunda arıyorsan gözlerini kontrol ettir parmağımızı gözüne sokuyoruz sen hala körüm diyorsun
)))))

@legolas9900 vadi hakkındaki yorumlarını özledik kardeşim
))

Son düzenleme:
Aga sen de Ertem Şener'e bağladın iyice
"Evladı gibi savunuyor"u bu yüzden dedim sana
Adamsın iyi güldüm ben de
yok aga ertem şener sıvacının teki ertem in davranışlarınıda hiç sevmem ben gerçekten böyle düşündüğüm için savunuyorum 🙂 yine de güldürmek güzel bir eylem size tebessüm ettirdiysek oda iyidir

tabi tabi forumdakiler kim oluyor bu söylediğin pana ya hakarettir sen ve siz kabul etmesenizde bu adamlar herşeyi plan dahilinde yapıyorlar size tarih verdik herşey ayan beyan ortada siz kabul etmesenizde bu senaryo öyle bu adamların boş vaktinde oturup yazdığı bir olay değil
yani abi şu kadar söylüyorum önyargıları kırmak lazım önyargılar yıkılmadıktan sonra bu yorumlar yapılabilir bende analiz yapıp bu sonuca varıp bu söylediklerinizi ona bağlayıp ancak ve ancak o şekilde hak verebiliyorum 🙂

Önyargıları yok etmek, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur.

Son düzenleme:
pana film bu sezon bu bölümleri bize reva gördüğü için hakaretin en büyüğünü kadirşinaz izleyenlere yapıyor
))) 97. bölümde polatın hakime beyanından bir cümle aklıma geliverdi
)))

''çapları bizim erhanın köyde otlattığı koyunlar kadar bile değil '' pana yazım grubunun benim gözümde düştüğü durum bundan ibarettir

Velev ki dedigin gibi yetenek yoksunları ama ortaya koyulmuş koca bir yürek var o işte en önemlisi

Velev ki dedigin gibi yetenek yoksunları ama ortaya koyulmuş koca bir yürek var o işte en önemlisi
o bahsettiğin koca yürek; 13 senedir vadiyi zirveye taşıyan kötü senaryo kötü oyunculuklar kötü senaristler demeden bu zamana kadar her şeye eyvallah deyip illa ki bir bildikleri vardır diyen kan kusup kızılcık şerbeti içip karşılıksız aşka muhattap olan kadirşinaz vadii sevenlerinindir
gerisi laf-ı güzaftır. sözüm bu sene ayyuka çıkan kendini senarist zanneden 3 şahsadır
(( yanlış anlaşılma olmasın

Armageddon timi bu bölümde sahaya inecekmiş diye duydum. İnşallah doğrudur. Renk katar.

Evet nefesler tutuldu
zarfın geleceği tarihi bölümün konusunu kim açacak
bütün eller klavyede saat 18.00 ' i bekliyor

Bölüm 233 Bin izlenmeye ulaştı. Rekor izlenme geliyor.

Yorum konusunda baya savaş olmuş resmen

Öncelikle söyleyeyim ben tarafsızım
@china_shangai
Biz düşman değiliz ki
kardeşler arasında farklılıklar olur olacaktır da
bizimkisi de o hesap
bu arada hatırlatmakta fayda var taraf olmayan bertaraf olur
)))

Bir ekleme daha yapayım sanki bazı arkadaşlar gönül koymuş gibi hissettim
(( aman ha sakın diyeyim sizin kardeşliğiniz herşeyden önemlidir benim için
inşallah ben yanılmışımdır
gönül koyma olursa ben aranızdan çıkarım .

Son düzenleme:
Yani alt tarafı bir dizi için kavga etmeye gerek yok bu pana yazım grubununa da öz evlat muamelesi yapmakta doğru değil adamların çapları ortada