Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Vallaha devlet makamlarıma yazı yazacağım sevabına şu iki kardeşi barıştırın lokma döktüreceğim diye

yahu şimdi vadiyi ben de sevmem ama ekşisözlükle örnek vermek nedir
uyduruk bu tarz benim için bile kaç sayfa yazılmış hele survivor denen ucuzluk rekor kırmış

ayrıca komedi dizisinden dünya dizisi olmaz
evrensel komedi diye bir şey yok amerikan dizisinde ofis teması vardır bizde aile teması vb.
içinde geçen metinleri anlamak için yayınlandığı ülkede olmak gerekir mesela yalan dünyada fosforlu kedi gözleri diye espri yaptılar necati şaşmazın gezi konuşmasına göndermeydi konuya hakim olmayan ne bilsin
))

Kardeş sen Survivor'a katılsana tahrikler ve entrikalarınla kesin birinci olursun.

bazı arkadaşlar kendilerini sözlüğe sosyal medyaya çok kaptırmış olayları oralara göre yorumluyolar dünya gerçeklerinden kopmayın arkadaşlar
yıllardır forumda vadi düşmanlığı yapan xemrexxx bile vadiyi 7 sene soluksuz izlemiş sonraki yıllara da hakim bir çocuk düşünün işte vadi böyle düşmanı bile hastası

@takas maşallah bir tane bile izlemiyorum diyen çıkmamış, yahut kesmişler mi görmedik.

@xemrexxx Leyla ile Mecnun absürd olması dolayısıyla, aşk, platonik, ölüm, paralel evren, gelecekte yaşanılan distopik dünya, uzay ve evren olayları hatta Mayalılara bile değinmesi gibi bilimkurgusal ve evrensel birçok olay, konu ve kavramı bir arada işleyip, hepsini tek eldenmiş gibi sunduğu için evrenseldir. Evrensellik kişiden kişiye değişirse o ayrı, bugün Big Bang Teori dizisinden veya Fringe'den bir Türk izleyip zevk alabiliyorsa o da evrenseldir. Ama Pusu'ya kimse evrensel diyemez, en fazla milli bir dizidir, insanların gerçek hayatta zoruna giden siyasi olaylarını burada gerçekmiş gibi göstererek hazmetmelerini sağlar.

pusuya zaten evrensel demiyorum
lim de öyle her şey evrensel temada değildi ibrahim tatlıses şiarkısına gora filmine falan göndermeler vardı

kardeş al sana istiklal caddesi züppe tipli bi çocuktan tut elit gibi görünen bayanlara kadar bunlar gerçekler işte senin gibi kafamdan konuşmuyorum bu ülkeyi ve insanını bilmek lazım
bu anketi elazığda yapsan böyle soru mu olur diye seni döverler bak o derece diyorum şimdi eskisi kadar tabi ki değildir ama genel durum bu
kurtlar vadisi dünya çapında en çok hayranı olan Türk dizisidir. araplar hastası Türki cumhuriyetler özellikle azeriler bizden bile daha çok izliyor lm yi izleyen kitle sadece ve sadece senin gibi gençler bunların sayısı da çok çok az
hangisi evrensel acaba!