Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hoşbulduk kardeşim aynen yakınızAynen bu adam bizden uzak olsun hainlik yapıyor devletine ülkesine karşı.
Bu arada hoşgeldin aga Ben Diyarbakirliyim sen Erzurumlu yakın sayılırız
Diyarbakirlilar merttirHoşbulduk kardeşim aynen yakınızDiyarbakırlıları çok severim çok arkadaşım vardır. Hepsi de iyi insanlar.
aga sıkıntı büyük cidden bak o saydıklarının hepsi bu sezon içinde en az 2-3 puan yükseliş yaşadı biz 2 senedir hep yerinde sayıyoruz böyle bir saçmalık olmamalı olmazbu kanaldan acilen kurtulmamız lazım izlenmiyor işte kanal izlenmiyor ulan karagül kiralık aşk gibi diziler 9 u geçiyor paramparçalar kırgın çieçekler eşkiyalar dirilişler bunların hepsinin vadiyi geçmesi mümkün değil mümkün değil
700.000 izlenmeyi geçmiş müthiş bir bölümdü zaten ama reytingler hep aynı başlayacam böyle işe
deli oluyorum aga ya müthiş bi bölümden sonra önüne gelenin bizden yüksek reyting alması kanıma dokunuyor başlayacam böyle işe bişeyler yapılsın artık kanal d vadiyi eritti resmenaga sıkıntı büyük cidden bak o saydıklarının hepsi bu sezon içinde en az 2-3 puan yükseliş yaşadı biz 2 senedir hep yerinde sayıyoruz böyle bir saçmalık olmamalı olmaz
bak youtube da bizden çok izlenen dizi yok 2 gün olmadan 700.000 i geçmişiz bi çözüm bulunmalıSosyal medyada herkes youtubeda yeni bölümün çıkması için pusuda bekliyor Perşembe geceleri. Herkes kanala tepkisinden dolayı netten izliyor. Yükselmeyi beklemek adeta hayal..
aga pek birşey bekleme artık daha fazla zarar almadan kanaldan kurtulursak iyi sezon sonuna kadar idare edecez dua edelim de sağlam bir kanalla anlaşalım ben gözüme star tv yi kestiriyorum inş olurdeli oluyorum aga ya müthiş bi bölümden sonra önüne gelenin bizden yüksek reyting alması kanıma dokunuyor başlayacam böyle işe bişeyler yapılsın artık kanal d vadiyi eritti resmen
Aslında youtube'a koymayacaksın bak nasil izleniyor. Ama çok tepki alır.deli oluyorum aga ya müthiş bi bölümden sonra önüne gelenin bizden yüksek reyting alması kanıma dokunuyor başlayacam böyle işe bişeyler yapılsın artık kanal d vadiyi eritti resmen
bak youtube da bizden çok izlenen dizi yok 2 gün olmadan 700.000 i geçmişiz bi çözüm bulunmalı
Aga star kösemi bırakıp bizi alırsa ne goygoy döner burdaaga pek birşey bekleme artık daha fazla zarar almadan kanaldan kurtulursak iyi sezon sonuna kadar idare edecez dua edelim de sağlam bir kanalla anlaşalım ben gözüme star tv yi kestiriyorum inş olur
olur aga herşey mümkündür 😀Aga star kösemi bırakıp bizi alırsa ne goygoy döner burda
aynen star olur atv olur ama benim gönlümde yatan her daim show tv diraga pek birşey bekleme artık daha fazla zarar almadan kanaldan kurtulursak iyi sezon sonuna kadar idare edecez dua edelim de sağlam bir kanalla anlaşalım ben gözüme star tv yi kestiriyorum inş olur
yemişim tepkisini aga bize reytign lazım önüne gelen geçiyor buna çözüm bulmaları lazım harbiden yediremiyorum ben bugün karagül ve kiralık aşk gibi vasat altı basit dizilerin 9 reytingleri geçtiğini görünce kan beynime sıçradı adetaAslında youtube'a koymayacaksın bak nasil izleniyor. Ama çok tepki alır.
atv ye gıcığım bu aralar embesiller 2 yıldır vadiye hep sallıyorlar ama oraya geçerse de kafadan reyting yükseliraynen star olur atv olur ama benim gönlümde yatan her daim show tv dir
kanal d de devam ettiğimiz her bölüm bizim sonumuz olur
kanal d den iyidir aga show 1 numaralı favorim sonra atv ve star geliyoratv ye gıcığım bu aralar embesiller 2 yıldır vadiye hep sallıyorlar ama oraya geçerse de kafadan reyting yükselir
ağlamak yok parayı veren düdüğü çalar daha önceki fikrim hala sabit biz prestijimiz açısından rahatsızlık duyuyoruz reyting para içindir en yüksek parayı da kanal d veriyor pana da bu işten mutludur (hoşlanmasada mutludur)[/QUOTE]@-KADİR- efendi kendi düşen ağlamaz
[/QUOTE]ağlamak yok parayı veren düdüğü çalar daha önceki fikrim hala sabit biz prestijimiz açısından rahatsızlık duyuyoruz reyting para içindir en yüksek parayı da kanal d veriyor pana da bu işten mutludur (hoşlanmasada mutludur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?