hayırlısı olsun 😀O kadar yıldız getir ama birşey yapamasınlar
hayırlısı olsun 😀O kadar yıldız getir ama birşey yapamasınlar
tabi ki polat alemdar
yok abla biz kendimiz açacaz kendimiz büyütecez@takas cım vadi forumu açılacak oraya üye olun ben açılınca size link vereyim
üye olun olurmu hep birlikte forumu büyütürüz
aga sen onu hiç düşünme bile üye toplamak kolay yeter ki forumu açalım ve sağlam olsun. sen baya baya anlıyosun demi bu iştenAgalar şu forum konusu konusunda ben çalışmaya başladım siz üye toplayabilir miyiz ona bakın forumu 1 günde açarım ben
aga siz daima bizi takip etmeye mahkum bi takımsınız bunu sende bende çok iyi biliyoruzolum siz zaten ağlıyonuz hemde daha vurmadanmesele bizim ne yaptığımız
ne diyon yani biz şampiyon mu olcaz diyosuntabi ki polat alemdar
yok abla biz kendimiz açacaz kendimiz büyütecez
aga sen onu hiç düşünme bile üye toplamak kolay yeter ki forumu açalım ve sağlam olsun. sen baya baya anlıyosun demi bu işten
aga siz daima bizi takip etmeye mahkum bi takımsınız bunu sende bende çok iyi biliyoruzşu kadro bizde olsa 15 hafta kala şampiyonluğu ilan etmiştik o yüzden boşuna çırpınmayın
aga gerçekler nettir senin benim gerçeğim olmaz inandığımız olurne diyon yani biz şampiyon mu olcaz diyosunben sizi de bizi de iyi bilirim aga da şimdi senle mutabık kalamıyacaz o yüzden benim gerçeğim benim senin gerçeğin senin olsun 😀
çok iyi olurda o konuda elimden gelen birşey yok malesef keşke anlasamda katkı verebilsem zor ama inş olur yinede denenmeye değeraga gerçekler nettir senin benim gerçeğim olmaz inandığımız olursizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar diyor son noktayı bu vesileyle koyuyorumbu sene bizden bi cacık olmaz burakla umutla selçukla olmaz bu işler
vadi forumu meselesine ne diyorsun
aga biz zaten anlamıyoruz ama yapacağımız katkı şu şekilde olur üye toplamak ve aktif halde tutmak forumuçok iyi olurda o konuda elimden gelen birşey yok malesef keşke anlasamda katkı verebilsem zor ama inş olur yinede denenmeye değer
abi senin bu konuda düşüncen nedir ne yapabiliriz açalım mı ne yapalımBatu büyüksün bababilenle bilmeyen hiç bir olur mu ???? Sen aç biz arkandan geliriz)))))
ses sorunu yüzünden böyle oldu daha yayına koydukları gece 150 bin olmuştu gece diyorum bak 2 saatte sadeceHer hafta 1 milyon izlenme sayisini yakalardik bu hafta 400 bini zor bulduk
Cahite hatirlattigimiz iyi olduVe o an geliyor!!!
https://www.facebook.com/video.php?v=513290122180541
@china_shangai @takas @Master.1000 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai ve diğer vadiciler
aga yanlış anlamada şimdi birşey diyecem demeyim sende o vadi forumundakiler gibi kendini fazla önemseme bu adamlar bu planlamayı çok önceden yapıyorlarCahite hatirlattigimiz iyi oldu
inş daha da iyi bölümler izleyecezBu sezon su Yusuf haricinde once ki 2 sezona gore iyi gidiyor. Birde bu olay dahil oluyor Vadi iyice ucacak
İyi olur siteyi kurun sonuna kadar desdek olurumaga biz zaten anlamıyoruz ama yapacağımız katkı şu şekilde olur üye toplamak ve aktif halde tutmak forumu
forumu kurma işi batuhankaraların o kuracak aramızda yönetimi bölüşecez gerisi gelir zaten faceden ordan burdan üyelerle biz olduk mu zaten yeter zaman geçtikçe de büyütürüz ve gerçek bi kurtlar vadisi forumu oluştururuz
diğer vadi forumunu görüyosun hain kaynıyor sırf bunlara inat vadi forumu kurulmaz mı bence kurulur
abi senin bu konuda düşüncen nedir ne yapabiliriz açalım mı ne yapalım
Kadir o mektup gelir inşaallah . Biliyorsun bu sene bu mektupu gelmesini çok istiyorduminş daha da iyi bölümler izleyecez
gelecek başkan inş; Andy Garcia nın yoluda tekrar vadiye düşecek bu kez tek de gelmeyecekİyi olur siteyi kurun sonuna kadar desdek olurum
Kadir o mektup gelir inşaallah . Biliyorsun bu sene bu mektupu gelmesini çok istiyordum
İnşallah biz bunları hakediyoruzgelecek başkan inş; Andy Garcia nın yoluda tekrar vadiye düşecek bu kez tek de gelmeyecek
tabi ki polat alemdar
yok abla biz kendimiz açacaz kendimiz büyütecez
aga sen onu hiç düşünme bile üye toplamak kolay yeter ki forumu açalım ve sağlam olsun. sen baya baya anlıyosun demi bu işten
aga siz daima bizi takip etmeye mahkum bi takımsınız bunu sende bende çok iyi biliyoruzşu kadro bizde olsa 15 hafta kala şampiyonluğu ilan etmiştik o yüzden boşuna çırpınmayın
bu bölüm bu olay gerçekleşince yine ortaya efsane senaryo çıkacak 2005 de 2015 de gelmesi üzerine gönderilen bir posta tam 10 yıl sonra dizide o süre reel olarak geçmiş olup zamanı bulduğunda Polat Alemdar a gelmiş olacakİnşallah biz bunları hakediyoruz
O bölüm bu bölümse iple Çekmece'm bu bölümübu bölüm bu olay gerçekleşince yine ortaya efsane senaryo çıkacak 2005 de 2015 de gelmesi üzerine gönderilen bir posta tam 10 yıl sonra dizide o süre reel olarak geçmiş olup zamanı bulduğunda Polat Alemdar a gelmiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?