Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

12322749_1726784740878113_815698985797830890_o.jpg
tabi ki polat alemdar
@takas cım vadi forumu açılacak oraya üye olun ben açılınca size link vereyim
üye olun olurmu hep birlikte forumu büyütürüz
yok abla biz kendimiz açacaz kendimiz büyütecez
Agalar şu forum konusu konusunda ben çalışmaya başladım siz üye toplayabilir miyiz ona bakın forumu 1 günde açarım ben :)
aga sen onu hiç düşünme bile üye toplamak kolay yeter ki forumu açalım ve sağlam olsun. sen baya baya anlıyosun demi bu işten

olum siz zaten ağlıyonuz hemde daha vurmadan :D mesele bizim ne yaptığımız
aga siz daima bizi takip etmeye mahkum bi takımsınız bunu sende bende çok iyi biliyoruz :D şu kadro bizde olsa 15 hafta kala şampiyonluğu ilan etmiştik o yüzden boşuna çırpınmayın :D

tabi ki polat alemdar

aga sen onu hiç düşünme bile üye toplamak kolay yeter ki forumu açalım ve sağlam olsun. sen baya baya anlıyosun demi bu işten

aga siz daima bizi takip etmeye mahkum bi takımsınız bunu sende bende çok iyi biliyoruz :D şu kadro bizde olsa 15 hafta kala şampiyonluğu ilan etmiştik o yüzden boşuna çırpınmayın :D
ne diyon yani biz şampiyon mu olcaz diyosun :X ben sizi de bizi de iyi bilirim aga da şimdi senle mutabık kalamıyacaz o yüzden benim gerçeğim benim senin gerçeğin senin olsun 😀

ne diyon yani biz şampiyon mu olcaz diyosun :X ben sizi de bizi de iyi bilirim aga da şimdi senle mutabık kalamıyacaz o yüzden benim gerçeğim benim senin gerçeğin senin olsun 😀
aga gerçekler nettir senin benim gerçeğim olmaz inandığımız olur :D sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar diyor son noktayı bu vesileyle koyuyorum :D bu sene bizden bi cacık olmaz burakla umutla selçukla olmaz bu işler
vadi forumu meselesine ne diyorsun

aga gerçekler nettir senin benim gerçeğim olmaz inandığımız olur :D sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar diyor son noktayı bu vesileyle koyuyorum :D bu sene bizden bi cacık olmaz burakla umutla selçukla olmaz bu işler
vadi forumu meselesine ne diyorsun
çok iyi olurda o konuda elimden gelen birşey yok malesef keşke anlasamda katkı verebilsem zor ama inş olur yinede denenmeye değer

çok iyi olurda o konuda elimden gelen birşey yok malesef keşke anlasamda katkı verebilsem zor ama inş olur yinede denenmeye değer
aga biz zaten anlamıyoruz ama yapacağımız katkı şu şekilde olur üye toplamak ve aktif halde tutmak forumu
forumu kurma işi batuhankaraların o kuracak aramızda yönetimi bölüşecez gerisi gelir zaten faceden ordan burdan üyelerle biz olduk mu zaten yeter zaman geçtikçe de büyütürüz ve gerçek bi kurtlar vadisi forumu oluştururuz
diğer vadi forumunu görüyosun hain kaynıyor sırf bunlara inat vadi forumu kurulmaz mı bence kurulur

Batu büyüksün baba :) bilenle bilmeyen hiç bir olur mu ???? Sen aç biz arkandan geliriz :))))))
abi senin bu konuda düşüncen nedir ne yapabiliriz açalım mı ne yapalım

aga biz zaten anlamıyoruz ama yapacağımız katkı şu şekilde olur üye toplamak ve aktif halde tutmak forumu
forumu kurma işi batuhankaraların o kuracak aramızda yönetimi bölüşecez gerisi gelir zaten faceden ordan burdan üyelerle biz olduk mu zaten yeter zaman geçtikçe de büyütürüz ve gerçek bi kurtlar vadisi forumu oluştururuz
diğer vadi forumunu görüyosun hain kaynıyor sırf bunlara inat vadi forumu kurulmaz mı bence kurulur

abi senin bu konuda düşüncen nedir ne yapabiliriz açalım mı ne yapalım
İyi olur siteyi kurun sonuna kadar desdek olurum :)

inş daha da iyi bölümler izleyecez
Kadir o mektup gelir inşaallah . Biliyorsun bu sene bu mektupu gelmesini çok istiyordum

tabi ki polat alemdar

tmm siz bilirsiniz ben yanınızda olurum

bu bölüm bu olay gerçekleşince yine ortaya efsane senaryo çıkacak 2005 de 2015 de gelmesi üzerine gönderilen bir posta tam 10 yıl sonra dizide o süre reel olarak geçmiş olup zamanı bulduğunda Polat Alemdar a gelmiş olacak
O bölüm bu bölümse iple Çekmece'm bu bölümü:) işte gizemin kralı olur 😉