müthiş bi arşivi vardı aga rekorlar konumu hazırlarken ordan çok faydalanmıştım çok yazık oldu o foruma çokyazık oldu aktif olmasa bile arşiv olarak bile dursa çok iyi olurdu
siz bu forum işine ne diyorsunuz agalar
müthiş bi arşivi vardı aga rekorlar konumu hazırlarken ordan çok faydalanmıştım çok yazık oldu o foruma çokyazık oldu aktif olmasa bile arşiv olarak bile dursa çok iyi olurdu
yazık ya şimdi sözde bir tane vadi forum sitesi var bütün karekter yoksunları toplanmışlar birde vadi sayesinde para kazanıyorlarmüthiş bi arşivi vardı aga rekorlar konumu hazırlarken ordan çok faydalanmıştım çok yazık oldu o foruma çok
siz bu forum işine ne diyorsunuz agalar
o çakallara öyle kıl oluyorum ki anlatamam aga vadiye ve necati abiye etmedikleri hakaret yok keşke kapattırsa o siteyi hainler hainyazık ya şimdi sözde bir tane vadi forum sitesi var bütün karekter yoksunları toplanmışlar birde vadi sayesinde para kazanıyorlar
ölü halimiz yetiyor biz tıpkı büyük takım gibiyiz hani derler ya o forma zaten şampiyonluğa oynar diye bizde öyleyiz ismimiz markamız zirvede olmamıza yetiyor 😀o çakallara öyle kıl oluyorum ki anlatamam aga vadiye ve necati abiye etmedikleri hakaret yok keşke kapattırsa o siteyi hainler hain
tüm olumsuzluklara ve kanal d ye rağmen zirveyle aramızda bişey yok böyle bir dizi var mı ya üstelik kanalında açık ara en çok izlenen dizisi
sezon sonu ayrıldığımız an yeniden 10 lu reytingleri görürüz
aynen aga ismini koy zaten 1.ölü halimiz yetiyor biz tıpkı büyük takım gibiyiz hani derler ya o forma zaten şampiyonluğa oynar diye bizde öyleyiz ismimiz markamız zirvede olmamıza yetiyor 😀
aga elini taşın altına koymadan bu işi yapamayız destek şart
aga bu işi yaparsak hep beraber yapacaz yoksa yapamayız biraz araştırma yapmam lazım zaten sizden destek isteyecemDestek oluruzda bisey anlamiyorum ki
aga bu işi yaparsak hep beraber yapacaz yoksa yapamayız biraz araştırma yapmam lazım zaten sizden destek isteyecem
ne diyeyim kardeşim ağzınızın tadını bozmak istemiyorum@china_shangai başkan yorumsuz bırakma buraları gerçi sen yorum yapmadıysan muhtemelen bölüm seni sarmadı 🙂
Aksiyon sahneleri hakkinda ki yorumun ne aga. Gecen bolum ki ormanda ki aksiyon sahnesi bence sadece aksiyondu. Hic sosu yoktu. Ben bile daha iyi cekerdim.. En az 30 dakika surmeliydi. Bos sahne ile sure dolduracagina onun yerine aksiyon sahnesi ile sureyi doldursalar emin ol reytinglerimiz cok daha yuksek olurdu.@china_shangai başkan yorumsuz bırakma buraları gerçi sen yorum yapmadıysan muhtemelen bölüm seni sarmadı 🙂
şöyle aga aksiyon sahnesi güzeldi olacakdıda çok kısaydı dediğin gibi heyecan nerdeyse başlamadan bittiAksiyon sahneleri hakkinda ki yorumun ne aga. Gecen bolum ki ormanda ki aksiyon sahnesi bence sadece aksiyondu. Hic sosu yoktu. Ben bile daha iyi cekerdim.. En az 30 dakika surmeliydi. Bos sahne ile sure dolduracagina onun yerine aksiyon sahnesi ile sureyi doldursalar emin ol reytinglerimiz cok daha yuksek olurdu.
Baslamadan bitti. 10 numara mekan bulmuslar ama degerlendiremediler. Mematinin Iskenderin adamlarindan kactigi gibi bir aksiyon sahnesi olabilirdi. Polat ile Cahit iyice koseye sıkışsa imdatlarina Yasin ve timi yetisse o sahne efsanelerin arasina girerdişöyle aga aksiyon sahnesi güzeldi olacakdıda çok kısaydı dediğin gibi heyecan nerdeyse başlamadan bitti
yok başkan bilakis yorumunu görmeyince bozuluyorun sen ne düşünüyorsan yaz katılmazsamda önemli değil ben de kendi fikrimi söylerim yani 🙂ne diyeyim kardeşim ağzınızın tadını bozmak istemiyorum
Bu niye yarismaci olmus juri uyesi falan olsaydibende diyorum bunu nerden tanıyorum diye vadidenmiş sonunda buldum
abartma aga bu kim hem yarıışmada jüri üyesi falan yok kiBu niye yarismaci olmus juri uyesi falan olsaydi
Bu hımbıl kim rolü neydibende diyorum bunu nerden tanıyorum diye vadidenmiş sonunda buldum