Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yazık oldu aktif olmasa bile arşiv olarak bile dursa çok iyi olurdu
müthiş bi arşivi vardı aga rekorlar konumu hazırlarken ordan çok faydalanmıştım çok yazık oldu o foruma çok

siz bu forum işine ne diyorsunuz agalar

müthiş bi arşivi vardı aga rekorlar konumu hazırlarken ordan çok faydalanmıştım çok yazık oldu o foruma çok

siz bu forum işine ne diyorsunuz agalar
yazık ya şimdi sözde bir tane vadi forum sitesi var bütün karekter yoksunları toplanmışlar birde vadi sayesinde para kazanıyorlar

754519e2fcddbaf8b3638fa4f6be59da.jpg

Haftalik reytingler

yazık ya şimdi sözde bir tane vadi forum sitesi var bütün karekter yoksunları toplanmışlar birde vadi sayesinde para kazanıyorlar
o çakallara öyle kıl oluyorum ki anlatamam aga vadiye ve necati abiye etmedikleri hakaret yok keşke kapattırsa o siteyi hainler hain

tüm olumsuzluklara ve kanal d ye rağmen zirveyle aramızda bişey yok böyle bir dizi var mı ya :D üstelik kanalında açık ara en çok izlenen dizisi
sezon sonu ayrıldığımız an yeniden 10 lu reytingleri görürüz

o çakallara öyle kıl oluyorum ki anlatamam aga vadiye ve necati abiye etmedikleri hakaret yok keşke kapattırsa o siteyi hainler hain

tüm olumsuzluklara ve kanal d ye rağmen zirveyle aramızda bişey yok böyle bir dizi var mı ya :D üstelik kanalında açık ara en çok izlenen dizisi
sezon sonu ayrıldığımız an yeniden 10 lu reytingleri görürüz
ölü halimiz yetiyor biz tıpkı büyük takım gibiyiz hani derler ya o forma zaten şampiyonluğa oynar diye bizde öyleyiz ismimiz markamız zirvede olmamıza yetiyor 😀

275.Bölüm son bölümden daha da iyi olacak birde şu yusuf sahnelerini 5-10 dakikaya düşürürlerse muhteşem bir bölüm olacaktır ; bölüm için 274 den kalan olaylar bile yeter

@china_shangai başkan yorumsuz bırakma buraları gerçi sen yorum yapmadıysan muhtemelen bölüm seni sarmadı 🙂
Aksiyon sahneleri hakkinda ki yorumun ne aga. Gecen bolum ki ormanda ki aksiyon sahnesi bence sadece aksiyondu. Hic sosu yoktu. Ben bile daha iyi cekerdim.. En az 30 dakika surmeliydi. Bos sahne ile sure dolduracagina onun yerine aksiyon sahnesi ile sureyi doldursalar emin ol reytinglerimiz cok daha yuksek olurdu.

Aksiyon sahneleri hakkinda ki yorumun ne aga. Gecen bolum ki ormanda ki aksiyon sahnesi bence sadece aksiyondu. Hic sosu yoktu. Ben bile daha iyi cekerdim.. En az 30 dakika surmeliydi. Bos sahne ile sure dolduracagina onun yerine aksiyon sahnesi ile sureyi doldursalar emin ol reytinglerimiz cok daha yuksek olurdu.
şöyle aga aksiyon sahnesi güzeldi olacakdıda çok kısaydı dediğin gibi heyecan nerdeyse başlamadan bitti

şöyle aga aksiyon sahnesi güzeldi olacakdıda çok kısaydı dediğin gibi heyecan nerdeyse başlamadan bitti
Baslamadan bitti. 10 numara mekan bulmuslar ama degerlendiremediler. Mematinin Iskenderin adamlarindan kactigi gibi bir aksiyon sahnesi olabilirdi. Polat ile Cahit iyice koseye sıkışsa imdatlarina Yasin ve timi yetisse o sahne efsanelerin arasina girerdi

Son düzenleme: