Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ayla algan kimseyi konuşturmuyor nerden çıkarmışlar bunu yav

pusat ve defne süper konuşuyor helal

yapcak birşey yok aga vadi sevgisine engel koyamıyoruz 😀

@takas defne ablayı izle bak nasıl vadiyi övüyor 😀
aynen aga defne sağlam vadici artık laf söylemeyecem
pusatın giriş hikayesini biliyordum ama detaylarını yeni dinledik deli hikmet almış diziye

yılların oyuncusu ayla algan necati abinin yakın çekim oyunculuk dersi vermesi gerektiğini söylüyor hayran kalmış farkı NECATİ ŞAŞMAZ

Son düzenleme:
ayla algan programın içine ediyor hiç susmuyor arkadaş boş boş şeyler anlatıyor

Necati abinin ne müthiş çalışkan alçakgönüllü bi insan ve oyuncu olduğunu söylüyor hepsi adam bir idol

program bitti ayla algan ın gereksiz konularda uzatmaları dışında çok güzeldi
defne süperdi
necati şaşmaz yoğunluktan dolayı katılamıyormuş programlara bunu da öğrenmiş olduk adam gecesini gündüzüne katıyor sonuna kadar arkasındayız ustamızın

Necati abiyi ove ove bitiremediler

@Master.1000 aga bölüm yorumunu alalım hazır online iken

@-KADİR- aga dün kendimce totem yaptım ama yok kanal d olduğumuz sürece ötesi yok malesef

@china_shangai @-KADİR- @WesTxCoasT @Master.1000 @Polat Şaşmaz @34rcp44 @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @Maskeli Fedai @AlemTo @Amoureux

Arkadaşlar sizlere bir önerim olacak hepimiz vadiyi izleyen ve seven insanlarız diyorum ki kurtlar vadisi forumu kursak nasıl olur
forum işlerinden anlayan arkadaşlar var aramızda bu forumu kısa sürede büyütürüz faceden reklamını yaparız her türlü büyür yani. hepimiz yönetici oluruz arada biraz katkı yapsak yeter zaman harcamaya da gerek yok oturtsak yeter bize gerisi çorap söküğü gibi gelir. Zaten burda kalıplaşmış bi kitlemiz var diğer vadi forumlarında da gelecek olan üyeler çok olur çünkü diğer vadi forumları şerefsizlerle dolu bu durumdan memnun olmayan vadiciler gelse yeter
ne diyorsunuz agalar lütfen beğenip geçmeyin düşüncelerinizi söyleyin yapalım mı destek olurmusunuz

Anlıyan varsa desteğe her zaman varız
.

Ben yapamam hacı
.Xemrexxx laf atıyor sana
aga sana sürekli uğraş demiyorum kardeşine destek ol ilk aşamada sadece başka bişey yapmana gerek yok
sen anlarsın ve yaparsın

engellediğin tipler bana laf atmasın görmüyorum çünkü

aga sana sürekli uğraş demiyorum kardeşine destek ol ilk aşamada sadece başka bişey yapmana gerek yok
sen anlarsın ve yaparsın

engellediğin tipler bana laf atmasın görmüyorum çünkü
Basit işler değil hacı hadi kurdun bunun onu var,bunu var, şunu var kısacası var oğlu var yani
o kadar anlamam ben o işlerden