Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ce7122532df8f30391b61484fb76f8d7.jpg

İstanbul Cendere Mevkii’nde, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü’nün devlet ormanında yer alan 3500 m² arazi ve içindeki Taş Bina, İTÜ Maden Fakültesi öğrencilerinin bölüm derslerini uygulamalı yapacağı bir merkez oluyor.

Kurtlar Vadisi isimli dizinin çekim platosu olan ve Türkiye’nin en büyük Agrega Ocağı’nın yanında yer alan bina, 2 yıllık uğraş sonunda imzalanan bir protokol ile İTÜ öğrencilerinin eğitimine tahsis edildi. Böylece Maden Mühendisliği Bölümü öğrencileri çalışmalarını sahada yürütüp, uygulamalı olarak eğitim alabilecek.
ad1baaade915280da3876e253fa9c57b.jpg

Konusun acsaniza agalar @takas @-KADİR- @sürgünüm

ce7122532df8f30391b61484fb76f8d7.jpg

İstanbul Cendere Mevkii’nde, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü’nün devlet ormanında yer alan 3500 m² arazi ve içindeki Taş Bina, İTÜ Maden Fakültesi öğrencilerinin bölüm derslerini uygulamalı yapacağı bir merkez oluyor.

Kurtlar Vadisi isimli dizinin çekim platosu olan ve Türkiye’nin en büyük Agrega Ocağı’nın yanında yer alan bina, 2 yıllık uğraş sonunda imzalanan bir protokol ile İTÜ öğrencilerinin eğitimine tahsis edildi. Böylece Maden Mühendisliği Bölümü öğrencileri çalışmalarını sahada yürütüp, uygulamalı olarak eğitim alabilecek.
ad1baaade915280da3876e253fa9c57b.jpg

Konusun acsaniza agalar @takas @-KADİR- @sürgünüm
konusu açılacak kadar önemli bişey yok boşver

burada laf çok u kaçırmayın agalar
açtım bekliyorum ah usta olacaktı var ya sabaha kadar beklerdim

pusat tayt gibi bişey giymiş kendine nasıl yakıştırıyor anlamış değilim

yav şimdi ne reklamı bu sabah erkenden kalkacaz izleyelim dedik zaten gece yarısı yayına giriyorsun birde reklam koyuyorlar

pusat a bak nasıl hoşuna giderek anlatıyor :D

ayla algan sadece dizide değil gerçektede biraz kırıkmış :A