paralel değilsen demeyiz tabikızmıyorum ama bir daha paralel falan demeyin bana
ah ah ali nadir yakın olsada iki sevseydim çok tatlı yaaa
paralel değilsen demeyiz tabikızmıyorum ama bir daha paralel falan demeyin bana
ah ah ali nadir yakın olsada iki sevseydim çok tatlı yaaa
kızım sende bazen çok saf oluyorsun yanı @china_shangai yazıyor diyemi cahit alay konuu oluyor abişkom yazmazsa eğer cahit ile kimsenin sorunu kalmıcak yanıabimm alay konusu ben bu forumdan başka bir vadi forumda görüyorum
oda az ama en çok burda sizin yorumlarında alay konusu oluyor bence
düşüncemi söyledim😉😉
paralel değilsen demeyiz tabiharbiden çok tatlı Allah anasına ve babasına bağışlasın
avatar yakıyor söylemeden geçemicemvalla paralelci değilim yahunazar değmesin ali nadirimize çok tatluu
kızım sende bazen çok saf oluyorsun yanı @china_shangai yazıyor diyemi cahit alay konuu oluyor abişkom yazmazsa eğer cahit ile kimsenin sorunu kalmıcak yanı
ozaman suçlu bulundu
avatar yakıyor söylemeden geçemicem
ayoll hem birşey demiyorum diyorsun hemde cahite yüklenen @china_shangai diyorsun yazından benim ediklerim çıkıyor vlla tatlım abişkom cahitin önünü kesiyor yoka cahit süper star olurdu abişkom burda yazmasaydı adamın kariyeriyle oynuyor resmenben @china_shangai abime birşey demedim ben en çok yorumu
burda okuyorum dedim en çok yorumu yazanda @china_shangai abimm vadi forumdada alay edenler ama beğenen daha çok cahiti
yapanlar sağolsun ne diyim koyayım dedim bende
ayoll hem birşey demiyorum diyorsun hemde cahite yüklenen @china_shangai diyorsun yazından benim ediklerim çıkıyor vlla tatlım abişkom cahitin önünü kesiyor yoka cahit süper star olurdu abişkom burda yazmasaydı adamın kariyeriyle oynuyor resmen
Keşke beraber döktüreydik
Kısacası yanında etkisiz eleman olsun diyonAdamin sakalina da karisacak degiliz ama bence Cahit eski stiliyle ustanin yaninda dursa eskileri bir anlamda yad ederiz daha guzel olurdu
Total
KIRALIK ASK STAR TV 20:42 23:46 9.66 24.55
AB
KIRALIK ASK STAR TV 20:42 23:46 11. 28 27.98
ABC1
KIRALIK ASKSTAR TV 20:42 23:46 10.66 26.14
Total
KIRALIK ASK STAR TV 20:42 23:46 9.66 24.55
AB
KIRALIK ASK STAR TV 20:42 23:46 11. 28 27.98
ABC1
KIRALIK ASKSTAR TV 20:42 23:46 10.66 26.14
başkan şimdi ben sana cevap vermeyeyim çünkü ben bu yazdıklarına karşı üsturuplu bir cevabı çok zor veririm bunları yazan sen olduğun için sükut ediyorumsana çok ustruplu cevap verirdim ama inan hiç havamda değilimsadece şunu diyeyim züğürt tesellilerinle debelenip durunhala 12 sezondan bahsediyorsun geçmiş geçmiştir .artık o deniz bitti .saolsunlar son 3 sezondur o eskileri de yiyip bitirdiler .eğer böyle devam etsinler bu sene son kez izlersiniz vadiyi
etme sükut ver cevabını ben sana asla darılmambaşkan şimdi ben sana cevap vermeyeyim çünkü ben bu yazdıklarına karşı üsturuplu bir cevabı çok zor veririm bunları yazan sen olduğun için sükut ediyorum
başkan ben sana ne anlatayım sen bunu söylüyorsan bunu savunuyorsan ben sana birşey diyemem diyecek çok şer varda sana söylenilecek bir söz yoketme sükut ver cevabını ben sana asla darılmamneyse onu söylesöylemezsen darılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?