Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ya ne yapayım takas gündüz bir tek Kadir var 😉 onun da hoşgörüsüne dayanarak takılıyoruz birbirimize 😉 oda sağolsun bana ayak uyduruyor
ben ortalıyorum o da çizgi üstünden topu ağlara gönderiyor 😉

@takas o nasil yorum yav gece gece guldurdun boyle ciddi cocuklari severim yorumun super
aga aynen abi valla sagli sollu hic nefes aldirmiyor geciriyor dedigin gibi onla asik atmamiz mumkun degil

sen işini bilirsin reis başka bişey demiyorum

@-KADİR- aga ciddiden kastım uslu akıllı sessiz sakin çocuklar demek istedim

@Master.1000 aga repliklerde bi düzelme görüyorum sanki yeni senaristler yavaş yavaş ağırlığını koyuyor gibime geldi sen düşünüyosun bu konuda

maşallah nazar değmesin ali nadir çok tatlı yaa yerim onu benn

vadide 2 büyük sorun görüyorum 1.si çatışma sahnelerinde ki inandırıcılık giderek azalıyor siper almadan herkesi öldürmeleri ve çok çabuk karşıdakilerin öldürülmesi olayı bitmeli
aksiyon sahnelerinde inandırıcılık olmalı
2.si ise cahit yusuf ve zeynep karakterlerinin robot gibi önlerine geleni tokatlamaları

bu 2 sorun acilen çözülmelidir

Ciddi misin bende cok uslu bir cocukmusum ama cocukmusum diyorum 2.5 yasina kadar yani bebekken acayip eziyetliymisiz o ayri 😀
aga inanmayacaksın ama bende öyleymişim bebekken annemleri uyutmazmışsım acayip ağlıyormuşum
tabi bebekken

maşallah nazar değmesin ali nadir çok tatlı yaa yerim onu benn
ooo paralel abla seni buralarda görmek güzel yorumlarını eksik etme

Benim bugün fragman konusunda söylediğim gibi
Cahit vardı birde başımıza iki tane daha saldılar

Bunlar cok basit cozulebilecek konular birde artik yusuf un ne .ok oldugunu anlatsinlar bu egitimi nerden aldi ne halt yemek istiyor bilirsek onun hikayesi bizide icine alicak boyle olaya giremiyoruz bir yerden sonra sikiyor

Benim bugün fragman konusunda söylediğim gibi
Cahit vardı birde başımıza iki tane daha saldılar
evet abi bu üstün yetenekli karakterler normale döndürülmeli ne bu önüne geleni robot gibi dövüyolar bu karakterleri kimse benimsemez sevmez
cahiti ayrı tutuyorum onun hayranları var ama diğer 2 karakter sıkıntı.

Bunlar cok basit cozulebilecek konular birde artik yusuf un ne .ok oldugunu anlatsinlar bu egitimi nerden aldi ne halt yemek istiyor bilirsek onun hikayesi bizide icine alicak boyle olaya giremiyoruz bir yerden sonra sikiyor
kuzuzade ailesinin vadiye bi katkısı yok aga bi şekilde yok edilseler iyi olacak

paralel ablamı ne alaka paralel le şimdi ben palelemi paralel mi neyse
ondan falan değilim ben doğrunun yanındayım siyasete girmeyelim çıkamayız
siz desteklemeye devam edin ne diyim😉

Bence Cahit'i boş geçme ona da büyük tepkiler var
daha doğrusu alay konusu yapıyorlar 😉

paralel ablamı ne alaka paralel le şimdi ben palelemi paralel mi neyse
ondan falan değilim ben doğrunun yanındayım siyasete girmeyelim çıkamayız
siz desteklemeye devam edin ne diyim😉
kızma abla senin değerli yorumlarında önemli

ona da tepki var ama diğerlerinden ayrı tutmak lazım abi sonuçta bi geçmişi var iyisiyle kötüsüyle 6 senedir vadide biraz ayar çektiler mi sıkıntı kalmaz cahitte
ama diğer 2 karakterin izleyicide hiçbir karşılığı yok. başta yusuftan ümitliydim ama fos çıktı
kadın karakterlere ise hiçbi zaman sıcak bakmadım

abimm alay konusu ben bu forumdan başka bir vadi forumda görüyorum
oda az ama en çok burda sizin yorumlarında alay konusu oluyor bence
düşüncemi söyledim😉😉