Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

vadiden de itrail e ağır gündem oluşturacak sahneler bekliyorum

Diziye yeni sezonda basarilar...

Amin insallah yanlarina kalmaz.
kimse bana insanlık falan demesin demokrasi hak hukuk demesin ve o iğrenç batı ülkelerini örnek göstermesin hepsinini canı cehenneme Allah cc. izniyle bizim en büyük olmamız lazım müslümanların tek kurtuluşu biziz hep mi müslümanlar mazlum olucak

+1907

abi öyle deme bu ülkede öyleleri var ki adamlar zamanunda filistin filmini büyük avm vb. yerlerde vizyona bile sokmadılar
Mesela istanbulda capitol alI§veris merkezi burada filistin filimini vermediler adamlarIn butun uzuvlarI cok buyuk heryere uzaniyor

Oha cidden oyle bisey yaptilarmi 😱
Sen istanbulda yasiyorsan capitol avm yi bilirsin altunizadede orada vermediler hatta baya bir olay olmustu

Oha cidden oyle bisey yaptilarmi 😱
tabiki aga, sen bakma basında sürekli filmi karaladılar hep dediler iırkçılık yapıyorlaar düşmanlık doğuruyor diye ben bu eleştirilerin haberlerin planlı olduğunu düşünüyorum bu adamların elleri her yerde yine aynı şekilde almanya da falanda anlaşma olmasına rağmen filistin zar zor belli bir süre sonra +18 yaş sınırıyla vizyona girebildi

Mesela istanbulda capitol alI§veris merkezi burada filistin filimini vermediler adamlarIn butun uzuvlarI cok buyuk heryere uzaniyor

Sen istanbulda yasiyorsan capitol avm yi bilirsin altunizadede orada vermediler hatta baya bir olay olmustu
bak sen yazmışsın abi bahsettiğin yer büyük ihtimalle büyük bir alışveriş merkezidir , adamlar işlrini şansa bırakmıyorlar eleştirilmeye hiç mi hiç tahammüleri yok