evet birde sponsorusz daha da güzel duruyorMuhtesem klasik cubuklu 1960 lI yillarIn efsanesi
evet birde sponsorusz daha da güzel duruyorMuhtesem klasik cubuklu 1960 lI yillarIn efsanesi
Eski barcelona gibi akIbetimiz de onlara benzer insaallahevet birde sponsorusz daha da güzel duruyor
işlh ben bir de barca yı tutarım bu aradaEski barcelona gibi akIbetimiz de onlara benzer insaallah
Amin kahhar isminle kahreyle ya rab
Amin
Aynen aga bu sene Filistinli bölümler izleyebilirizvadiden de itrail e ağır gündem oluşturacak sahneler bekliyorum
şu mübarek günlerde itrail terör devletinin yaptığı bu zülım inş yanlarına kalmaz
Amin insallah yanlarina kalmaz.şu mübarek günlerde itrail terör devletinin yaptığı bu zülım inş yanlarına kalmaz![]()
Hiç §uphen olmasInvadiden de itrail e ağır gündem oluşturacak sahneler bekliyorum
kimse bana insanlık falan demesin demokrasi hak hukuk demesin ve o iğrenç batı ülkelerini örnek göstermesin hepsinini canı cehenneme Allah cc. izniyle bizim en büyük olmamız lazım müslümanların tek kurtuluşu biziz hep mi müslümanlar mazlum olucakAmin insallah yanlarina kalmaz.![]()
+1907kimse bana insanlık falan demesin demokrasi hak hukuk demesin ve o iğrenç batı ülkelerini örnek göstermesin hepsinini canı cehenneme Allah cc. izniyle bizim en büyük olmamız lazım müslümanların tek kurtuluşu biziz hep mi müslümanlar mazlum olucak
abi öyle deme bu ülkede öyleleri var ki adamlar zamanunda filistin filmini büyük avm vb. yerlerde vizyona bile sokmadılarHiç §uphen olmasIn
Oha cidden oyle bisey yaptilarmi 😱abi öyle deme bu ülkede öyleleri var ki adamlar zamanunda filistin filmini büyük avm vb. yerlerde vizyona bile sokmadılar
Mesela istanbulda capitol alI§veris merkezi burada filistin filimini vermediler adamlarIn butun uzuvlarI cok buyuk heryere uzaniyorabi öyle deme bu ülkede öyleleri var ki adamlar zamanunda filistin filmini büyük avm vb. yerlerde vizyona bile sokmadılar
Sen istanbulda yasiyorsan capitol avm yi bilirsin altunizadede orada vermediler hatta baya bir olay olmustuOha cidden oyle bisey yaptilarmi 😱
tabiki aga, sen bakma basında sürekli filmi karaladılar hep dediler iırkçılık yapıyorlaar düşmanlık doğuruyor diye ben bu eleştirilerin haberlerin planlı olduğunu düşünüyorum bu adamların elleri her yerde yine aynı şekilde almanya da falanda anlaşma olmasına rağmen filistin zar zor belli bir süre sonra +18 yaş sınırıyla vizyona girebildiOha cidden oyle bisey yaptilarmi 😱
bak sen yazmışsın abi bahsettiğin yer büyük ihtimalle büyük bir alışveriş merkezidir , adamlar işlrini şansa bırakmıyorlar eleştirilmeye hiç mi hiç tahammüleri yokMesela istanbulda capitol alI§veris merkezi burada filistin filimini vermediler adamlarIn butun uzuvlarI cok buyuk heryere uzaniyor
Sen istanbulda yasiyorsan capitol avm yi bilirsin altunizadede orada vermediler hatta baya bir olay olmustu
Yok aga yanlarına kalmayacak İnşallah bu Dünyada olmasada ahirette öyle bir bedel ödeyeceklerki var yaşu mübarek günlerde itrail terör devletinin yaptığı bu zülım inş yanlarına kalmaz![]()