- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Vay artist hoşgeldinHosgeldin agam hayirdir birsey mi lazim
Gelme ulannnnnnNe yani gelmese miydim
Vay artist hoşgeldinHosgeldin agam hayirdir birsey mi lazim
Gelme ulannnnnnNe yani gelmese miydim
Sessizce konudan çıkayımVay artist hoşgeldin
Gelme ulannnnnn
Yok yok gel nereye gidiyonSessizce konudan çıkayım
Vay enaniyet tavan yapmış kardeşim gelmiş gelmişBaskan bu konuda senin eline su dokemem; ben senin yaninda cakma kalirim
Baskan bu konuda senin eline su dokemem; ben senin yaninda cakma kalirimVay artist hoşgeldin
Gelme ulannnnnn
Abi vadi yorumunu yapmadın gözümcen kaçmadı değilYok yok gel nereye gidiyon))
Vay enaniyet tavan yapmış kardeşim gelmiş gelmiş)))
Neyi yapacan olm hep aynı teranne 😉)))) eleştiri yaptık mı Kadir balyozu indiriyor 😉)))Abi vadi yorumunu yapmadın gözümcen kaçmadı değil
Kadir ve takasta balyozu indiriyorNeyi yapacan olm hep aynı teranne 😉)))) eleştiri yaptık mı Kadir balyozu indiriyor 😉)))
Yaa baskan ben saka falan diyodumda sen niye bana enaniyet tavan yapmis diyon anlamadim varsa bi yamugumuz kendimize ceki duzen verelimYok yok gel nereye gidiyon))
Vay enaniyet tavan yapmış kardeşim gelmiş gelmiş)))
aga dün yine piyasada yoktun kayboluyorsun vadi günleriAbi vadi yorumunu yapmadın gözümcen kaçmadı değil
Estağfirullah 😉 insan sevdiğine takılır Kadir'imYaa baskan ben saja falan diyodumda sen niye bana enaniyet tavan yapmis diyon anlamadim varsa bi yamugumuz kendimize ceki duzen verelim
baskan ben mi yapma ben sadece kendi yorumumu yapip katilmadigim yorumlara cevap veriyorum 🙂 balyoz gibi vurmak falan nereee ben nereeeeNeyi yapacan olm hep aynı teranne 😉)))) eleştiri yaptık mı Kadir balyozu indiriyor 😉)))
aga ne haddimize sen yeter ki yorum yap bahane bulmaKadir ve takasta balyozu indiriyor
Rahat rahat yorum yapamıyorum
la aga kendin ortadan kayboluyon birde sucu bize mi yikmayo calisiyon balyoz falan bugune kadar kime ne demisimKadir ve takasta balyozu indiriyor
Rahat rahat yorum yapamıyorum
La olm şaka şaka alınganlik yapmala aga kendin ortadan kayboluyon birde sucu bize mi yikmayo calisiyon balyoz falan bugune kadar kime ne demisim
Yok baskan ben alinmam bilakis bu tip samimi muhabbetler hosuma gidiyor 🙂La olm şaka şaka alınganlik yapma
Bırakmıyonuz ki eleştiri yapayım rahat rahatla aga kendin ortadan kayboluyon birde sucu bize mi yikmayo calisiyon balyoz falan bugune kadar kime ne demisim
bu adam atatürke çok benziyorBu sahne yoktu
Aynen aga adam manyak konusmaya baslayinca bende gulmeye basladim ofistede dik dik dolasiyordu tam paikopat ina daha fazla izleriz ses fizik oyunculuk tam vadilik adam@-KADİR- aga o dünkü beyaz saçlı psikopat aslında iş yapar vadide ters adamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?