Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

İzlemedim ama son bir iki haftadır denk geldikçe forumda ki yorumları takip ediyorum.. genellikle bayanların sahnesi çok olduğu eleştiriliyor.. şimdi burda izlemeden yorum yapmak olmaz aslında ama.. yapılan yorumlara göre yorumlayacağım. Raci Şaşmaz nasıl birşey yaptı bilmiyorum ama çok başarılı bir İş çıkardığı elde ettiği kısa sürede ki izleyici kitlesinden ve reyting başarısından görebiliyoruz. Adam hem senarist olarak hemde yapımcı olarak gerçekten bir numara. Adam daha diziyi yayınlamadan izleyiciyi ters köşeye yatırdı.. herkez Kurtlar Vadisi tarzı bir dizi bekliyordu.. hatta yayınladığı teaser ile bunu kesinleştirmişti .. fragman yayınlandığında ben büyük bir şok geçirdim.. ne bekliyorduk ne çıktı.. zaten tutmasını istemiyordum.. fragmanı izledikten sonra da kesin tutmaz dedim. Raci'nin uyguladığı taktik mükemmel.. dizinin konusu bizler için her nekadar saçma gelirse gelsin, malesef bugün bu konular kazandırıyor.. Raci kalkıp Kurtlar Vadisi benzeri birşey yapsaydı belki dizi bugün yayından kalkmıştı.. gerçekten tebrik etmek gerek. O değil bir kerede vadiye şöyle olumlu birşey yazamadım ona yanıyorum.. dizi son iki sezondur kan kaybetmekte fakat bu sezonun senaryosu beni ciddi derecede korkuttu ve korkutmaya da devam ediyor.

Son düzenleme:
@Master.1000 aga kiralik ask,karagul, kirgin cicekler vb dizilerin senaristlerinide tebrik etmek lazim abi reytingle dizi dgerlendirilmez bana gore aldigi reytingi ve fazlasini hak eden Dirilis tir

agalar biliyorsunuz bu haftada maç var hem de 22:05 de başlıyor mesaj alınmıştır herhalde

Kurtlar Vadisi Pusu 268.Bölüm Özeti Ve Fotoğrafları
Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta da nefes kesen bir bölümle daha ekrana geliyor.

POLAT, GÖLGE’NİN ENSESİNDE
Polat Alemdar’ın Safiye ve Elif’i ziyareti, Erhan’dan gelen önemli haber üzerine kesiliyor… Hastanede ele geçirilen hard diskten çıkan bilgilerdeki şifreyi çözen Polat, Gölge’nin izini buluyor…

GÖLGE BOŞ DURMUYOR
Polat Alemdar’ın yeni düşmanı Gölge ise, Ortadoğu’da kurmayı planladığı yeni devlete destek verecek Türkiye’den işbirlikçiler arıyor…

ZEYNEP GEÇMİŞİYLE YÜZLEŞİYOR
Karanlık planların bir parçası olmayı kabul eden Zeynep ise kendine geçmişini hatırlatan sürpriz biriyle karşılaşıyor.
Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını, yine soluksuz izleyeceği bir bölüm daha bekliyor…

Polat Alemdar ile Gölge'nin bu kadar erken papaz olmaları iyi değil. Ertan Saban gibi bir oyuncu bulmak çok zor umarım hemen Polat ile karşı karşıya gelmez.

yav ilk fotografta usta ne yapmış öyle karizma yıkılıyor