Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Hayirdir aga yanlis foruma yazdin galiba edho forumunu bulamadin mi 🙂
Aga elestiriye acik olun biraz. Bende sizin gibi Racileri sevmiyorum ama senaristliklerini seviyorum aksiyon sahnelerinde ustlerine tanimam. Su anda Vadide yoklari acayip sekilde hissediliyor malesef ama yine severek izliyorum Vadi kotu dediysek o kadar da demedik (ustume saldirmayin yine) tek rakibimiz kendimiz su an eski tempomuzun gerisindeyiz o tempoyu tekrar yakalariz İnsallah

Edho nasıl tutuyor ya aklım almıyor cok saçma bir dizi @-KADİR-
agam ne diyelim zaten hayatta saçma insanlarla dolu o yuzden sasirmamak gerek isin icinde kadinlar ihtiras ask carpiklik oldugu zaman is yapiyor ee tabi vadiyide kullandilar islerini tutturdular zaten dizinin vadiyle alakasi yok dizi kadin dizisi yani tutmasi normal zaten son yillarda cok fazla bu tarzda dizinin bu oranlari aldigini gorduk zaten sistemin bozuk oldugu her yonunden belli bak bahadirla cuneyt in yeni dizileri var konusu ne biliyor musun bir baba ve ogul var ve ayni kiza asik oluyorlar suna bakar misin biz daha neyi konusalim neyi savunalim yillarca vadiyle savunduk simdi bizim senaristlerimiz raydan cikti gayri mesru cocuklar iliskiler carpik hayatlar Allah islah etsin belki reyting aliyorlar alacaklar ama artik digerlerinden bir farklari kalmadi para icin her yolu mubah goruyorlar

Bende taktım mı takıyorum herhalde.. Ercan Mehmet Erdem Vadide nasıl bir sonuç çıkarır bilmem ama gelmesini çok isterim.. şuanki senaristler gerçekten çok yetersiz kalıyor.. aksiyon sahneleri bile artık yerlerde malesef..

@-KADİR- o nasıl bir konudur? bunlar kafayı siyirmis
Aga hayret ya birde vadiciler bu adamlari konusuyorlar savunuyorlar simdi nasil kurtlar vadisi nden calarak is yapiyorlarsa o dizidede aski memnu nun cakmasini yapacaklar durumlari bu

Vadide opusme bile yazmazlardi Eskiya da her bolumde sevisme var yaziklar olsun
niye aga olsun ama guzel replik yaziyorlar rajon sahneleri var eski karekterler super degil mi ; varsin olsun ahlaksizligi empoze etsinler varsinlar gayrimesruyu mesru gostersinler ne olacak ki hazir reytingleride cok iyi onu ov burda garibim vadi karidan kizdan bahsetmez ayet hadis okutur sehitler icin dua sahnesi koyar multeci sorunlarini isler bu konular kimin dikkatini ceker ki

o dizide rezildi zaten isminin bu konuda geçmesi bile sinir ediyor beni

Şunu unutmamak gerekir.. bizler dizinin duygusal yönü ile ilgileniyoruz.. yani bazen her ne kadar kötü, saçma bölümler/sahneler de olsa, Raci-Necati kavgası yüzünden bir sahiplenme var.. fakat şöyle bir şey var. Bu dizi Türkiye'de olmak üzere dünyanın bir çok yerinde de takip edilen bir yapım.. kimse bizim gibi kalkıp ta, Necati-Raci kavga etti diye diziyi her şekilde savunmaz.. 'bu dizi de kendini bozdu' der ve izlemez. O yüzden bu ayrıntıya çok dikkat edilmeli..

koskoca süleyman çakır yeni dizide evli ve 2 çocuğu olmasına rağmen başkasından çocuk yapıyor ve bunu ailede herkes biliyor normal bişeymiş gibi işleniyor konu
inanılcak gibi değil
bakın o dizi vadinin ekmeğini yiyor çakırından abdülheyine şahin ağasına testere necmisine kadar
millet zaten bu karakterlere hasta tutması son derece normal ama dizi harbiden beni hiç sarmıyor heycan vermiyor karı kız muhabbeti o kadar fazla ki iğreniyorum adeta
mafya olayları ise çok çok basit sanırsın bir oyun gibi
adamlar mafyacılık oynuyor
vadide herşeyin en babasını sonuna kadar en kralını izlemiş bizler için bunlar çocuk oyuncağı geliyor
herhangi bir sahnede heycanlanan varsa sıkıntı var bence
raci ve bahadırın en büyük özelliği ise diyaloglardaki başarı ancak kadın sahnelerinde o da fiyasko

bu dizinin tutmasının sebebi de kurtlar vadisidir kimse lagaluga yapmasın

e tabi aga orası öyle olayların iç yüzünü bilmeyen perşembeden perşembeye diziyi izleyen hatta senaryoda kimler var ilgilenmeyen insanlarda var onlar için neyin ne olduğu değil dizinin nasıl olduğu önemli

Kesinlikle katiliyorum aynen olay budur bir de aga atv nin bu sene ki reytinglerinin sisirme oldugunu dusunuyorum bu sezon her dizisi en az 4.5 - 5 reyting aliyor

Kesinlikle katiliyorum aynen olay budur bir de aga atv nin bu sene ki reytinglerinin sisirme oldugunu dusunuyorum bu sezon her dizisi en az 4.5 - 5 reyting aliyor
aga eşkiyada bi şişirme yok bence bunu söylim diğer dizilerini bilemem ama gözlemlerime göre normal
amma vadinin reytingleri kesinlikle normal değil show da yada atv de olsaydık 10 üstü banko

@Master.1000 aga sana musait bir zamanda bazi isimler yazacam birde onlari dusun derim disaridan senariste karsi olsamda boyle bir hamle gerekiyor artik

@Master.1000 aga sana musait bir zamanda bazi isimler yazacam birde onlari dusun derim disaridan senariste karsi olsamda boyle bir hamle gerekiyor artik
senarist takviyesi şart oğlu şarttır
birde ben acil şekilde terör konusuna girilmesi gerektiğini düşünüyorum vadi şuanda terör konusuna girmeyecekte ne zaman girecek tam zamanı ve yeni bir heycan olur
tapınakçılar konusu bir şekilde dondurulabilir

Atv sistemi çözdü ya ondan iyi reytingler alıyor dizileri

Ah ah Tky tutmaliydi
ya bırak thk thy falan filanı vadiye bak vadiye aga
o dizi hiçbir şekilde tutmazdı zaten

aga eşkiyada bi şişirme yok bence bunu söylim diğer dizilerini bilemem ama gözlemlerime göre normal
amma vadinin reytingleri kesinlikle normal değil show da yada atv de olsaydık 10 üstü banko
Olabilir aga edho da sisirme olmasa bile benim takip ettigim gunduz programlarida dahil haber programlari flan hep artti mesela herseyi anlarimda atv nin haber bulteninin reytingi niye artsin aga 2000 kisiden 100 kisiyi bulsan zaten buyuk bir etkisi olur

İşte diyorum ya vicik vicik sahneleri olmadigi için tutmadı.neyse bosverelim

Dirilis izle aga güzel dizi

bu saatten sonra dışardan senarist ünlü oyuncu vs. vs. vs. vadiye yararlı ne olacaksa onu desteklerim açık bir şekilde hain olmadığı sürece
öyle bi lüksümüz kalmadı an itibariyle şaha kalkmamız lazım bunun içinde gereken herşey yapılması lazım hemen

aga boşver atv nin reytinglerini kanal d nin reytingleri şişirme olacağına atv ninki olsun yıllarca kanal d reytingte manipülasyon yaptı şike yaptı hiçbişey olmadı kanala atv nin öyle bişey yaptığını sanmıyorum eşkiyanın oranlarında bi sorun yok vadinin çakması bile iş görüyor
bizim kanal d kanalından kurtulmamız lazım bu kanalda yüksek reyting almak imkansız