Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

İşte diyorum ya vicik vicik sahneleri olmadigi için tutmadı.neyse bosverelim

Dirilis izle aga güzel dizi

vıcık vıcık sahnlerden kasıt nedir buysa ki bundan bahsediyoruz rezil bi sahne işte
ya aga tarihi dizileri sevmiyorum vadi bana yeter

bu saatten sonra dışardan senarist ünlü oyuncu vs. vs. vs. vadiye yararlı ne olacaksa onu desteklerim açık bir şekilde hain olmadığı sürece
öyle bi lüksümüz kalmadı an itibariyle şaha kalkmamız lazım bunun içinde gereken herşey yapılması lazım hemen

aga boşver atv nin reytinglerini kanal d nin reytingleri şişirme olacağına atv ninki olsun yıllarca kanal d reytingte manipülasyon yaptı şike yaptı hiçbişey olmadı kanala atv nin öyle bişey yaptığını sanmıyorum eşkiyanın oranlarında bi sorun yok vadinin çakması bile iş görüyor
bizim kanal d kanalından kurtulmamız lazım bu kanalda yüksek reyting almak imkansız
Evet aga kanal d yillarca bu pislikleri yapti yine firsat olsa yine yapar ama ben senin gibi dusunmuyorum ortada bir hile kumpas varsa sesini cikarip tepkini gosterecen yoksa zaman gecer bu sefer konusma hakkin olmaz konussanda etkisi olmaz tabi benim dedigim ihtimal delil ispat bulgu olmadan soylediklerim sonucda farazi konusmak olacak

Evet aga kanal d yillarca bu pislikleri yapti yine firsat olsa yine yapar ama ben senin gibi dusunmuyorum ortada bir hile kumpas varsa sesini cikarip tepkini gosterecen yoksa zaman gecer bu sefer konusma hakkin olmaz konussanda etkisi olmaz tabi benim dedigim ihtimal delil ispat bulgu olmadan soylediklerim sonucda farazi konusmak olacak
aga açık söylim atv nin reytinglerinde bi artış var ama herhangi bi hile olduğuna inanmıyorum
bak eşkiya bizim muhattabımız bu konuda onunda oranları normal istanbuldayken bunun 2.bölümü esnasında dışardaydım baya bi izleniyordu çünkü vadinin çakması bile iş görüyor düşün orjinalinin oranlarını şu halimiz bile normal bi kanalda 10 üstüdür bu da net gözlemimdir

neyse agalar herkese iyi geceler yarın vadi gününde muhabbete ve analizlere devam ederiz
evde olursam o saatte biraz zor ama yorum konusunu açarım :D

vıcık vıcık sahnlerden kasıt nedir buysa ki bundan bahsediyoruz rezil bi sahne işte
ya aga tarihi dizileri sevmiyorum vadi bana yeter
Koca dizide sadece 1 :D

Bu ikili tepki çekince sahnelerini azalttilar dizi zaten buradan sonra kalite anlamında yükseldi.Hem Vadide de ilk bölümde ali candan zamanındabböyle bir sahne oldu :A

Bu sahneyi izleyip hele yorum yapmak lazım :)

Son düzenleme:
Vay be ben yokken konuyu çoşturmuşsunuz :) benim size son 1 yıldır anlatmak istediğimi şimdi bakıyorum sizler dile getirmeye başlamışsınız 😉)) çok geç kalındı çok :((((

Son düzenleme:
Koca dizide sadece 1 :D

Bu ikili tepki çekince sahnelerini azalttilar dizi zaten buradan sonra kalite anlamında yükseldi.Hem Vadide de ilk bölümde ali candan zamanındabböyle bir sahne oldu :A

Bu sahneyi izleyip hele yorum yapmak lazım :)
Bak bir tane erkek var mi ya aga soyle kadin dizilerini getirip onumuze atma gozunu seviyim :A

Bak bir tane erkek var mi ya aga soyle kadin dizilerini getirip onumuze atma gozunu seviyim :A
İzlemeden nasıl diziyi kötuleyebiliyorsun hayret ediyorum yahu kadın dizisi degil hem erkeklerde var.KKadın dizisinde psikopat bir katil olur mu yahu? Ayrıca en iyi diziydi bilip bilmeden yorum yapmayalim

Sahneyi izle sonra yorum yap

Son düzenleme:
İzlemeden nasıl diziyi kötuleyebiliyorsun hayret ediyorum yahu kadın dizisi degil hem erkeklerde var.KKadın dizisinde psikopat bir katil olur mu yahu? Ayrıca en iyi diziydi bilip bilmeden yorum yapmayalim

Sahneyi izle sonra yorum yap
Kendisi niye sikayet ediyor ki kendisi zaten kadin dizisini izliyor

Bugün Reyting listesine hiç bakasım yok :((( geçen haftaki oranları muhafaza edersek alıp başımıza koyalım .fazlası hayal :(((((( tabi bunu derken diğer arkadaşların devamlı dile getirdiği gibi Reyting sisteminizdeki arızadan ziyade vadinin dönülmez akşamın ufkunda olmasdır :)))) çok ama çok acil önlem alınıp radikal kararlar alınması lazım yoksa ne yazık ki ocak ayını bile göremeyiz :)))

Son düzenleme:
Bugün Reyting listesine hiç bakasım yok :((( geçen haftaki oranları muhafaza edersek alıp başımıza koyalım .fazlası hayal :(((((( tabi bunu derken diğer arkadaşların devamlı dile getirdiği gibi Reyting sisteminizdeki arızadan ziyade vadinin dönülmez akşamın ufkunda olmasdır :)))) çok ama çok acil önlem alınıp radikal kararlar alınması lazım yoksa ne yazık ki ocak ayını bile göremeyiz :)))
abi dediklerinize katılıyorum ama ocak ayını bile göremez cümlene asla katılmıyorum hiçbir güç vadiyi yayından kaldıramaz gücü yetmez
sanki kanal d nin daha fazla reyting alan işi mi var tüm dizileri dökülüyor
ama mutlaka hamleler lazım bu iş böyle gitmez 1 iyi 1 kötü olmuyor

abi dediklerinize katılıyorum ama ocak ayını bile göremez cümlene asla katılmıyorum hiçbir güç vadiyi yayından kaldıramaz gücü yetmez
sanki kanal d nin daha fazla reyting alan işi mi var tüm dizileri dökülüyor
ama mutlaka hamleler lazım bu iş böyle gitmez 1 iyi 1 kötü olmuyor
Bir hatırlatma yapayım vadinin karşısında hiçbir rakip yok şuan :))) Kösem ve analar diye diziler gelecek 😉

yorum yapmadan diğer forumdan alıntıladım ve çok enteresan bir durum eğer böyleyse vay vadinin haline :(((((((((

attachment.php

Cahit Kayaoğlu berbat ötesi oyunculuğunun yanı sıra berbat senaryosu ile gözümüzü tırmalarken iki tane yiğenini kendi de dahil başrol oynattırıyor..Yusuf ( Doğuhan Güney ) ve Kenan ( Batıhan Güney ) , bUu da yetmedi Cahit 8 .sezondan itibaren bir diğer akrabası Fahrettin Kayaoğlunu da Panafilme soktu..ve vadinin ismi değişti CAHİT VADİSİ,,,

@takas @-KADİR- @sürgünüm @Master.1000 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @vadikızı @34rcp44 @ABAY_06 @batuhankaralar @Amoureux