İşte diyorum ya vicik vicik sahneleri olmadigi için tutmadı.neyse bosverelim
Dirilis izle aga güzel dizi
vıcık vıcık sahnlerden kasıt nedir buysa ki bundan bahsediyoruz rezil bi sahne işte
ya aga tarihi dizileri sevmiyorum vadi bana yeter
İşte diyorum ya vicik vicik sahneleri olmadigi için tutmadı.neyse bosverelim
Dirilis izle aga güzel dizi
Evet aga kanal d yillarca bu pislikleri yapti yine firsat olsa yine yapar ama ben senin gibi dusunmuyorum ortada bir hile kumpas varsa sesini cikarip tepkini gosterecen yoksa zaman gecer bu sefer konusma hakkin olmaz konussanda etkisi olmaz tabi benim dedigim ihtimal delil ispat bulgu olmadan soylediklerim sonucda farazi konusmak olacakbu saatten sonra dışardan senarist ünlü oyuncu vs. vs. vs. vadiye yararlı ne olacaksa onu desteklerim açık bir şekilde hain olmadığı sürece
öyle bi lüksümüz kalmadı an itibariyle şaha kalkmamız lazım bunun içinde gereken herşey yapılması lazım hemen
aga boşver atv nin reytinglerini kanal d nin reytingleri şişirme olacağına atv ninki olsun yıllarca kanal d reytingte manipülasyon yaptı şike yaptı hiçbişey olmadı kanala atv nin öyle bişey yaptığını sanmıyorum eşkiyanın oranlarında bi sorun yok vadinin çakması bile iş görüyor
bizim kanal d kanalından kurtulmamız lazım bu kanalda yüksek reyting almak imkansız
show tv durduğu müddetçe her zaman en iyisi yuvamızdır
Bence de star tv en iyi tercih olur aga show tv ye guvenemiyorum ozellikle para konusunda yine yari yolda birakabilir o garanti verilirse show da olur
aga açık söylim atv nin reytinglerinde bi artış var ama herhangi bi hile olduğuna inanmıyorumEvet aga kanal d yillarca bu pislikleri yapti yine firsat olsa yine yapar ama ben senin gibi dusunmuyorum ortada bir hile kumpas varsa sesini cikarip tepkini gosterecen yoksa zaman gecer bu sefer konusma hakkin olmaz konussanda etkisi olmaz tabi benim dedigim ihtimal delil ispat bulgu olmadan soylediklerim sonucda farazi konusmak olacak
Koca dizide sadece 1
vıcık vıcık sahnlerden kasıt nedir buysa ki bundan bahsediyoruz rezil bi sahne işte
ya aga tarihi dizileri sevmiyorum vadi bana yeter
Bak bir tane erkek var mi ya aga soyle kadin dizilerini getirip onumuze atma gozunu seviyimKoca dizide sadece 1
Bu ikili tepki çekince sahnelerini azalttilar dizi zaten buradan sonra kalite anlamında yükseldi.Hem Vadide de ilk bölümde ali candan zamanındabböyle bir sahne oldu
Bu sahneyi izleyip hele yorum yapmak lazım
İzlemeden nasıl diziyi kötuleyebiliyorsun hayret ediyorum yahu kadın dizisi degil hem erkeklerde var.KKadın dizisinde psikopat bir katil olur mu yahu? Ayrıca en iyi diziydi bilip bilmeden yorum yapmayalimBak bir tane erkek var mi ya aga soyle kadin dizilerini getirip onumuze atma gozunu seviyim
Kendisi niye sikayet ediyor ki kendisi zaten kadin dizisini izliyorİzlemeden nasıl diziyi kötuleyebiliyorsun hayret ediyorum yahu kadın dizisi degil hem erkeklerde var.KKadın dizisinde psikopat bir katil olur mu yahu? Ayrıca en iyi diziydi bilip bilmeden yorum yapmayalim
Sahneyi izle sonra yorum yap
Aynen kendisi metreslerin kol gezdiği bir diziyi izliyorKendisi niye sikayet ediyor ki kendisi zaten kadin dizisini izliyor
abi dediklerinize katılıyorum ama ocak ayını bile göremez cümlene asla katılmıyorum hiçbir güç vadiyi yayından kaldıramaz gücü yetmezBugün Reyting listesine hiç bakasım yok (( geçen haftaki oranları muhafaza edersek alıp başımıza koyalım .fazlası hayal ((((( tabi bunu derken diğer arkadaşların devamlı dile getirdiği gibi Reyting sisteminizdeki arızadan ziyade vadinin dönülmez akşamın ufkunda olmasdır ))) çok ama çok acil önlem alınıp radikal kararlar alınması lazım yoksa ne yazık ki ocak ayını bile göremeyiz ))
Bir hatırlatma yapayım vadinin karşısında hiçbir rakip yok şuan )) Kösem ve analar diye diziler gelecek 😉abi dediklerinize katılıyorum ama ocak ayını bile göremez cümlene asla katılmıyorum hiçbir güç vadiyi yayından kaldıramaz gücü yetmez
sanki kanal d nin daha fazla reyting alan işi mi var tüm dizileri dökülüyor
ama mutlaka hamleler lazım bu iş böyle gitmez 1 iyi 1 kötü olmuyor
farketmez onlar vadiyi etkilemez nasıl maç etkilemiyorsa onlar hiç etkileyemezBir hatırlatma yapayım vadinin karşısında hiçbir rakip yok şuan )) Kösem ve analar diye diziler gelecek 😉
Raci Şaşmaz sonrası yapımcı koltuğuna geçen Necati Şaşmaz kendi iyi niyetliğinin kurbanı olmuştur..