syle bakalım da bu gülmelerin pek hoşuma gitmediFragman tüyosu ister misin aga
Fragman yarın çıkacaksyle bakalım da bu gülmelerin pek hoşuma gitmedi
şaka diyeceğin o gülüşlerden belliydi 😀Fragman yarın çıkacak
Şaka şaka
en azından gece çıksın bari aga ara vermez gibi duruyorda fragman çıkmadığı sürece sakatİnşallah bu hafta olur ardı ardına yayın yapmamız lazım mutlak suretle
bence fragman ya gece yada sabah çıkacaktır
Sende amma kuruntu yaptın raad ol bende ))))en azından gece çıksın bari aga ara vermez gibi duruyorda fragman çıkmadığı sürece sakat
aga abi bende diyorsa rahat olmak lazım sıkıntı yoken azından gece çıksın bari aga ara vermez gibi duruyorda fragman çıkmadığı sürece sakat
başkan gece gece izleseydik ya sonra rahat edemiyorum uyusam falan uyku tutmaz şimdiSende amma kuruntu yaptın raad ol bende ))))
ee aga işte içimiz rahat etmiyor ama başkan konuşuyorsa vardır bir bildiğiaga abi bende diyorsa rahat olmak lazım sıkıntı yok
işte vadi farkı al sana bütün olayların özeti aha budur tamı tamına budurEskiden olduğu gibi böyle senaryo da öngörüler göremiyoruz. Hatırlarsanız ''Kurtlar Vadisi yine bildi'' diye konular açardık, her yerde yayınlanırdı.
bu artık mümkün değil birincisi o senaristler artık yok ikincisi eskiler olsa bile şimdiki gündemi yakalamak hiç kolay değil Türkiye cumhuriyetine o kadar çok saldırılar var ki her an herşey mümkün ortadoğu savaş halinde nerdeyse bütün sınır komuşularıyla sıkıntılı bütün gelişmiş devletlerin hedefinde paraleli dhkkpc daiş beyaztürkleri pkk sı hepsi tek yumruk halinde saldırıyorlar tamam her zaman zor bir coğrafyada yaşıyorduk ama belkide tarihin en büyük savaşını veriyoruz şu an o eski sanaristlerde bu toplara girmeye tenezzül etmeyip kendileiri kadın dizisi çekiyorlar bu gerçekten büyük kayıp bu konuda en iyileri onlardı şüphesizEskiden olduğu gibi böyle senaryo da öngörüler göremiyoruz. Hatırlarsanız ''Kurtlar Vadisi yine bildi'' diye konular açardık, her yerde yayınlanırdı.
Bunları yazacak adamın iç ve dış politikayı yakından bilmesi gerekiyor, en az köşe yazısı yazan bir yazar kadar. Kolay iş değil tabii.bu artık mümkün değil birincisi o senaristler artık yok ikincisi eskiler olsa bile şimdiki gündemi yakalamak hiç kolay değil Türkiye cumhuriyetine o kadar çok saldırılar var ki her an herşey mümkün ortadoğu savaş halinde nerdeyse bütün sınır komuşularıyla sıkıntılı bütün gelişmiş devletlerin hedefinde paraleli dhkkpc daiş beyaztürkleri pkk sı hepsi tek yumruk halinde saldırıyorlar tamam her zaman zor bir coğrafyada yaşıyorduk ama belkide tarihin en büyük savaşını veriyoruz şu an o eski sanaristlerde bu toplara girmeye tenezzül etmeyip kendileiri kadın dizisi çekiyorlar bu gerçekten büyük kayıp bu konuda en iyileri onlardı şüphesiz
aga mesela şu an hangi köşe yazarlarını bu konuda okuyorsun yok öngörüyü bırak olaylar o kadar iç içeki mesela ankara daki bombayı kim patlattı ? olan bir olayın çözümlemesi bile yapılamıyor hiçkimse net olarak birşey söyleyemiyor, ancak varsayımlardan yola çıkılıyor gerçekten ülke olarak zor zamanlar ve gündem o kadar yoğun ve karışıkBunları yazacak adamın iç ve dış politikayı yakından bilmesi gerekiyor, en az köşe yazısı yazan bir yazar kadar. Kolay iş değil tabii.
Suruç'taki bombanın aynısı İŞİD veya PKK patlatmıştır başka kim patlatacak? İktidarı severim veya sevmem ama teröristleri savunacak kadar aklımı kaybetmedim çok şükür.aga mesela şu an hangi köşe yazarlarını bu konuda okuyorsun yok öngörüyü bırak olaylar o kadar iç içeki mesela ankara daki bombayı kim patlattı ? olan bir olayın çözümlemesi bile yapılamıyor hiçkimse net olarak birşey söyleyemiyor, ancak varsayımlardan yola çıkılıyor gerçekten ülke olarak zor zamanlar ve gündem o kadar yoğun ve karışık
aga çok net bi şekilde söylüyorum pkk patlatmıştır NETaga mesela şu an hangi köşe yazarlarını bu konuda okuyorsun yok öngörüyü bırak olaylar o kadar iç içeki mesela ankara daki bombayı kim patlattı ? olan bir olayın çözümlemesi bile yapılamıyor hiçkimse net olarak birşey söyleyemiyor, ancak varsayımlardan yola çıkılıyor gerçekten ülke olarak zor zamanlar ve gündem o kadar yoğun ve karışık
bence de pkk patlattı başka ihtimal yok benim bahsettiğim olay farklı her ihtimal olabilir pkk ama hangi kanadı rusların ya da ingilizlerin bu işi planlamadığını kim iddia edebilir ki paralelcilerin göz yummadığını kim söyleyebilir demek istediğim herşey içiçe ve hepsi ihtimaller dahilinde ve hepsi devletimize karşı taarruzdaSuruç'taki bombanın aynısı İŞİD veya PKK patlatmıştır başka kim patlatacak? İktidarı severim veya sevmem ama teröristleri savunacak kadar aklımı kaybetmedim çok şükür.
Olabilir. Şırnak'ta bakkaldan alışveriş yaptığım adam gece dağ da asker arkadaşımı şehit etti. Bunların hiçbirine güvenmem ben. En başta da Selahattin Demirtaş'a.aga çok net bi şekilde söylüyorum pkk patlatmıştır NET