bahadır bu teröristlerden birine canlı yayında ayar vermişti star ana haberdeNostalji: Kurtlar Vadisi ekibinden eski BDP (bugünün HDP sine olay açıklamalar)
Ya zaten şöyle bir durum bulunmakta bir diziyi izlemek istemezsen zaten izlemezsin..tabikide isteyen istediğini izliyor ben diziyi sadece eski tadı vermiyor deyip eleştirdim ki zaten eski bir vadi izleyicisi olarak bu kadar eleştiriyi yapma hakkı bende olduğunu düşünüyorum tabiki dizinin öbür boyutunda hiçbir şekilde asla başka bir yorum yapmadım zaten yapmamda..raci ile Necati'nin olayında ise sadece duyduklarımı aktardım çünkü niçin araları bozuk öğrenmek istedim..yani işin özü şu: diziyi şu an takip etmesem dahi eski bir vadici olduğum için raci ile Necati'nin aralarının açık olması beni üzdüaga sana saygım daha fazla diziyi izleyip birde hafif tabirle çamur atmanın manası yok adam bir konuşuyor ki sanırsın kafasına silah dayamışlar zorla izletiyorlar o kadar şikayetçisin olabilir bırak izleme her hafta her konuda gelip aynı şeyleri dolandırıp dolandırıp yazmak çok irite edici bir davranış ben şahsım adıma yıllardır vadiden başka hiçbir diziyi izlemem çünkü vadi varken diğerleri beni sarmıyor
Ya zaten şöyle bir durum bulunmakta bir diziyi izlemek istemezsen zaten izlemezsin..tabikide isteyen istediğini izliyor ben diziyi sadece eski tadı vermiyor deyip eleştirdim ki zaten eski bir vadi izleyicisi olarak bu kadar eleştiriyi yapma hakkı bende olduğunu düşünüyorum tabiki dizinin öbür boyutunda hiçbir şekilde asla başka bir yorum yapmadım zaten yapmamda..Raci Necati'nin olayında ise sadece duyduklarımı aktardım çünkü niçin araları bozuk öğrenmek istedim..yani işin özü şu: diziyi şu an takip etmesem dahi eski bir vadici olduğum için Raci ile Necati'nin aralarının açık olması beni üzdüaga sana saygım daha fazla diziyi izleyip birde hafif tabirle çamur atmanın manası yok adam bir konuşuyor ki sanırsın kafasına silah dayamışlar zorla izletiyorlar o kadar şikayetçisin olabilir bırak izleme her hafta her konuda gelip aynı şeyleri dolandırıp dolandırıp yazmak çok irite edici bir davranış ben şahsım adıma yıllardır vadiden başka hiçbir diziyi izlemem çünkü vadi varken diğerleri beni sarmıyor
Aga fark ettin mi kurtlar vadisi ne agir saldiri var necati sasmaz a her firsatta saldiriyorlar yok reytingi dustu yok seyirciler tepkili yok kgt nin boslugu doldurulamadi yok oyuncu kalitesi dusuk yok defne samyeli olmadi ve ne hikmetse edho nun vadiyi her turlu gectigi yok cakirbeyli alemdar gecti falan bu haberlerden kim karli cikiyor acaba diye sormak istiyorum bu konuda muthis bir algi operasyonu yapiliyorşimdide yeni bir yalan haber ortaya atılmış pusatı yakında sahalarda görürüz senaryo gereği gözükmüyor seveni çok piyasaya çıkar
herşeyi geçtimde kadir yazınca yeniden hatırladım necati abi kaza yaptığında bir geçmiş olsun bile demediler adam ölümden döndü bu kadar gözlerini kin bürümüş yazık gerçekten
fark ettim ediyorum aga adamın sesi çıkmıyor ya bi konuşsa bi uğraşsa alayını dize getireceğini bilmiyolar Necati abinin efendiliğini suistimal ediyolarAga fark ettin mi kurtlar vadisi ne agir saldiri var necati sasmaz a her firsatta saldiriyorlar yok reytingi dustu yok seyirciler tepkili yok kgt nin boslugu doldurulamadi yok oyuncu kalitesi dusuk yok defne samyeli olmadi ve ne hikmetse edho nun vadiyi her turlu gectigi yok cakirbeyli alemdar gecti falan bu haberlerden kim karli cikiyor acaba diye sormak istiyorum bu konuda muthis bir algi operasyonu yapiliyor
Ertelerlerse sasirmam yas nedeniyle cekimleri durdurduk diyeFragman gecikti ins bu hafta ertelenmez
Ne alakası varErtelerlerse sasirmam yas nedeniyle cekimleri durdurduk diye
Pana yayinlar onda sikinti yok kanal d erteleyebilir isteErtelerlerse sasirmam yas nedeniyle cekimleri durdurduk diye
Hiç zannetmiyorumPana yayinlar onda sikinti yok kanal d erteleyebilir iste
Örnek verdim ya. Vadi gecen sene haric diger senelerde 4 bolumde bir kolaj verirdi. Ondan dedimNe alakası var
Rahat ol diyon yani tamam 🙂Hiç zannetmiyorum
Eğer panada problem yoksa rahat ol . Kanal d hiçbir olayı takmaz yayınlarRahat ol diyon yani tamam 🙂
Atv star fox zaten yayin yapiyor mantikende dedigin gibi yayinlanmasi lazim iste fragman cikmayinca yinede endise oluyorEğer panada problem yoksa rahat ol . Kanal d hiçbir olayı takmaz yayınlar