Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Allah askina.. bu izleyici sizi tam bu cesaretiniz yüzünden sevdi.. herkez gibi bir "dizi" cektiginiz icin degil.. bugün bir anlasmasizlik yüzünden birbirinizden kopup sacma sapan islerle ilgilenmeniz, dizi cekmeniz inanilir gibi degil.. Oysa ki bu milletin bu izleyicinin size cok ihtiyaci vardi... bugün patlanan bombanin ve yarin patlayacak olan olaylarin hesabini en iyi sekilde bizlere sunan bir ekibdiniz..

Cok yazik gercekten..

Son düzenleme:
Yani sende eski vadicilerdensin oyle mi daha once bahsettigini hatirlamiyorum
aynen öyle eski vadiciyim..yok daha öncede bahsetmiştim ama bu bölüme fazla yazmıyorum belkide ondan denk gelmemişsindir..çünkü vadinin özellikle son 2 sezonunu takip etmiyorum...yani benim için vadinin fazla tadı kalmadı..dediğim gibi özellikle ilk 5 sezon benim için çok iyiydi.

Ben yeni gordum o zaman yeni birakmissin o zaman

Tabi ister istemez olur takildigin yerleri sorarsin soyleriz zaten vadi her sene kendini yeniliyor hikayeyi yalakayabilirsin yani
bilmiyorum dediğim gibi dizinin eski popülaritesini yitirdiğini düşünüyorum..ama yinede bilmiyorum işin doğrusu devam etmek konusunda kararsızım bakalım artık

bilmiyorum dediğim gibi dizinin eski popülaritesini yitirdiğini düşünüyorum..ama yinede bilmiyorum işin doğrusu devam etmek konusunda kararsızım bakalım artık
Yok ya vadi yoluna devam ediyor ee tabi kolay degil tam 13 yil yipranmalar olsada hep kendini yenilemeyi ve farkli konular anlatmayi basariyor bu dinamizm sayesinde zaten hala zirvede kalmayi basariyor bence en azindan yeniden izlemeyi denemelisin vadi izleyicisi olmak onemlidir boyle bir dizinin fani olmak ayricaliktir

Her halta siyaset diyenler bugün de tek yürek olmamız gerekirken yine birilerinin gazına gelip yine nefretlerini kustular çok yazık

Her halta siyaset diyenler bugün de tek yürek olmamız gerekirken yine birilerinin gazına gelip yine nefretlerini kustular çok yazık
Allah sonumuzu hayir etsin toplumda cok fazla kutuplasma var akil tutulmasi var adamlar kendi devletinin boyle birsey yapabilecegini dusunuyor hatta inaniyor

diziyi zaten önceden takip ettiğim için şu an her ne kadar takip etmesemde zaten vadinin izleyicisi sayılırım..
ama şu an için tekrardan izlermiyim bilmiyorum..çünkü dediğim gibi vadi eski tadını vermiyor artık