Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bu adamlar hatta Polat Alemdar seyircisini mutlu edecez diyordular resmen öyle bir senaryo yazdılar Polat geri plandaydı bölümler çok kötüydü Sarpmuş Muratmış fena kötü oldu sonra gittiler pana yazım grubu ise senaryoyu aynen devam ettirmeye kalktı ama iş işten geçti kopan kopmuştu artık

Reyting sistemi ise hatalı bu sistemde dizi tutturmak çok zor geçenlerde belkide en kaliteli dizilerden olan dizi bitti mesela sistem artık kiralık aşk gibi saçmalıkların elinde
aga sonumuz hayır olsun diyorum bakalım sonumuz nasıl ve ne zaman olacak bunuda unutmamız lazım herşeyin bir sonu vardır

aga seni kutluyorum aslında yerinde bir tespit öyle bir senaryo yazdılar ki için işine ettiler resmen ak saçlı senaryosuyla resmen polat ı yok etmeye kalkdılar tabi bunun yanında daha bir çok etken var mesela usta ben bitti demeden bitmez dedi o günden sonra reytingler hep düştü dış etkenler o kadar fazla ki bu konuda vadiyi eleştirmek içimden gelmiyor hoş oda sorun değil eleştiriyide yaparızda dünkü bölümle benim teorim biraz daha güçlendi daha iyiydi bölüm maçta yoktu ulan bu reytingler nasıl düşer ya hangi norrmal çalışan sistem bunu açıklayabilir vadi iki günlük dizi değil ki zaten izleyenler belli kişiler

güzel abim haklısın bu konulara dikkat edilsin bence de reytinglerdeki asıl büyük sorun bunlar değil bak yeni ekipde kurulacak karekterde gelecek ben sistemin doğruluğuna inanmıyorum niye diye sor abi bir diziyi hiçbir şeymi etkilemez yok vadinin aldığı reytingler bölümlerden tamamen bağımsız olan olayların falan hiç olumlu olarak yansıdığını görmedim
Ben bundan dolayı düşüyor demedim ama buda bir etken :))) Allah aşkına Yusuf karakteri kimdir ya . Koskoca vadi bu Ada'mın üzerine hikaye yazıyor :) yazıkları hikayede hikaye olsa :) geçen sezon o arkadaş üzerindeki öyle bir gizem yaptılar ki bizde bu ilten bişey çıkacak zannettik ama görüldüğü gibi boş çıktı . Aynısını geçen sezonyüce moruk için yapmışlardı Ada'mı beş bölüm sonra şutladılar

aga sonumuz hayır olsun diyorum bakalım sonumuz nasıl ve ne zaman olacak bunuda unutmamız lazım herşeyin bir sonu vardır
Ya şaka maka eskiden insan dizi izlemezse bile göz gezdiriyordu arada izlenecek türden diziler vardı her anlamda.Ne olduysa Agb son sezon Kanal D dizileri yükselişe geçti geçmedi sektör yavaş yavaş çökmeye başladı bunun üzerine Tns ise daha da batırdı.Birde aga farkındaysan artık efsane dizi diye bir tabir yok farkındaysan.Dizi sektörü çökmek üzere

Ben bundan dolayı düşüyor demedim ama buda bir etken :))) Allah aşkına Yusuf karakteri kimdir ya . Koskoca vadi bu Ada'mın üzerine hikaye yazıyor :) yazıkları hikayede hikaye olsa :) geçen sezon o arkadaş üzerindeki öyle bir gizem yaptılar ki bizde bu ilten bişey çıkacak zannettik ama görüldüğü gibi boş çıktı . Aynısını geçen sezonyüce moruk için yapmışlardı Ada'mı beş bölüm sonra şutladılar
sanki yusuf konusunda sıvayacaklar gibi geliyor tamam gizem bilinmezlik falan güzelde kardeşim bununda bir yere oturması lazım bir süre sonra artık soruların cevabını almamız lazım inş yanılırız arkasında neler olduğunu öğreniriz

Vay ekşiye takılalı tag mag life gibi cicili bicili kelimeler :)))) yesinler senin aristokratik ortamlarını:))))) biraz halka inmek lazım maskeli :)))) üst pencereden konuşmak biZi bozar :)))) dikkat et seni de bozar :))))
abi ayar vermede senin üstüne adam tanımıyorum maskeliyi resmen fabrika ayarlarına geri döndürmüşsün :kiki: elimde olsa internet denilen şeyi yok ederdim her türlü pisliğin yuvası çok insanları etkiliyor

Aga siyaset konularından gündemden bıkkınlık geldi hiç siyaset programı izlemeye halim yok :D
izle aga tatava yapma fazla güzel program :D

Arkadaslar Marcus diye bildigimiz Onur Ayçelik Vadi forumuna uye olmus. Bence her ne kadar sahte olma ihtimali de olsa bence bir sansimizi deneyelim Necati abiyi bizim foruma yonlendirelim. Eksikleri kapatsinlar bir sekilde

Hepsi sacma seyler yazmislar neden boyle birsey yapmislar acaba
aga ben sana birşey demiyorum biz alışığız saçma şey yazanlara 😀

kurtlarla doğdu kurtlardan ayrılmamalı bence
pusat çakır neden dizide görünmüyor bu ara
dizinin şu an en yakışıklı ismi diyebilirim
vadide mematiden sonra tek adamım pusat çakır
laz ziyanın torununa kimse bişey yapamaz rahat olun gençler

@Polat Şaşmaz bunların hangisi saçma ayrıca sosyal medyada saçmalığın olmadığı bir mecra var mı
neden böyle birşey yapmışlar pusat hayranı oldukları için işin gücün boş tarafları görmek

aga ben sana birşey demiyorum biz alışığız saçma şey yazanlara 😀

kurtlarla doğdu kurtlardan ayrılmamalı bence
pusat çakır neden dizide görünmüyor bu ara
dizinin şu an en yakışıklı ismi diyebilirim
vadide mematiden sonra tek adamım pusat çakır
laz ziyanın torununa kimse bişey yapamaz rahat olun gençler

@Polat Şaşmaz bunların hangisi saçma ayrıca sosyal medyada saçmalığın olmadığı bir mecra var mı
neden böyle birşey yapmışlar pusat hayranı oldukları için işin gücün boş tarafları görmek
Yok aga madem Pusat hayranlari bari Pusattan kesitler yayinlasinlar sacma sapan ask sozleri degil :D Ben bir twit attim ilk atilimi yaptim sizden de beklerim

@-KADİR- seni birkaç mesajdır gözlemliyorum da sürekli bana bir laf vurma çaban var hayırdır aga? 15 reyting aldığımız dönemle şimdiki dönem aynı kalitede mi gidiyor aynı kalitede gitse zaten şuan 10 reytingden aşağısını değil 20 reytingleri konuşurduk gözünüzün önündeki gerçekleri inkar etmeyin Allah aşkına ya.

Vadiye iş bitirici bir senarist yada senarist ekibi gelmedikçe dizi daha da kötüye gi-de-cek bunun başka bir açıklaması yok. Yoksa şimdiki senarist kafasıyla devam edersek 15.sezon Polat Papa'ya rest çeker 20.sezonda da dünya krallığını ilan eder.
aga şahsi algılama vadiyi haksız yere yeren , necati şaşmaz a saygısızlık yapan kim olursa olsun ben cevabını veririm hiç darılmaca yook
sen kalkıp iki günlük kadın dizisini vadiyle kıyaslayıp o dizinin konusunda vadi konusunda vadiye sallayıp atıp tutarsan ben cevabını veririm
sana laf vurma çabam yok zaten direk sana söylüyorum 3 kez sana karşı mesaj yazdım seni etiketledim alıntı yapmadan veya etiketlemeden yazdıklarım ise ortayadır herkes üstüne düşen payı alabilir
gerekirse polat papa ya rest çeksin ama kızının yanında istediğim kadınla birlikte olurum istediğimden kadından çocuk yaparım diyecek kadar ahlaksız bir karektere bürünmesin ve bunları iyi birşeymiş gibi yazıp çeken zihniyetde vadiden uzak dursun
vadinin güzelleşmesi senaryosunun iyileşmesini her vadicinin isteme ve bekleme hakkı elbet vardır ama kullanılan üslup ve iyi niyet eksik olmamalıdır

Eşkıya da ne buluyorsunuz hala anlamadim.Dizii acmamla kapatmam bir oluyor hiç aksiyon yok kendi aralarinda mafyacilik oynuyorlar üstelik 13 sene önceki senaryonun çakmasini yaparak.2 kadınla birlikte olma durumunu saymiyorum bile.Oktay Kaynarca ise cok zorlama oynuyor fragmanlardakine bakarak söylüyorum

Kısaca olmamış :A @-KADİR-

77b5677da23e8d24e5a2d1a677a328d3.jpg

Keske biraz paraya kiyip çok daha iyi efektler kullansalar

Son düzenleme:
266. Bölümü az önce izledim.. @-KADİR- ve @takas ın deyimi ile tam bana kapak olacak bir bölüm olmuş.. ;-)
Bölümü güzel ve izlenir kılan ayrıntılar: süresi 90 dakika.. diğer bölümlere göre bu bölümde gereksiz uzatmalara ve boş sohbetlere yer verilmemesi, özlenen eski usül dehşet intikam sahnesi, mülteci konusuna değinilmesi ve son iki sezondur oldukça sıkıntı haline gelen boş aksiyon sahnelerin olmaması.. Polat Alemdar karakteri üzerinde son dönemde çok fazla oynanmaya başlanmıştı.. eski ekibin titizlikle yazdikları Polat Alemdar yeni ekibin kaleminde tuhaf bir hal almıştı.. bu bölümde eski ağırlığı ve ciddiyetliği vardı..

Son düzenleme:
266. Bölümü az önce izledim.. @-KADİR- ve @takas ın deyimi ile tam bana kapak olacak bir bölüm olmuş.. ;-)
Bölümü güzel ve izlenir kılan ayrıntılar: süresi 90 dakika.. diğer bölümlere göre bu bölümde gereksiz uzatmalara ve boş sohbetlere yer verilmemesi, özlenen eski usül dehşet intikam sahnesi, mülteci konusuna değinilmesi ve son iki sezondur oldukça sıkıntı haline gelen boş aksiyon sahneleri.. Polat Alemdar karakteri üzerinde son dönemde çok fazla oynanmaya başlanmıştı.. eski ekibin titizlikle yazdikları Polat Alemdar yeni ekibin kaleminde tuhaf bir hal almıştı.. bu bölümde eski ağırlığı ve ciddiyetliği vardı..
Senden boyle guzel yorumlar duymak guzel aga İnşallah Vadimiz ayni cizgide ustune koyarak devam eder

Bölümü güzel ve izlenir kılan ayrıntılar: süresi 90 dakika.. diğer bölümlere göre bu bölümde gereksiz uzatmalara ve boş sohbetlere yer verilmemesi, özlenen eski usül dehşet intikam sahnesi, mülteci konusuna değinilmesi ve son iki sezondur oldukça sıkıntı haline gelen boş aksiyon sahnelerin olmaması.. Polat Alemdar karakteri üzerinde son dönemde çok fazla oynanmaya başlanmıştı.. eski ekibin titizlikle yazdikları Polat Alemdar yeni ekibin kaleminde tuhaf bir hal almıştı.. bu bölümde eski ağırlığı ve ciddiyetliği vardı..
Estagfirullah aga begenmene sevindim 🙂 daha alicak yolumuz var ins bu bolumden daha iyilerini de izleyecez yeni karekterlerde umarim golge gibi ozgun olup izleyici tarafindan sevilir birde onemli konu pusat tilki ve raskoln karekterlerinin saglam bir senaryoyla aktif olmasi

Bölümü gece bitirdim. Süresinin kısalması ve yeni olaylardan devam etmesi güzel böyle devam etmesi lazım vadinin :)

Eşkıya da ne buluyorsunuz hala anlamadim.Dizii acmamla kapatmam bir oluyor hiç aksiyon yok kendi aralarinda mafyacilik oynuyorlar üstelik 13 sene önceki senaryonun çakmasini yaparak.2 kadınla birlikte olma durumunu saymiyorum bile.Oktay Kaynarca ise cok zorlama oynuyor fragmanlardakine bakarak söylüyorum

Kısaca olmamış :A @-KADİR-
aga haklısın adamlar kendi aralarında mafyacılık oynuyor dizinin konusu çok basit vadideki ilk dönemin çakması düşmanlar ve devlet tarafı çok zayıf sadece vadiden aldığı oyuncular ile işi götürüyorlar adamlar yeni bir karekter bile yazamadılar
ama şunu da kabul edelim bir kadın dizisi olarak gayet başarılı günümüzde diğer dizilerde ne kadar çarpıklık basitlik klişe olan konular varsa hepsi burda iyi işlenmiş senaristlerin hakkını yemeyelim

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato