@Master.1000 aga dedigin gibi 265.bolum fragmani cok fazla izlendi 2 milyonu gorecek gecen haftaku bolumunde etkisi oldugu belli
şimdi ben sana ne diyeyim bilemedimgerçek ama bu senin düşüncen abimm bence düşünce ile gerçek farklıdır
bak bende doğru dürüst senarist istiyorum bende cahiti duyunca şaşırdım
keşke olmasaydı sen tamamen düşüncelerini söylüyorsun buda gerçek olduğdunu
göstermiyor buda benim düşüncemm🙂🙂
şimdi ben sana ne diyeyim bilemedim)) yazdım yazdım sildim 😉) en iyisi cahit sizin olsun düşüncelerimiz de bizim))) ama şunu da unutma bu dizi son iki sezondur tepetaklak aşağıya gidiyor .ve bu aşağı doğru gidişin başrollerinde akifle cahit vardı buda benden sana kısa bir hatırlatma olsun))) taşıma su ile değirmen dönmez ablacım)))
abi çakmalıkta sınır tanımıyolar hayretler içerisinde izliyorum bakalım abdülü nasıl bi rolde oynatacaklar@-KADİR- çakırın dizisiyle alakalı olarak bu yoruma ne dersin)) tam senlik bir yorum olmuşyalnız bu yorumu yapan arkadaş olayı iyi yerden yakalamış))))
Bu dizinin tutmasını hep istiyordum. Çünkü vadiden olmayacak beklentileri olan bir kitleyi tatmin etti..
Bu dizinin varlığı onları vadiden gereksiz istek ve şikayetlerde bulunmasını engelledi.
Yok Abdül gelsin,Çakır'ı özledim, Şahin Ağa gelsin, yok senarist Raci olsun vs.. Alın işte hepsi EDHO'da..
Düşün vadinin yakasından artık..EDHO tam size göre..Tüm isteklerinizi karşılıyor..
Dogru yazmis abi bu kitlenin vadiden uzaklasmasini bende istiyorum da simdi reytingleri yukseldi yaa havaya girip yok vadi bitti falan deyip yine beni ayar edecekler ama son gulen iyi guler diyorum@-KADİR- çakırın dizisiyle alakalı olarak bu yoruma ne dersin)) tam senlik bir yorum olmuşyalnız bu yorumu yapan arkadaş olayı iyi yerden yakalamış))))
Bu dizinin tutmasını hep istiyordum. Çünkü vadiden olmayacak beklentileri olan bir kitleyi tatmin etti..
Bu dizinin varlığı onları vadiden gereksiz istek ve şikayetlerde bulunmasını engelledi.
Yok Abdül gelsin,Çakır'ı özledim, Şahin Ağa gelsin, yok senarist Raci olsun vs.. Alın işte hepsi EDHO'da..
Düşün vadinin yakasından artık..EDHO tam size göre..Tüm isteklerinizi karşılıyor..
kesinlikle öyle aga ben dün geç geldim biraz yolda ve çevrede gözlemlerime göre vadi hala en çok izlenen dizi tartışmasız bi şekilde maç cidden çok etkiliyor bizi maçların olmadığı bi hafta çok daha değişik bi tablo görebiliriz
tablo şimdilik böyle iyi okumak lazım;
vadi eski vadi değil kan kaybediyor diyoruz kısmen doğrudur, eufa maçına rağmen, kanal d yi pretosto eden seyirciye reklamsız internetten izlerim diyen seyirciye rağmen, saçma sapan reklam kuşağıyla vadiyi yayınlayan kanal d ye rağmen, şaibeli olduğu aşikar her haliyle tartışmalı olan reyting sistemine rağmen hala Türkiye de en çok izlenen dizilerin başında geliyoruz bu çarpıl sistemde bile böyle ; bana göre tartışmasız Türkiye nin açık ara en kaliteli ve en çok seyredilen dizisi hala Kurtlar Vadisi dir
aga sistem cidden garip ne olacağı belli olmaz vadi oynarken dışarı bir çıkıp gezin derim herkese nasıl izlendiğini daha iyi idrak edilirkesinlikle öyle aga ben dün geç geldim biraz yolda ve çevrede gözlemlerime göre vadi hala en çok izlenen dizi tartışmasız bi şekilde maç cidden çok etkiliyor bizi maçların olmadığı bi hafta çok daha değişik bi tablo görebiliriz
kesinlikle öyle agaaga sistem cidden garip ne olacağı belli olmaz vadi oynarken dışarı bir çıkıp gezin derim herkese nasıl izlendiğini daha iyi idrak edilir
haklısın aga da vadi yerel konulara nasıl değinecek merak ediyorum adamlar acayip ucu açık dünyada bile işlenmeyen konuları anlatmaya kararlı nasıl olacak bilmiyorum senin dediğin şeylerinde olması gerekli işte burasıda oldukca zorlu bir yol hareket alanı sınırlı ne yapsan eleştiri alabilir yadırganabilirsin o yüzden bir taraf seçilsin diyecemde oda mümkün değil gibikesinlikle öyle aga
ama daha da reyting almak için hamleler yapılması lazım aga
daha doğal daha samimi ilişkiler, daha anlaşılır konular ve eski müzikler
şuanki konuları çoğu kimse anlamaz daha yerel konulara girmemiz lazım
http://www.acunn.com/haber/magazin/kurtlar-vadisi-pusuda-defne-samyeli-ruzgari/609651
aga izlenirlik açısından diyorum mutlaka daha anlaşılır bi senaryo ve dil kullanılmalıhaklısın aga da vadi yerel konulara nasıl değinecek merak ediyorum adamlar acayip ucu açık dünyada bile işlenmeyen konuları anlatmaya kararlı nasıl olacak bilmiyorum senin dediğin şeylerinde olması gerekli işte burasıda oldukca zorlu bir yol hareket alanı sınırlı ne yapsan eleştiri alabilir yadırganabilirsin o yüzden bir taraf seçilsin diyecemde oda mümkün değil gibi
aga bunlara eyvallah itirazım yok da @china_shangai abi de bahsediyor hep , bence vadi bugüne kadar hiç yapmadığı bir yola başvurabilir buda flaş ünlü isimleri diziye dahil edip senin dediğin gibi daha basit konuları işlemeye çalışabilir güzel ablalar yakışıklı abiler ve tabi esas herkesce kabul görmüş usta oyuncular : önceleri senaryosuyla ünlü olmayan kişileri meşhur ettik şimdi bu konuda tıkandık gibi bir de biz deneyelim yıllardır ve hala diğer dizilerin yaptığı gibi isimler üzerinden reyting artırma yolu seçilebiliraga izlenirlik açısından diyorum mutlaka daha anlaşılır bi senaryo ve dil kullanılmalı
bir de müziklerin bazıları çok kötü yeni müziklerden bahsediyorum bikaçı fena değil ama tonla efsane müzik varken ne gerek var
aga ben bu şekilde reyting geleceğine inanmıyorum pek iş senaryoda biter özellikle de vadi içinaga bunlara eyvallah itirazım yok da @china_shangai abi de bahsediyor hep , bence vadi bugüne kadar hiç yapmadığı bir yola başvurabilir buda flaş ünlü isimleri diziye dahil edip senin dediğin gibi daha basit konuları işlemeye çalışabilir güzel ablalar yakışıklı abiler ve tabi esas herkesce kabul görmüş usta oyuncular : önceleri senaryosuyla ünlü olmayan kişileri meşhur ettik şimdi bu konuda tıkandık gibi bir de biz deneyelim yıllardır ve hala diğer dizilerin yaptığı gibi isimler üzerinden reyting artırma yolu seçilebilir
aga bu ergenlerde kumanda onu ne yapacan bu saçma sistem için konuşuyorum yoksa benimde katıldığım bir olay değil bu ama çaresizlik işte 😀aga ben bu şekilde reyting geleceğine inanmıyorum pek iş senaryoda biter özellikle de vadi için
ama usta oyunculara hayır diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?