Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtlar Vadisi Pusu,bayramda da yayında olacaktır.265.Bölüm Perşembe 20.00'de..

Of aga ya hergun 40 kere bunu dusunuyorum dusundukce uzuluyorum uzuldukce dusunuyorum. Allah bir daha bize oyle gunler yasatır İnşallah

Bu saaten sonra artık mümkün oldukça eleştiri yapmamaya çalışacağım.. her seferinde aynı şeyi tekrarlamanın bir anlamı yok zaten. Yeni senaristlerimiz de açıklandı.. bu adamlardan eski düzende birşey beklemek saçmalık olur zaten.. o yüzden Vadiyi bu şekilde kabul etmek gerek.. Raci Şaşmaz'la araları düzelir dedim ama o İş bitti gibi.. tek önerim diziye yeni bir senaristin gelmesidir.. Ercan Mehmet Erdem bence çok iyi bir transfer olur. Başka da tanıdığım yok. Zaten Türkiye'de bana göre en iyi senaristler Raci-Bahadır ikilisi ve Mahsun Kırmızıgül'dür.

bu sezon zaten büyük ihtimalle son bulucak vadi efsanesi bu adamların uzun süre senaryo yazmaları beklenemez istenilen transferlerde olmaz olan biz seyirceye olurdu başkada bi şey olmaz.

Burak Sevinç|Timur Veda Mesajı

2 sezon boyunca rol aldığım Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde,yaşamış olduğum tüm güzel anlar için; başta #Panafilm olmak üzere,çalıştığım değerli yönetmenlerime,ekip ve oyuncu arkadaşlarıma ve de siz değerli seyircilerimize çok ama çok teşekkür ederim! Tekrar buluşmak dileğiyle

Esra Şengünalp Veda Açıklaması
Değerli #kurtlarvadisipusu ailesi: evet koskocaman bir aile olduk. 3 sezon,tam 100 bölüm beraberdik.Bu süreçte birlikte çalıştığım oyuncu arkadaşlarım,abilerim,yönetmenlerim,koskocaman değerli kamera arkası ekibi birbirimizden çok şey öğrendik,değerli anlar paylaştık harika dostluklar edindik.Bu fırsatı yaratan pana ailesine ve bizi hiç yanlız bırakmayan muhteşem seyircilerimize tabi ki aynura fanlarına destekleriniz,ilginiz, sevginiz için çok çok teşekkür ederim bu bir veda değil yeni projelerde buluşmak dileğiyle sevgiler

Tezcan Tezhan / ERDEM Veda Mesajı
İki sezon boyunca (219-264) gösterdiğniz ilgiye,sevgiye binlerce teşekkürler..Hoşçakalın..

Bölümün bir cok sahnesini belki 10 sefer izledim.. müzikler muazzam gercekten. Ertan Saban'nin cizgisini bozmazlarsa gercekten harika bir sezon olabilir.

Son düzenleme:

Aslinda bölüm tamamiyle muhtesemdi.. Polat-Cahit aksiyon sahnelerine biraz daha özen gösterilmelidir.. onun disinda bölüm muhtesem olmus.

Aslinda bölüm tamamiyle muhtesemdi.. Polat-Cahit aksiyon sahnelerine biraz daha özen gösterilmelidir.. onun disinda bölüm muhtesem olmus.
aga bu sezon değişik olacak bence senaryoya güveniyorlar yoksa bu kadar oyuncuyu üstelik başrollerde var tek bir bölümde harcamak kolay bir iş değil çok riskli olabilir bakalım neler izleyecez