üstelik bayramın ilk günü nasıl olacak bakalım benim hatırladığım bu ilk olacakKurtlar Vadisi Pusu,bayramda da yayında olacaktır.265.Bölüm Perşembe 20.00'de..
Vay iyi yine tum sulalecek izlicez anlasilanKurtlar Vadisi Pusu,bayramda da yayında olacaktır.265.Bölüm Perşembe 20.00'de..
Of aga ya hergun 40 kere bunu dusunuyorum dusundukce uzuluyorum uzuldukce dusunuyorum. Allah bir daha bize oyle gunler yasatır İnşallahDün gece uzun aradan sonra Kurtllar Vadisi Pusuyu izledim nerede o eski vadi deyip durdum senaryo olsun oyuncular olsun (Ertan Saban hariç) 10 üzerinden 1 puan vermem o kadar kötü .Reyting kısmına gelirsek herkes demiş ki reyting sistemi falan filan demişler reyting sisteminle alakası yok ben bundan birkaç sene önce vadiyi tek bölümü kaçırdığım vakit o gün sürekli kafamda vadi olurdu ,vadinin bölümü bittiğinde 1 hafta bekliyemezdim .Vadi 6 reyting alıyorsa o da vadinin efsane isminden alıyor eğer ki vadi eski günlerine dönemicekse efsanevi final bölümü yaparak bitmesi daha iyi.Bu arada Ertan Saban oyunculuğunu konuşturmuş yine![]()
bu sezon zaten büyük ihtimalle son bulucak vadi efsanesi bu adamların uzun süre senaryo yazmaları beklenemez istenilen transferlerde olmaz olan biz seyirceye olurdu başkada bi şey olmaz.Bu saaten sonra artık mümkün oldukça eleştiri yapmamaya çalışacağım.. her seferinde aynı şeyi tekrarlamanın bir anlamı yok zaten. Yeni senaristlerimiz de açıklandı.. bu adamlardan eski düzende birşey beklemek saçmalık olur zaten.. o yüzden Vadiyi bu şekilde kabul etmek gerek.. Raci Şaşmaz'la araları düzelir dedim ama o İş bitti gibi.. tek önerim diziye yeni bir senaristin gelmesidir.. Ercan Mehmet Erdem bence çok iyi bir transfer olur. Başka da tanıdığım yok. Zaten Türkiye'de bana göre en iyi senaristler Raci-Bahadır ikilisi ve Mahsun Kırmızıgül'dür.
Nasil son sezon ?bu sezon zaten büyük ihtimalle son bulucak vadi efsanesi bu adamların uzun süre senaryo yazmaları beklenemez istenilen transferlerde olmaz olan biz seyirceye olurdu başkada bi şey olmaz.
Niye aga uzuldun mu sen zaten yeni bolumleri begenmiyodun eskileri izlersin iste 🙂Nasil son sezon ?![]()
Olsun Vadi olsun da ben her turlu izlerimNiye aga uzuldun mu sen zaten yeni bolumleri begenmiyodun eskileri izlersin iste 🙂
sen böyle her mesajında eleştir izleyecek yeni bölümü zor bulursun bakacaklar ne yapsalar eleştiriler artıyor diyecekler tamam artık seyirci bizden sıkılmış bu işi bitirelim diyeceklerOlsun Vadi olsun da ben her turlu izlerim![]()
Bölümün bir cok sahnesini belki 10 sefer izledim.. müzikler muazzam gercekten. Ertan Saban'nin cizgisini bozmazlarsa gercekten harika bir sezon olabilir.
aga hangi sahnleri fazlaca beğendin
Bu sahne de ki muzikte muazzamBölümün bir cok sahnesini belki 10 sefer izledim.. müzikler muazzam gercekten. Ertan Saban'nin cizgisini bozmazlarsa gercekten harika bir sezon olabilir.
aga bu sezon değişik olacak bence senaryoya güveniyorlar yoksa bu kadar oyuncuyu üstelik başrollerde var tek bir bölümde harcamak kolay bir iş değil çok riskli olabilir bakalım neler izleyecezAslinda bölüm tamamiyle muhtesemdi.. Polat-Cahit aksiyon sahnelerine biraz daha özen gösterilmelidir.. onun disinda bölüm muhtesem olmus.
Bu sezon Vadi bitiyor mu ?aga bu sezon değişik olacak bence senaryoya güveniyorlar yoksa bu kadar oyuncuyu üstelik başrollerde var tek bir bölümde harcamak kolay bir iş değil çok riskli olabilir bakalım neler izleyecez