Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ertan abimiz benim yerine cardinali kesti :)))) o kurban mundar olur :)))
hahaahaha ayy alemsin vlla abişkom o adamın kurban edilmesiyle bağaldın konuyu :F

ertan şaban için ne söylüyorsun çokta umutlu görmemiştim ben seni açıkcası yetmeyeceğini söylüyordun ilk şzlenimde nasıl buldun ertan beyi yorumlarını merak ediyoruz
:F:F:F

hahaahaha ayy alemsin vlla abişkom o adamın kurban edilmesiyle bağaldın konuyu :F

ertan şaban için ne söylüyorsun çokta umutlu görmemiştim ben seni açıkcası yetmeyeceğini söylüyordun ilk şzlenimde nasıl buldun ertan beyi yorumlarını merak ediyoruz
:F:F:F
ertan abimiz iyi ama ne yazık ki ipler onun elinde deil :))) ona yazılacak senaryoda :))))tuncer salman da ( sagir ) iyi bir oyuncuydu ama yazılan senaryoyla basit bir karaktere döndü ne yazık ki :)))) ez cümle senaryo senaryo senaryo

ertan abimiz iyi ama ne yazık ki ipler onun elinde deil :))) ona yazılacak senaryoda :))))tuncer salman da ( sagir ) iyi bir oyuncuydu ama yazılan senaryoyla basit bir karaktere döndü ne yazık ki :)))) ez cümle senaryo senaryo senaryo
abişkom senarist demişken ayy aklımdan çıkmış sana söyleeycekti bu senaryoyu cahit yazıyormuş ayolll :F:F:F

hahaha kendisine ölüm senaryosu yazmaz bu adamdan kurtulamıcaz anlaşılan kendi sahnelerini zaten kendisi yazıyordur yoksa böyle bir adama o senaryolar yazılırmıydı meğer kendisi yazıyormuş :F:F:F

Şu rating sistemi var ya saçmalığın daniskası harbiden.. İnadına Aşk'la başa baş gitmiş vadi..
Akif'in ölümü şerefine +7 rating falan gelmesi lazımdı bu bölüme :A

bu kanalda ötesi yok ben bunu anladım artık
atv yi beğenmiyorduk falan ama oraya muhtaç olacaz bu gidişle sanki bu yıl atv de bi artış var
sistem dandik nasıl olacak bilmiyorum dünkü aşk dizisi vadiyle kafa kafaya gidiyor inanılır gibi değil ya

vadi çok fıs olmuş sahneler acemice olmuş artık beğenmedim maalesef neyin ne olacağını biliyoruz yani heyecan kalmamış :(
mesela erdem kendini boşa patlattı saçmalığa bak sen o kadar sene eğitim al bombayı elinle olduğunu göster basitleştirmişler
sonra leyla hakkında hiçbir bilgi olmadı polat hemen unuttu leylayı sanki ölmemiş gibi benim karım ölecek balayındayken bende ölürüm onun yanında ne olmuş ki tamamiyle KANALD Ele geçirmiş kurtlar vadisini bende diğer bölümde aynı rezillikler olursa boykot eder izlemem açık ve net .

Açılış bölüm gerçekten çok güzel olmuş.. Gökhan Kırdar'ın hazırladığı yeni müzikler bölüme ayrı bir hava katmış. Yinede senaryo konusunda ciddi bir eleştirim olacak. Yazım grubun deşifre olmasıyla senaryoya eleştiriler belki dahada çok arta bilir artık. Murat Koca'yı biraz araştırdım ve kendisi Gönülçelen, Kızım Nerde gibi dizilerin senaristliğini yapmıştır. Cahit Kayaoğlu ismi zaten büyük şok yarattı bende.. Haciosmanoğlu'nun ise hiç bir senaristliği yok bildiğim kadarıyla. Senaryo konusu son iki üç yıldır tartışma konusu.. bugüne kadar Raci Şaşmaz diye diye bir hal oldum.. ki eski ekibin tekrardan bir araya geleceği yok anlaşılan. Dizimize senarist takviye edilmeli fikrine ilk karşı gelenlerden biriydim.. bu diziyi disardan birisi yazamaz diyordum ama senaryomuz iki sezondur zaten dışardan gelen birisi tarafindan kaleme alınıyor. Madem kendi ekibimizden yazacak kimse olmadı ve mecbur disardan takviye edilmesi gerek, o zaman bana göre gelebilecek tek isim var.. o da Ercan Mehmet Erdem'dir. Adamın siyasi görüşünü bilmem ama bana göre bizim eski ekibi unuturacak kadar başarılı bir isim. Benim amacım diziyi karalamak veya laf olsun diye eleştirmek değil.. çok zor bir dönemden geçiyoruz.. ve dizimize sahip çıkmamız gerek.. yoksa bu işin sonu hiç iyi görünmüyor. Kurtlar Vadisi, eski ekibin ayrılmasıyla eski ağırlığını ve dışarıya olan etkisini kaybetmiştir malesef. Bugün bu dizi sadece Necati Şaşmaz sayesinde yürüyor.. yoksa senaryo açısından ilgi çekebilecek hiç birşey yok. Yazım grubu senaryoda ki açığını çekimle çok güzel kapatmaya çalışsa da senaryoda ki yetersizlik herşeyi bozuyor. Ercan Mehmet Erdem zaten Kara Kutu dizisi yüzünden Serdar Akar ve Pana Film ekibi ile bir araya gelmiştir.. fazla yabancı sayılmaz. Vallah bilmiyorum ama bu adamın gelmesiyle Vadi sert bir dönüş yapacağına inanıyorum.
Açıkcasi ben Cahit ve ekibinin senaryosundan oldukça endişeliyim.. bugün Polat'ı pilot yapip uçak kullandıran yarin ne yazar merak konusu.

Son düzenleme:
bu kanalda ötesi yok ben bunu anladım artık
atv yi beğenmiyorduk falan ama oraya muhtaç olacaz bu gidişle sanki bu yıl atv de bi artış var
sistem dandik nasıl olacak bilmiyorum dünkü aşk dizisi vadiyle kafa kafaya gidiyor inanılır gibi değil ya
Aga 2 sene onceyi hatirla ben ne demistim o zamanlar hepiniz bana karsidiniz su anda hepiniz sozume geldiniz :D

Kimler geldi kimler geçti..
Şimdi koltuğa ZEYNEP geçti.
11221767_621553161320403_729606194118617642_n.jpg

Açılış bölüm gerçekten çok güzel olmuş.. Gökhan Kırdar'ın hazırladığı yeni müzikler bölüme ayrı bir hava katmış. Yinede senaryo konusunda ciddi bir eleştirim olacak. Yazım grubun deşifre olmasıyla senaryoya eleştiriler belki dahada çok arta bilir artık. Murat Koca'yı biraz araştırdım ve kendisi Gönülçelen, Kızım Nerde gibi dizilerin senaristliğini yapmıştır. Cahit Kayaoğlu ismi zaten büyük şok yarattı bende.. Haciosmanoğlu'nun ise hiç bir senaristliği yok bildiğim kadarıyla. Senaryo konusu son iki üç yıldır tartışma konusu.. bugüne kadar Raci Şaşmaz diye diye bir hal oldum.. ki eski ekibin tekrardan bir araya geleceği yok anlaşılan. Dizimize senarist takviye edilmeli fikrine ilk karşı gelenlerden biriydim.. bu diziyi disardan birisi yazamaz diyordum ama senaryomuz iki sezondur zaten dışardan gelen birisi tarafindan kaleme alınıyor. Madem kendi ekibimizden yazacak kimse olmadı ve mecbur disardan takviye edilmesi gerek, o zaman bana göre gelebilecek tek isim var.. o da Ercan Mehmet Erdem'dir. Adamın siyasi görüşünü bilmem ama bana göre bizim eski ekibi unuturacak kadar başarılı bir isim. Benim amacım diziyi karalamak veya laf olsun diye eleştirmek değil.. çok zor bir dönemden geçiyoruz.. ve dizimize sahip çıkmamız gerek.. yoksa bu işin sonu hiç iyi görünmüyor. Kurtlar Vadisi, eski ekibin ayrılmasıyla eski ağırlığını ve dışarıya olan etkisini kaybetmiştir malesef. Bugün bu dizi sadece Necati Şaşmaz sayesinde yürüyor.. yoksa senaryo açısından ilgi çekebilecek hiç birşey yok. Yazım grubu senaryoda ki açığını çekimle çok güzel kapatmaya çalışsa da senaryoda ki yetersizlik herşeyi bozuyor. Ercan Mehmet Erdem zaten Kara Kutu dizisi yüzünden Serdar Akar ve Pana Film ekibi ile bir araya gelmiştir.. fazla yabancı sayılmaz. Vallah bilmiyorum ama bu adamın gelmesiyle Vadi sert bir dönüş yapacağına inanıyorum.
Açıkcasi ben Cahit ve ekibinin senaryosundan oldukça endişeliyim.. bugün Polat'ı pilot yapip uçak kullandıran yarin ne yazar merak konusu.
2-3 kiytirik senaristle kendini bitiriyor efsane. Ömer babanin da dedigi gibi Her firtinadan sonra muhakkak ki bir bir sakinlik gelir. O sakinlikte, fırtınada çekilen çilenin mukâfatı alınır.. Biraz sabir gostermek gerek elbet abi kardesiyle arayi duzeltecektir

@Master.1000 aga ismi yazmasada selman kayabaşı nı unutma öktem başol da vadi hafızasına sahip bir isimdir senaryo konusunda üniversitelrde ders veren kitap yazmış donanımlı bir insandır

İlk bölümü dikkate alarak söylüyorum da diğer bölümleri de görmek lazım ama Defne Samyeli'nin canlandırdığı karakter çok yapmacık geldi bana sizde farkında mısınız bilmiyorum da Polat'la aşk yaşarsa Leyla'yı arayacağız gibi geliyor bana :A

Dün gece uzun aradan sonra Kurtllar Vadisi Pusuyu izledim nerede o eski vadi deyip durdum senaryo olsun oyuncular olsun (Ertan Saban hariç) 10 üzerinden 1 puan vermem o kadar kötü .Reyting kısmına gelirsek herkes demiş ki reyting sistemi falan filan demişler reyting sisteminle alakası yok ben bundan birkaç sene önce vadiyi tek bölümü kaçırdığım vakit o gün sürekli kafamda vadi olurdu ,vadinin bölümü bittiğinde 1 hafta bekliyemezdim .Vadi 6 reyting alıyorsa o da vadinin efsane isminden alıyor eğer ki vadi eski günlerine dönemicekse efsanevi final bölümü yaparak bitmesi daha iyi.Bu arada Ertan Saban oyunculuğunu konuşturmuş yine:)