Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aynen öyle çok şükür akiften kurtulduk
))))
ohhhhhhhh çok şükür ayoll 3 yıldır bu anı bekliyorduk gerçekten

ama fragmanda gösterilen dısındada süpriz ölümler olucak diye tüyolar gördüm ben erhan hiçbir yerde görünmüyor ayy o fragman dısı ölen süpriz kişi erhan olmasın ölmez inş

Allah sıralı ölüm versin ablacım
)))))) ne erhanı cahit varken erhana ne hacet
))))) gerçi onu da öldürmezler ya neyse
)))))

Allah sıralı ölüm versin ablacım
)))))) ne erhanı cahit varken erhana ne hacet
))))) gerçi onu da öldürmezler ya neyse
)))))
ayyy dur sen daha abişkom yusufunu ne çabuk unuttun akifi boşuna harcamıyorlar hemen yerine yenisi gelicek büyük ihtimalle şimdide polatın yanında yusufu çekecez 2-3 yıl akifin yerine

@china_shangai başkan özet süper resimler çok iyi heyecan tavan asanın sırrını daha da merak ettim

@-KADİR- çakır'ın dizisini izliyor musun ? ben çok beğendim
adamlar akıllı iş çıkarmışlar sadece vurdu kırdı yok bayanlara da hitap ediyor
hem de komik
başkan yalan söylemeyeyim 2 bölümüde izledim evdekilerde izliyorlar onlar beğendi ben beğenmedim kadın işi olmuş resmen reytingler için iş yapmışlar hadi yapsınlar ekmek için diyelim çakırbeyli diye bir karekter oluşturmuşlar resmen tiksindim afedersin ama namussuzun önde gideni manevi değerler falan ayaklar altında 🙂 haa akıllı iş yapmışlar kadınlarıda diziye çekicek çarpık ilişkiler mevcut zaten erkeklerde kadınların izni olmadan dizi izleyemiyor reyting olarak sıkıntı yaşamazlar bence

Son düzenleme:

Ertan Saban işte diziye böyle yakışır. Psikopat bir duruş, bakışlara da dikkat. Diziye yakışır bir oyuncu. İyi performans sergileyeceğinden zaten hiç şüphem yok. Olacak olacak, iyi olacak.

Ben iyi rolde beklerdim olmadi bu
Kötü adam rolüne daha iyi giderdi, öyle oldu zaten. Kötü adam olduğuna göre zaten rolü uzun süreli olmayacak. Nedeni, Polat Alemdar'ın bütün kötü karakterlerinin işini bitirdiğinden. Rolünün hakkını verecektir, hatta rolü yaşayacaktır.

Memati gibi olsaydi olmazmiydi ? Hem daha uzun sureli olurdu

Memati gibi olsaydi olmazmiydi ? Hem daha uzun sureli olurdu
Olurdu da, Polat Alemdar karakterinin yanında o kadar da psikopatlığını gösteremezdi. Kötü karakterle oyunculuk performansını tam anlamıyla gösterebilir. Polat Alemdar anında öldürmese bari, birkaç sezon oynasa iyi olur.

Eski senaristler olsaydi en az 2 sene giderdi bu oyuncu