Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

attachment.php

kemalettin osmanlı da sonunda ekibe katılmış
@china_shangai @Master.1000
gayet iyi gidiyorlar kadir :))) devamını getirirler inşaallah :))) o kadar adam ölecek bir tek ertan'la bu işten yırtamazlar onu söyliyeyim :))))

gayet iyi gidiyorlar kadir :))) devamını getirirler inşaallah :))) o kadar adam ölecek bir tek ertan'la bu işten yırtamazlar onu söyliyeyim :))))
başkan sen rahat ol girişlerde olacak hele ki bu ölümlerden sonra zaten kesin çok şükür ekibe güvenmekle kağıt üstünde haklı çıktım pratiktede iyiyse tamamdır bu iş olmuştur. 🙂

çok düşük gelmez abi de alacağımız reytingden daha düşük alacağımız kesin asıl bakalım artık kanal d memnun olsunda biz tatmin olmasak da yeter 🙂 tabi bir de sağlam bölümler izleyelim kafi
paracıklar paracıklar hoppppppiiiiiiiiii:)))) sadece senin benim zevk almamız yetmez dizinin devamı için reyting de lazım kadir :))))))))) öyle ben zevkime bakarım gerisi yalan dersen sezon ortasında o zevkten de mahrum kalırsın :))))))

yavuz at yemini kendi artırır diye bir atasözümüz vardır :)) yani gayretli, girişken, çalışkan, görevini ihmal etmeyen, üzerine aldığı işi tam yapan kimseler bunun mükâfatını görürler.:)))) geçen sezon ilk bölümler 10 reyting almıyor muydu bu dizi :) alıyordu peki o denekler denekti de reytingler düştüğünde neden dönek oldular :))) kendinize bu soruyu hiç sordunuz mu :)))))ben söyliyeyim ilk bölümlerde çok iyi hazırlanıp gereğini yaptılar ve karşılığını reyting anlamında çok olmasa da piyasa şartlarına göre iyi aldılar. ne zaman senaryo açısından zig zaglar çizmeye başladılar ve gereğini yapmadılar reyting açısından dipleri gördüler :))) demek ki istenildiği vakit 10 reyting alınabiliyormuş :)))) sadece sorun deneklerde deilmiş .ne yazık ki biz ve pana iğneyi kendimize batırmak yerine çuvaldızı başkasına batırmayı bir görev bildik. hep suçluyu dışarda aradık .bence sorulması gereken soru şudur; Dizi 10 reyting alırken,o denekler nasıl oldu da zamanla döneğe dönüştüler onu bulmak lazım:)))))))

Son düzenleme:
yavuz at yemini kendi artırır diye bir atasözümüz vardır :)) yani gayretli, girişken, çalışkan, görevini ihmal etmeyen, üzerine aldığı işi tam yapan kimseler bunun mükâfatını görürler.:)))) geçen sezon ilk bölümler 10 reyting almıyor muydu bu dizi :) alıyordu peki o denekler denekti de reytingler düştüğünde neden dönek oldular :))) kendinize bu soruyu hiç sordunuz mu :)))))ben söyliyeyim ilk bölümlerde çok iyi hazırlanıp gereğini yaptılar ve karşılığını reyting anlamında çok olmasa da piyasa şartlarına göre iyi aldılar. ne zaman senaryo açısından zig zaglar çizmeye başladılar ve gereğini yapmadılar reyting açısından dipleri gördüler :))) demek ki istenildiği vakit 10 reyting alınabiliyormuş :)))) sadece sorun deneklerde deilmiş .ne yazık ki biz ve pana iğneyi kendimize batırmak yerine çuvaldızı başkasına batırmayı bir görev bildik. hep suçluyu dışarda aradık .bence asıl sorulması gereken soru şudur; 10 reyting alırken o denekler zamanla nasıl döneğe dönüştüler onu bulmak lazım:)))))))
helal olsun abi harfiyen katılıyorum istenilirse yine yapılır. :)

helal olsun abi harfiyen katılıyorum istenilirse yine yapılır. :)
eğer geçen sezon gibi başlasınlar ben reytinglerde bir sorun yaşayacağımıza inanmıyorum ilk beş bölüm için diyorum bu dediklerimi :))))).o zaman perşembe günleri kadınlar erkeklerden kumandayı alsınlar da görelim :)))):))) erkekler ne yapsın vadi saolsun erkekleri kedi yaptı kedi :)))))))))

eğer geçen sezon gibi başlasınlar ben reytinglerde bir sorun yaşayacağımıza inanmıyorum ilk beş bölüm için diyorum bu dediklerimi :))))).o zaman perşembe günleri kadınlar erkeklerden kumandayı alsınlar da görelim :)))):))) erkekler ne yapsın vadi saolsun erkekleri kedi yaptı kedi :)))))))))
evet abi çok haklısın inşallah by güzel bölümler tüm sezona yayılır diğer bir noktada vadi kredisini çok tüketti şuanda diplerdeyiz yeniden kredisini yükseltmesi lazım artık eskisi gibi ufak çaplı diziler yok karşısında ama bizim senaryomuz her türlü onlarınkisine bin basar yeterki biz bozulmayıp işimizi baştan sağma yapmayalım ve tek derdimiz paramızı cebimize koymak olmasın ilk vadi bölümlerinde böyle bütcemizmi vardı hayır ama adamlar yürekleriyle oynuyordu paralarının son kuruşuna kadar maliyetten kaçınmayıp bize herşeyi gerçekçi gösteriyorlardı şimdi para var imkan var kısıyorsan ozaman hiç k.bakmicaksın batmaya mahkum olursun :)

evet abi çok haklısın inşallah by güzel bölümler tüm sezona yayılır diğer bir noktada vadi kredisini çok tüketti şuanda diplerdeyiz yeniden kredisini yükseltmesi lazım artık eskisi gibi ufak çaplı diziler yok karşısında ama bizim senaryomuz her türlü onlarınkisine bin basar yeterki biz bozulmayıp işimizi baştan sağma yapmayalım ve tek derdimiz paramızı cebimize koymak olmasın ilk vadi bölümlerinde böyle bütcemizmi vardı hayır ama adamlar yürekleriyle oynuyordu paralarının son kuruşuna kadar maliyetten kaçınmayıp bize herşeyi gerçekçi gösteriyorlardı şimdi para var imkan var kısıyorsan ozaman hiç k.bakmicaksın batmaya mahkum olursun :)
bence bütün problem parayı cukkalama derdindeler :)))) bak ne güzel demişsin eski vadide ve iskolu vadide imkanlar bu kadar yoktu ama önem vardı ünlü oyuncular gırlaydı :)))düşünsene erten sapan geldi diye seviniyoruz :))) aslında ağlanacak halimize seviniyoruz :))) son 3 sezondur bizlere akifle cahiti reva gördüler:))) çatışma sahnelerini kurguyu hiç açmıyorum bile :)))) ben onların yerinde olsam savcı turgut ve kerpeten ali'yi TRANSFER EDERDİM :))))iddia ediyorum yer yerinden oynardı sadece bu iki isim için bile ilk bölümü izleyecek bir çok insan vardı. yapsana bu hamleleri . .pana filim olarak bu hamlelere çok ihtiyaçın var :)))ama olmaz ne gerek var canım rambo cahit ve polatın yandan yemişi akif varken bu sıradan aktörlere ne gerek var:)))))

bence bütün problem parayı cukkalama derdindeler :)))) bak ne güzel demişsin eski vadide ve iskolu vadide imkanlar bu kadar yoktu ama önem vardı ünlü oyuncular gırlaydı :)))düşünsene erten sapan geldi diye seviniyoruz :))) aslında ağlanacak halimize seviniyoruz :))) son 3 sezondur bizlere akifle cahiti reva gördüler:))) çatışma sahnelerini kurguyu hiç açmıyorum bile :)))) ben onların yerinde olsam savcı turgut ve kerpeten ali'yi TRANSFER EDERDİM :))))iddia ediyorum yer yerinden oynardı sadece bu iki isim için bile ilk bölümü izleyecek bir çok insan vardı. yapsana bu hamleleri . .pana filim olarak bu hamlelere çok ihtiyaçın var :)))ama olmaz ne gerek var canım rambo cahit ve polatın yandan yemişi akif varken bu sıradan aktörlere ne gerek var:)))))
aynen öyle abicim pana değil para film resmen inşallah akıllanırlar ama ben bu sezonki efektlerden bişey beklemiyorum baksana fragmana yine patlamalar amatörce kalmış ama inşallah sadece patlamalar böyledir çatışma sahneleri gerçekci olsunda gerisi önemli değil artık.

bırak şimdi sen ben o erkekleri iyi biliyorum hepsi lightlar abi kusura bamasınlar dediğin gibi hepsi kedi olmuşlar bunun sebebinide vadi ettin ya ben ne diyim :A

bırak şimdi sen ben o erkekleri iyi biliyorum hepsi lightlar abi kusura bamasınlar dediğin gibi hepsi kedi olmuşlar bunun sebebinide vadi ettin ya ben ne diyim :A
Sen bana 10 reyting alıpta 5 reytinglere düştü mü denek dönek meselesinden bahset :))) niye böyle oluyor sence 😉 demek ki 10 reyting Aldı mı kumanda erkeklerde ama düştü mü bahane hazır denekler dönek olmuş muhabbetleri 😉)))demek ki 10 reyting alma potansiyeli var vadinin 😉)) bunun 5 lere düşüşünü neden deneklere atıyorsunuz döyler misin benim iyimserlik iksiri içmiş arkadaşım :)))

Sen bana 10 reyting alıpta 5 reytinglere düştü mü denek dönek meselesinden bahset :))) niye böyle oluyor sence 😉 demek ki 10 reyting Aldı mı kumanda erkeklerde ama düştü mü bahane hazır denekler dönek olmuş muhabbetleri 😉)))demek ki 10 reyting alma potansiyeli var vadinin 😉)) bunun 5 lere düşüşünü neden deneklere atıyorsunuz döyler misin benim iyimserlik iksiri içmiş arkadaşım :)))
başkan ben vadiyi o kadar farklı yerlerde izledim ki söylesem gülersin nerdeyse 1 sene de kahvede izledim toplam 4-5 tane de gezdim adamlar kendi ağızlarıyla söylüyorlardı hanımın dizisi var diye, perşembe dışarı çıkarsan vadinin toplu olarak fazlaca izlenildiğini göreceksin 🙂 şimdi reyting meselesine gelelim katılmıyorum ilk 5 bölüm diyosunda ordada biz istediğimiz oranları alamadık andy garcia gelmiş bomba fragmanlar çıkmış ama vadi kocamın ailesi ile nerdeyse aynı reytingi alıyor ben buna inanmıyorum inanmayacam o zaman da reytingleri benimsemeyip kabul etmiyordum şimdiden tek farkı o zaman bölümlerin iyi gitmesiyle reytingin artacağı gibi boş bir düşüncem vardı şimdi bu düşüncenin boş olduğunu gördüm 😵

@china_shangai başkan ben bunları dedim ama şunuda diyorum yukarıda dediğin gibi dükkanı mı kapatalım tabi ki hayır iyisini daha iyisini yapmak için yapım tabiki de çalışmalı daha fazla izlenilmenin yolunu aramalı

Son düzenleme:
Abi sana katılmıyoırum Vadi ne kadar iyi başlarsa başlasın burda reytinglere sallıyacağız çünkü sistem eskisi gibi değil millet basit saçma sapan aşk dizileri izliyor o devir çok değişti

Yaz dizilerinde sadece birini izledim adamlar her bölümü yerli standartlarının üstünde yapıyorlar ama ne yazık ki ilk 20 ye giremiyor.Mesele dernekler işte