- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Ulan o devir Değişti Dediğin zaman geçen sene sezon başıydıAbi sana katılmıyoırum Vadi ne kadar iyi başlarsa başlasın burda reytinglere sallıyacağız çünkü sistem eskisi gibi değil millet basit saçma sapan aşk dizileri izliyor o devir çok değişti
Yaz dizilerinde sadece birini izledim adamlar her bölümü yerli standartlarının üstünde yapıyorlar ama ne yazık ki ilk 20 ye giremiyor.Mesele dernekler işte
Hala cevap vermemişsin neden sezon başı 10 reyting alan dizi 5-6 Lara kadar indi 😉)) Demek ki denekler kadın da olsa kaliteli bir iş yaptın mı dönekte olsalar Hakk'ını veriyorlarmış deil mi benim güzel kardeşim 😉)) sen üstüne düşeni yapmayacan sonra da topu taça atacan yok öyle bir dünya kardeşim 😉)))başkan ben vadiyi o kadar farklı yerlerde izledim ki söylesem gülersin nerdeyse 1 sene de kahvede izledim toplam 4-5 tane de gezdim adamlar kendi ağızlarıyla söylüyorlardı hanımın dizisi var diye, perşembe dışarı çıkarsan vadinin toplu olarak fazlaca izlenildiğini göreceksin 🙂 şimdi reyting meselesine gelelim katılmıyorum ilk 5 bölüm diyosunda ordada biz istediğimiz oranları alamadık andy garcia gelmiş bomba fragmanlar çıkmış ama vadi kocamın ailesi ile nerdeyse aynı reytingi alıyor ben buna inanmıyorum inanmayacam o zaman da reytingleri benimsemeyip kabul etmiyordum şimdiden tek farkı o zaman bölümlerin iyi gitmesiyle reytingin artacağı gibi boş bir düşüncem vardı şimdi bu düşüncenin boş olduğunu gördüm 😵
@china_shangai başkan ben bunları dedim ama şunuda diyorum yukarıda dediğin gibi dükkanı mı kapatalım tabi ki hayır iyisini daha iyisini yapmak için yapım tabiki de çalışmalı daha fazla izlenilmenin yolunu aramalı
Son düzenleme: