Polat Şaşmaz
Favori Üye
hep bekliyoruz aga 😀İyi bende onu bekliyordum
cahitPolat'a tanıtımda silah doğrultan kişi Zeynep. Ve orada 3.bir kişi daha var bilin bakalım kim
Senaryo ekibi lazim bize coluk cocukla olmaz
2003'ten beri ekranlarda fenomen haline gelen Pana Film yapımı dizi, Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezon bölümleriyle Kanal D'de ekrana gelmeye hazırlanırken, kadrosuna iki yeni isim daha katıldı.
Son olarak diziye ünlü haber spikeri Defne Samyeli'nin diziye katıldığını sizlere duyurmuştuk. Son aldığımız bilgiye göre; Elveda Rumeli, Sakarya Fırat, Mutlu Ol Yeter gibi dizilerden tanıdığımız Ertan Saban ve Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Divane Hüsrev Paşa rolüyle tanıdığımız Luran Ahmedi de Vadi'nin 13. sezonunda karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
@china_shangai @takas @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @papuleoo @Master.1000 @sürgünüm ...
hay coluk cocuguna bizim millet kadar ahkam kesninide görmedimSenaryo ekibi lazim bize coluk cocukla olmaz
Su kadarini diyorum ben tek basima bile bunlardan daha iyi yazarim benim kafamda ki senaryoyu bunlar hayal bile edemezler
Su kadarini diyorum ben tek basima bile bunlardan daha iyi yazarim benim kafamda ki senaryoyu bunlar hayal bile edemezler
Bu is o kadar kolay degil insanlar egitimini alıyor bu senaristligimSu kadarini diyorum ben tek basima bile bunlardan daha iyi yazarim benim kafamda ki senaryoyu bunlar hayal bile edemezler
tabi aga tabiSu kadarini diyorum ben tek basima bile bunlardan daha iyi yazarim benim kafamda ki senaryoyu bunlar hayal bile edemezler
Ben bu senatistleri Vadiye yakistiramiyorum bu senaristler aksiyon adami degil bunlar ask drama adami gecen sene gorduk (İlk bolumler iyidi sonradan bozdu)Bu is o kadar kolay degil insanlar egitimini alıyor bu senaristligim
Ben beğeniyor muyum sence bende beğenmiyorum ama kim yazacak ki yazacak adam yok mesele burdaBen bu senatistleri Vadiye yakistiramiyorum bu senaristler aksiyon adami degil bunlar ask drama adami gecen sene gorduk (İlk bolumler iyidi sonradan bozdu)
Boyle bir bolum yazabilecek kapasiteleri var mi sizce ?
Neyse herkesin gorusu kendine kimsenin huzurunu kacirmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?